Terolut + letrozol

Hei! Minulla on 2kk tullut kuukautiset ja nyt niitä taas vaihteeksi ei näy.. Lapsihaave on ja lääkäri määräsi Letrozolia ovulaation saamiseksi ja nyt täytyy siis myös ottaa Terolutit kaveriksi, niin kysynkin kuinka monella on onnistunut raskaus tällä yhdistelmällä?

28.9.2021
Toiveena raskaus
Toiveena raskaus
31 weeks pregnant

Käytin ensimmäistä kertaa 5 vuotta sitten primolut ja terolut yhdistelmää mutta rakkulaa ei saatu kunnolla kypsymään ja syynä tähän oli ylipaino. 9 vuoteen ei mitään ehkäisyä ja kuukautisetkin tulivat vain primolutilla. Pcos todettu. Nyt sitten keväällä kokeiltiin uudestaan yhdistelmää ja ekalla sitten tärppäsi enkä ollut uskoa että onnistuisi. Piti ensin seurata ovulaatiotesteillä ja ultralla kypsymistä mutta ei sitten tarvinnutkaan kun raskaustesti näytti plussaa. Eli olin saanut aknakin 10kg painoa pois ja se sitten auttoi vaikka epäilin ensin. Laskettu aika 6.1.22 eli ei mahdotonta olkenkaan tuo raskautuminen :)

8.11.2021
Unikko
Unikko
8-month-old baby

Terolutista ei itsellä kokemusta mutta pelkällä letrozolilla on meidän huhtikuinen saatu vihdoin usean vuoden yrityksen jälkeen tärppäämään. Minulla myös tuo sama vaiva ja siihen lisäksi kilpirauhasen vajaatoiminta joka vasta todettiin kun hain apua lapsen saantiin. 4 kiertoa meni tuolla letrozolilla ja meinasi jo epätoivo iskeä kun en edes sen avulla ovulaatio tikkua saanut koskaan täysin plussaksi ja 4 kierron kohdalla oli jo ihan haamujen haamu ovulaatio tikku. Siitä kierrosta se sitten onnistui ja nyt löytyy huhtikuussa syntynyt pikkuinen. Yritystä oli takana yli kaksi vuotta ennen kuin apua saatiin.

26.10.2021
Huhtikuinen2021
Huhtikuinen2021

Minulla on siis todettu Pcos.

28.9.2021
Toiveena raskaus
Toiveena raskaus
31 weeks pregnant
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...