Synnytyssairaalan valinta

Hei, Olisi ajankohtaista valita tuleva synnytyssairaala ja haluaisin kuulla vähän mielipiteitä Helsingin, Espoon ja Hyvinkään sairaaloista. (:

25.7.2021
24v Mama
24v Mama
6-month-old baby

Hei. Ite synnytin juuri Espoon sairaalassa ja voin lämpimästi suositella!! Koko henkilökunta oli ihan mahtava eikä missään vaiheessa tullut sellainen olo etteikö tilanne olisi hallinnassa (käynnistettiin yliaikaisuuden vuoksi) toiveita kuunneltiin kivasti.
Setäni vaimo synnytti kaksi viikkoa minua ennen hyvinkäällä ja suositteli myös kovasti, itse en osaa hyvinkäästä sanoa. Naistenklinikalle en halunnut, vaikka Helsingistä olenkin, koska aiemmilla käynneillä on ollut kovin kiireinen olo.

9.12.2021
EmijaQ
EmijaQ
8-month-old baby

Moikka! Itse olen synnyttänyt molemmat lapseni (9/19 ja 7/21) Naistenklinkalla, ja molemmat kertat koin saavani siellä hyvää ja asiantuntevaa hoitoa, joten voin Naistenklinkkaa oman kokemuksen perusteella suositella. Synnytyssairaalaa valitessa kannattaa kuitenkin eritoten miettiä mikä on itselle tärkeää; esim. Esikoisen kanssa halusin ehdottomasti Naistenklinikalle, että isovanhemmat pääsisivät sairaalaan vierailulle, kun nuo muut hus sairaalat ovat meile niin pitkän matkan päässä. Kuopus taas syntyi korona-aikaan eivätkä vierailut olleet mahdollisia, joten hänen kohdallaan sairaalan sijainti ei vaikuttanut sairaalan valintaan. Sen sijaan meille oli tärkeää saada perhehuone, ja aluksi olimmekin menossa synnyttämään Espoon sairaalaan, sillä siellä on prosentuaalisesti eniten perhehuoneita, mutta kun soitimme sinne, että olisimme tulossa siellä olikin täyttä, ja meidät ohjattiin soittamaan jonnekin muualle. Soitimme siis Naistenklikalle, jossa perhehuoneita on toisiksi eniten, joka oli siis siksi meidän kakkosvaihtoehtomme tähän synnytykseen. Näin ollen kannattaa myös miettiä se plan b, jos oma ykkösvaihtoehto on täynnä. Lisäksi jos haluaa ehdottomasti esim ammeen tai tens laitteen yms. kannattaa googlata missä sairaaloissa se oma toive on mahdollista toteuttaa.

25.7.2021
Heinävauvan äiti
Heinävauvan äiti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...