Raskauden alkuolot

Mulla on lasketttu raskausviikko 8 menossa ja edelleenkään en oksentele. On toki huimausta, mahakipuja sellasia kipristelyjä, mutta muuten vointi hyvä. Epäilen että olenko sittenkään raskaana, vaikka raskaustesti näytti jo 3 krt positiivista ja menkat jääneet pois. Onko muilla tällaisia lieviä oireita?

3.8.2021
Mursu86
Mursu86
1-month-old baby

Kiitos kokemuksen jakamisesta. Hyvä tietää että on niitä oireettomia myös. Joku ruoan hajukin esim makkaraperunat saa mulla oksennuksen tunteen tulemaan, mutten ole vielä oksentanut. Kaipa luotan siihen että viimeistään ensimmäisessä ultrassa selviää onko maha-asukki siellä.

4.8.2021
Mursu86
Mursu86
1-month-old baby

Mulla ei oo ollu oireita melkeen ollenkaan, nyt jo rv 15 menossa ja kerran vaan oon oksentanu ja sekin oli TODELLA pahan hajun seurausta. Hajut ollut tosi vahvoja ja jouduin vaihtamaan hajustettomiin kaikki asiat, vaikka muuten rakastan tuoksuja. Se on ainut raskausoire mitä on ollut. Nt-ultra oli reilu viikko sitten ja siellä kaikki niinkuin pitääkin (: itse pelkäsin samaa että onko siellä mahassa edes ketään mut siellä se pieni ihme kasvaa (:

3.8.2021
24v Mama
24v Mama
3-month-old baby
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...