Sekaisin tunteet

Moikka! Täällä rv 7 ja ensimmäinen lapsi tulossa. Onko kellään muulla ajatukset ihan sekaisin? Pelkään jopa tuloa hulluksi. Mitä jos en ikinä tule vauvaan kiintymään? Ahdistus kova. En ole ikinä ollut varma haluanko omia lapsia. Joku vaan napsahti päässä kun tämä sai alkunsa. Toivon todella että nää tunteet muuttuisi jossain kohtaan. Pieni matka vasta menty raskaana ja tuntuu niin vieraalta/ahdistavalta tämä olo tila..Pelkään jo valmiiksi kasvavaa vatsaa (olen aina kammoksunut raskaana olevia ja niiden mahoja) Toivottavasti ette tuomitse.

21.9.2021
Pyörälläpäästä
Pyörälläpäästä
newborn baby

Mulla menossa about samat viikot, ja tunnetila aivan sama kun sinulla. Ensimmäinen lapsi myös kyseessä. Kammoksun ajatusta kasvavasta vatsasta, en pysty katsomaan mitään videoita/kuvia tai livenä naisia raskausvatsojen kanssa ilman, että tulee epämiellyttävä olo. Olen aina halunnut lapsia, mutta nyt kun tämä on oikeasti tapahtumassa, olen alkanut epäröidä omaa kykyä äidiksi ja tuntuuko oma vauva aivan yhtä vieraalta kun vielä tällä hetkellä. Kaiket tsempit!

1.10.2021
Mattu20
Mattu20
39 weeks pregnant

Raskaus on niin iso asia, että siihen tulee monenlaisia tunteita. Mäkin pelkäsin vaikka mitä, mukaan lukien tuo sinun pelkosi. Mutta tuo sun pelkosi kertoo siitä, että taidat välittää vauvastasi jo nyt niin paljon, koska et muuten pelkäisi tuota tunnetta. Ajatukset ja tunteet tulevat ja menevät, joten älä murehdi liikaa. 💜

29.9.2021
Jennuu87
Jennuu87
12-month-old baby

Moi! Tuttu tunneEnsimmäinen tuloillaan myös. Aluksi mulla oli aivan samoja ajatuksia, pikkuhiljaa ajatukset rupesi "tasoittumaan" ja suhtautumaan myönteisemmin asiaan. NT-ultraan asti 13 viikolle raskaus tuntui aika vieraaltakin, eikä tuntunut että mikään olisi muuttunut.. jotenkin ei osannut edes ajatella asian olevan olemassa. Mutta sitten viikolle 14 mentäessä yhtenä iltana katsoin sitä ultra kuvaa ja rupesin itkemään, siitä illasta lähtien jotenkin kiinnyin kovasti tuohon kasvavaan olentoon vatsassa, nyt odotan hänen tapaamista ihan hirveästi! Samalla katosi ahdistus omasta kehosta ja siihen tulevista muutoksista.

24.9.2021
odottavinmielin
odottavinmielin
1-month-old baby

Odotin esikoista innolla ja minulle kasvava vatsa ja vauvalle puhuminen vatsassa oli ihanaa, heti kun vauva putkahti ulos tuli semmonen fiilis, et millon sen vanhemmat hakevat sen takas? Kun olisimme ollu mieheni kanssa lapsenvahteja vaan, viikkoja synnytyksen jälkeen aloin muodostamaan suhdetta lapseen ulkopuolella. Kaikki tunteet tulevat aikanaan, ja monelle kasvava vatsa on epämukavaa ja ahdistavaa.

24.9.2021
Snatthis
Snatthis
1-month-old baby
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...