Onko muilla samoja kokemuksia?

Olen raskaana (5+4) ja melkein joka päivä tulee vähän verta paperille kun pyyhkäisen. Yleensä iltapäivällä ja se on joko tosi tosi vaalea tai sitten vähän ruskeeta. Ei ikinä paljon mutta kuitenkin pistää aina mietityttämään. Tuntuu pelottavalta.

18.8.2021
Ekavauva
Ekavauva
8 weeks pregnant

Hei! Mulla oli kans ensimmäistä lasta odottaessa alkuraskauden vaiheessa pientä purtavaa vuotoa vessassa käydessä 1 - 2 päivänä päräkkäin. En muista tarkkaan millä viikolla olin, olisinko ollut 8-9 rv, kun sen muistan että en ollut kerenny käydä vielä ultraääni tutkimuksessa, joka tehdään yleensä 10-12 rv. Pelästyin itse niitä vuotoja niin paljon että soitin omalle neuvolan Terveydenhoitajalle, ja kerroin tilanteen. Hän sanoi minulle että pitää ottaa rauhallisesti ja en saa rasittaa itseäni. Mä sain sairaslomaa loppuviikon (ehkä noin 3 pv olin sairauslomalla ja vieläpä sattui viikonloppuvapaa siihen myös.) Terveydenhoitaja kysyi multa onko vatsa kipeä, jos on niin se voi olla mahdollista että tulee keskenmeno. No mun tilanteessa kävi kuitenkin niin että synnytin terveen tyttövauvan. Haluan toivottaa sinulle oikein paljon onnea ja iloa raskauden aikana ja että kaikki menee hyvin.

1.9.2021
tähtisilmät
tähtisilmät
3 years, 9-month-old toddler

Itellä on nyt menossa 9+2.
Ite vuosin samoihin aikoihin, ku siekin. Kesti noin su aamusta pe aamuun.
Oli sellaista pyyhintä vuodon tapaista.

31.8.2021
Sintsurizaja
Sintsurizaja
4-month-old baby

Itselleni tuli taskaana ollessa yhdet kuukautiset ekana kuukautena ja muutama viikko myöhemmin vuodin viisi päivää ja kaikki oli siltikin hyvin

20.8.2021
1234_
1234_

Moikka!
Kyse voi olla ns valekuukautisista. Mulla oli tokassa raskaudessa just sillon kun seuraavien menkkojen ois pitäny olla niin rusehtavaa todella niukkaa vuotoa. Se voi toki olla muutakin ja ymmärrettävästi sitä säikähtää, mut jos on kyseessä noi valemenkat niin on ihan vaaratonta. Kannattaa googlata noi valekuukautiset jos sopisivat sun oireisiin. Tsemppiä!

19.8.2021
Heinävauvan äiti
Heinävauvan äiti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...