Vauva uutisia!?!

Heippa, ootteko miettiny miten ja millon kerrotte raskaudesta ja missä vaiheessa? Itse haluiaisin kertoa mahdollisimman nopeasti lähipiirille, tuntuu että saisin enemmän tukea ja ymmärrystä. Raskauden aikana voi toki käydä mitä vain, mutta.. Mietteitä? Kokemuksia? Ajatuksia? mitä vain.. Kiitos :)

31.5.2021
Minnii
Minnii
8 weeks pregnant

Me kerrottiin miehen kanssa vasta rakenneultran jälkeen erinäisistä syistä

18.6.2021
marsku88
marsku88

Me kerrottiin muutamalle hyvin läheiselle ystävälle melkein heti plussaamisesta. Tuntuu itsestä paremmalta että on ystävä kenen kanssa käydä ajatuksia läpi ja jos jotain sattuukin niin on ymmärtäväisiä❤️ toki miehen kanssa myös puhutaan päivittäin mutta kuitenkin😊 tulevilla isoäideillä on molemmilla syntymäpäivät elokuussa niin silloin ollaan ajateltu heille kertoa jollain pienellä kivalla lahjalla. Ultrakuva kehyksissä? Kahvimuki "maailman paras isoäiti", sitten meillä on kissa ja näin kuvan missä koira lukee kirjaa "how to be a bigbrother" niin sellainen olisi kanssa kiva toteuttaa😊 muut ihmiset saa tietää sitten siinä kun sopivia ajankohtia tulee😊

14.6.2021
24v Mama
24v Mama
8 weeks pregnant

Itse kerroin kun riskiaika oli mennyt ohi, toki aijemmissa raskauksissa kerroin todella ajoissa ja toinen päättyi keskenmenoon ja toisessa rakenneultrassa löytyi niin vakava kromosomipoikkeavuus ettei vauva olisi ollut ”elinkelpoinen” . Toki läheiset ymmärtävät varmasti ettei mikään raskaus ole itsestään selvyys joten oman mielen mukaan vain kertomaan mikä tuntuu itsestä hyvälle!

3.6.2021
1234_
1234_
17 weeks pregnant

Mies kertoi vanhemmilleen samana päivänä kun plussattiin, mä äidilleni seuraavana päivänä plussasta. Eli tosi hätäseen, ei vaan malttanut pitää itellä😄 töissä ja kavereille kertonut et odotetaan vauvaa, jos ovat udellu tai muka kierrellen kyselly tupakan polton lopetuksen syitä😅

1.6.2021
Heisi
Heisi
23 weeks pregnant

Olin itse tosi malttamaton, kävin varhaisultrassa kun olin kuudennella viikolla ja siellä kun oli toistaiseksi kaikki hyvin, kerroin heti seuraavana päivänä perheelleni ja miehen vanhemmille seuraavana viikonloppuna. Muille kerroimme myöhemmin, parille lähimmälle ystäville viikolla 9, ja muille sukulaisille ja ystävillw vasta nt-ultran jälkeen, tosin ei ihan kaikille vielä olla kuuluteltu, nyt rv 14.

1.6.2021
KaksiMarjaa
KaksiMarjaa
17 weeks pregnant
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...