Keskenmeno, toipuminen

En edes tiedä mitä kirjottaa, tuntuu nii pahalta. Meillä oli normi neuvola käynti, kaikki näytti kuulemma olevan ok, raskautta oli kulunu 18+2. No sitte yritettii kuunnella sydän ääniä eikä mitää, kuulemma syke arvot löytyy mut jostai syystä ei vaan kuulu. Sanottii et hän on todennäkösesti istukan takana joka olis syy siihe ettei kuulu. Meijät ohjattii ultraa kattomaa et missä pikkune piilottelee, siellä kuulin pahimmat sanat mitä oon eläessäni kuullu "huonoja uutisia, oon pahoillani, täällä ei oo elämää, pienokainen on menehtyny noin kuukaus sitten" Tää oli mun ensimmäine raskaus, oon aina halunnu oman lapsen, olla äiti, tein kaikkeni. Miks se ei riittäny? Teinkö mä jotai vääri? Olisko jotai ollu tehtävissä? Miks en huomannu että kaikki ei ollu hyvi? Nää kysymykset pyörii päässä monen muun kanssa, mutta ovat päälimmäisinä. Haluisin yrittää uudelleen, mies ei halua, hänellä on jo lapsi ja haluaa odottaa enne uutta yritystä, mut hän ei oo varma haluaako edes yrittää enää. Tosi paljon pelottaa se että jos yritetään uusiks että käy uudelleen tällä tavalla, kestäisinkö sen? Pelkään myös sitä että jos mies ei enää haluukkaan yrittää ollenkaan. En pysty muuta ku itkemään, miks tän piti mennä näin, sattuu nii älyttömästi, miks meijän piti menettää pienokaine. Viaton pieni enkeli, miks hän sai siivet tässä vaiheessa, ei päässy edes tähän maailmaan asti.. En tiiä miten pääsen tästä tuskasta yli, voinko edes täysin toipua?

21.8.2021

Hei, osanottoni suureen suruun ja valtavaan menetykseen ❤ minulla on myös ollut vuosi sitten myöhäinen keskenmeno. Synnytin viikoilla 19+5 sairaalassa tytön, hänen arvioitiin menehtyneen noin 17 raskausviikolla. Se todella järisytti maata jalkojen alla. Meitä löytyy muitakin facebookista myöhäisen keskenmenon ryhmästä. Sieltä voi löytää vertaistukea. Voimia syksyyn!

29.8.2021
Zenzara
Zenzara

Jostain syystä edellisestä pitkästä vastauksestani näkyy vain jokunen ensimmäinen sana :O Eli uusi yritys, jos muistan enää ollenkaan mitä kirjoitin...
Tosi pahoillaan ensinäkin sun puolesta

25.8.2021
Flamingo
Flamingo
7-month-old baby

Niin pahoillaan sun puolesta

25.8.2021
Flamingo
Flamingo
7-month-old baby

Osanottoni. Olit jo ehtinyt nauttia raskaudesta ja valmistua äitiyteen. ❤️ Kyllä se mies vielä suostuu uudestaan, jos hän sinua rakastaa ja ymmärtää miten tärkeää äitiys on sinulle.
Ehkä hän käsittelee menetystä omalla tavallaan, eikä ole siksi heti niin valmiina kuin sinä. Voimia. ❤️ Pienokaisella oli syynsä lähteä, mutta se ei tarkoita etteikö uusi yritys veisi loppuun asti.

22.8.2021
Ainohelen
Ainohelen
5-month-old baby

Nämä olisi pahimmat uutiset mitä ihminen voi kuulla ja kokea paljon voimia koko perheellä ❤️

21.8.2021
Aleksandraahh
Aleksandraahh
7-month-old baby
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...