Perätila

Hei ! Onko muilla kellään kokemuksia perätila synnytystä? Suositelkaa alatiesynnytystä vai sektio?

27.1.2022
Khadija
Khadija
13-month-old baby

Minä olen synnyttänyt esikoisen perätilassa. Synnytys tapahtui alateitse ja meni oikein hyvin. Se alkoi kotona lapsivesien menolla 37+5 ja kesti 5h 20 min. Sairaalassa suositeltiin alateitse synnytystä ja kävin myös lantion magneettikuvassa että ei ole siihen mitään estettä. Pystyn kyllä suosittelemaan ainakin oman kokemuksen perusteella suositella alateitse synnytystä.

21.2.2022
zoanna
zoanna

Valitsin itse sektion, kun lapsi oli perätilassa. Tyytyväinen valintaan, vaikka sektiossa ei kaikki mennytkään mallikkaasti puudutuksen kanssa.

9.2.2022
heidihalonen
heidihalonen

Olen synnyttänyt perätilassa alateitse. Kävin kääntöyrityksessä, ei kääntyny niin sain sektioajan. 8pvää ennen sektiota (2pvää kääntöyrityksen jälkeen) alko spontaanisti supistelut ja lapsi tuli normaalisti perätilassa ulos, painoa oli 2,3kg. Synnytyskätilö suositteli yrittämään normaalia synnytystä vaikka olikin sektioaika varattuna. 🤭

28.1.2022
Snatthis
Snatthis
12-month-old baby

Moikka! Ei omakohtaista kokemusta, mutta mun molemmilla siskoilla on ollu perätilavauva, toinen synnytti sektiolla ja toinen alateitse. Molemmat kävi synnytyssairaalassa synnytystapa-arviossa, jossa mitataan kolme eri mittaa, joiden perusteella lääkärit suosittelevat jompaa kumpaa synnytystapaa. Molemmat valitsivat lääkärin suositteleman tavan ja synnytykset sujuivat hyvin. Molemmilla yritettiin myös vauvan kääntöä siinä onnistumatta ennen tota synnytystapa-arviota. Tsemppiä tulevaan synnytykseen kumman synnytystavan valitsetkaan!

28.1.2022
Heinävauvan äiti
Heinävauvan äiti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...