Alkuoireet

Onko kellään muulla ollut heti muutamien päivien jälkeen mahdollisesta hedelmöityksesta vaikka testi ei vielä kerro mitään esim selkäkipua, pahoinvointia, turvotusta, ruokahalun lisääntymistä jne?

2.10.2021
RS2021
RS2021

Testin tehtyäni viikon päästä alkoi pahoinvointi ja oksentelu muutaman kerran yhden tai kahden päivän aikana (viikon välein) kunnes marraskuussa harveni reippaasti. Lonkkakipuilu on tullut tutuksi. Sydämen muljahtelut voimistuvat ja tihenivät marraskuussa. Kävin yllättäen ilmaantuneiden muljahtelujen takia tutkimuksessa 2017 vuonna ja ei löytynyt tuolloin mitään poikkeavaa. Ei siis syytä huoleen, mutta hyvä ottaa huomioon asia. Sydänliiton sivuilta löytyy hyvää tietoa 🙂

10.12.2021
marmorimäyrä
marmorimäyrä
2-month-old baby

Juu. Heti viikon parin jälkeen nenän limakalvot meni tosi kuivaksi ja nenä tukkoiseksi. Keräsi semmosta kovaa sitkeää limaa sinne, joka kovettui myös...sitten huulet kuivui ihan sikana ja piti rasvata paljon...Kummallakin kerralla sama juttu. Onneksi nämä oireet hieman helpottui ajan kanssa, mutta tosiaan kestivät kuitenkin loppuun asti.

3.12.2021
Muum
Muum
1 year, 6-month-old toddler

Mulla pari päivää ennen päivää ku menkkojen olis pitäny alkaa nii valkovuoto oli kirkkaampaa ku yleensä ennen menkkoja se on sakeaa. Sit toine ero normikiertoon oli se, et vatsa ei turvonnutkaan ja paino ei noussutkaan ennen odotettua menkkojen alkamispäivää, mikä sai mut myös epäilemään, että liittyyköhä raskauteen. Monet kyl sanoo et vatsa turpoo tosi paljo tärppikierros, mut mulla meni päinvastoin. Vilunväristyksiä oli myös näinä päivinä, mut ne meni silloisen flunssan piikkiin. Plussatestin tein ku menkat oli 3 päivää myöhässä ja se pärähti näyttöön lähes heti. Yritystä oli takana 5 kiertoo.

1.12.2021
Nalle12
Nalle12
Raskaana

Ihan muutaman kerran oksensin, luulin kyllö eka, että oli vatsatauti😅 sitten myös jomotti alaselkää, ennen kuin kuukautisten alkua.
Testikin näytti hailakkaa viivaa jo 4 päivää aiemmin kuin kierto olisi pitänyt alkaa.

5.10.2021
Salamiakki86
Salamiakki86
7-month-old baby
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...