Kokemuksia/apua kaivataan!

Heippa! Täällä yritetään kuumeisesti vauvaa ja nyt olisikin kiva jos saisi kuulla muiden kokemuksia! Tällä hetkellä menossa kp19, kierto vaihtelee mutta yleensä se on noin 33-34 päivää. Tämän päivän ovulaatiotesti näytti plussaa mielestäni (ehkä), laitan alemmas linkin mistä testin kuva näkyy, kertokaa ihmeessä oma mielipide onko positiivinen vai kuvittelenko vaan. :D Kp18 tuntui vähän menkkamaista kipua toisella puolella alavatsaa sama jatkunut välillä tänään, nivusissa samalla puolella outoa tunnetta/kipua. Eilen ja tänään aamulla ollut jonkin verran huono olo, voisikohan liittyä ovikseen, kellään tietoa siitä? Ajattelin ensin että tämän kierron ovis varmaan mennyt jo ohi kun aloin vasta kp17-kp18 välisenä yönä tikuttamaan, silloin jo tosin testiin tuli melkein yhtä tumma viiva kontrollin kanssa. Ehkä sitten ovis olisikin ihan lähellä.

15.10.2021
Jännittää
Jännittää
Toiveena raskaus

Meillä oli kanssa flo sovellus, se näyttää parhaimmat päivät tulla raskaaksi ja mitä itse selvittelin niin parempi olisi jopa päivä tai pari ennen ovista olla yhdynnässä. Siittiöt kun selviävät sen muutaman päivänkin ja ovat sitten ns. Heti tarjolla kun ovis tapahtuu. Meillä meki n. Puolivuotta että nappasi. Enkä tehnyt kuin 1 ovistestin ihan alkuun.

22.10.2021
24v Mama
24v Mama
13-month-old baby

Mä plussasin seuraavana kuukautena siitä, kun lakkasin tuijottamasta ovulaatiotestejä ja stressaamasta seksin kanssa. Asennoilla seksin aikana tai jälkeen ei ole mitään merkitystä (fakta, googleta). Oleellista on harrastaa seksiä 2-3 kertaa viikossa ja nauttia siitä. Tsemppiä! :)

20.10.2021
Kkiki
Kkiki
9-month-old baby

Moi :)

Me yritettiin keskenmenon jälkeen uutta raskautta. Kävin hierojalla korjaamassa lantion asennon (vaikuttaa raskautumiseen aika paljon), akupunktiossa kävin myös. Latasin ”flo” nimisen kuukautisten seuranta sovelluksen johon voi kirjata tavoitteeksi raskautumisen, niin se sitten näytti kuukautisten mukaan hyvät päivät ja ovulaatiopäivän jne. Me ei oltu missään tietyssä asennossa, mutta kintut kohti kattoa ja lantion alle tyyny, että saa vähän koholle :)
Mahdollisuuksien mukaan kannattaa miettiä jotain muuta, eikä stressata tuleeko raskaaksi vai ei. Se keventää mieltä.
Paljon tsemppiä ja toivotaan että tärppää :)

18.10.2021
Mattu20
Mattu20
9-month-old baby

Lähinnä mietityttää tuo tämän päivän ovis testi, onko positiivinen?
Tähän loppuun pakko vielä hysteerisenä kysyä onko asennolla väliä raskauden yrittämisessä? Tällä hetkellä meillä toimii parhaiten nainen päällä asento, mutta aktin jälkeen aloin miettimään että valuuko kaikki tavara saman tien ulos? :(
Olen aktin jälkeen koittanut suht nopeasti mennä jalat kohti kattoa asentoon, tiedä sitten onko siitäkään mitään apua.. Kertokaa ihmeessä omia kokemuksia ovis tuntemuksista, tikkutelusta tai muusta asiaan liittyvästä :)
Kuva tämän päivän testistä :
https://ibb.co/61ny2Sk

15.10.2021
Jännittää
Jännittää
Toiveena raskaus
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...