1v10kk nukahtaminen hankalaa

Hei, mikä avuksi meillä 1v10kk poika joka ei meinaa suostua nukkumaan nukahtamiseen voi mennä hyvin 30min-1h. Poika siirtyi juniorisänkyyn heinäkuun alussa. Ilta toimet aloitetaan 19 ja sänkyyn viimeistään klo 20 nukkuu päivä unet päiväkodissa 1.5h nyt sanottu että koitetaan pienentää 1h15 min jos auttaisi. Ollaan tätä kiitetty kotona,mutta ei vaikutusta. Menee yleensä kiltisti sänkyyn jolloin luetaan kirjoja ja ku käsketään laittamaan pää tyynyyn niin ei suostu ja nousee pois sängystä. Välillä voi nukahtaa sohvalle illalla kun tulee tai vanhempien sänkyyn muta ei omaan sänkyyn. Onko muilla kokemuksia onko jokin vaihe näin 2v tienoilla kauanko kestänyt?

16.8.2021
Hemali88
Hemali88
7-month-old baby

Meillä poika nyt nukahtaa vanhempien sänkyyn ja sieltä oon kantanut omaan sänkyyn nukkumaan. Nukkuu kyllä yöt hyvin kokonaan, mutta toi nukahtaminen. 45minnyritystä omassa huoneessa ja sit ku poistumaan tulee unilelujen kanssa olkkariin tai menee meidän vanhempien makkariin.

17.8.2021
Hemali88
Hemali88
7-month-old baby

Ja netistä luin et monilla on positiivisia kokemuksia unirytmikellosta, niin sellanen aateltiin seuraavaksi ostaa, jos ei pian helpota. Tällä hetkellä me siis vaan viedään taaperoa takasin sänkyyn x100 jonne hän lopulta nukahtaa

17.8.2021
Heinävauvan äiti
Heinävauvan äiti

Tämä kommentti on poistettu käyttäjän toimesta.

17.8.2021
Heinävauvan äiti
Heinävauvan äiti

Meillä on ihan sama ongelma oman 1v 11kk pojan kanssa. Toukokuussa vaihdettiin juniorsänkyyn ja vaihto sujui ongelmitta. Nyt reilun 3vk ajan nukahtaminen on ollu hirveetä taistelua ja pelleilyä, sekä yö- että päiväunille kun aiemmin hän on nukahtanut sänkyyn rauhassa itsekseen. Kai tää on joku vaihe joka joskus helpottaa. Myös kahen kaverin samaikäisillä (nää lapset siis myös 1v 11kk) lapsilla on ihan sama juttu menossa 🥴 Tsemppiä!

17.8.2021
Heinävauvan äiti
Heinävauvan äiti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...