Hei

Olen raskana 4viiko ja tosi huono ola koka ajan.On ruokia mitää en pysty syömään ollenkaan.Miten olette toiminut kun on huono ola

26.5.2021
MariinP
MariinP
6-month-old baby

Syö parin tunnin välein jtn pientä ja raikasta sekä juo paljon vettä!

30.6.2021
1234_
1234_
10 weeks pregnant

On ollut niin päivästä kiinni mikä pysyy sisällä ja mikä ei. Useampia päiviä on mennyt niin, että kaikki on tullu ylös, että eka ruoka on vasta illalla pysynyt sisällä. Tällä viikolla on alkanut tuntuun siltä että ei ole kellon ympäri huono olo. Pitää vain koittaa testata mikä passa. Itse aamulla kokeilen pienellä palalla banaania, että tuleeko tökkäsi vai ei.
Esimerkiksi makea ei pysy ollenkaan itsellä sisällä., siitä tulee niin järkyttävä olo että pakko oksentaa. Likaiset hampaat ällöttää, mutta hammastahnan maku suussa vielä enempi 😅 Ja veden pitää olla huoneen lämpöistä 😂😂

Mutta pahimpina päivinä olen imeskelly karkeaa suolaa ja juonut elektrolyyttijauheellla maustettua vettä.
Mutta tsemppiä!

29.6.2021
Salamiakki86
Salamiakki86
6-month-old baby

Lisään vielä, että itse pakotin itseni syömään pahoinvoinnista huolimatta, koska sekä pikkuinen että itse tarvittiin ravintoa. Jos mikään ei kestä sisällä, niin herkästi soittoa neuvolaan/päivystykseen.

29.6.2021
35v äiti
35v äiti

Valitettavasti en osaa neuvoa, kun itselläni mikään ei auttanut ja pahoinvointia kesti 24/7 puoli vuotta. En kuitenkaan kovin montaa kertaa oksentanut, yökin vain vähän väliä limaa/tyhjää. Itseäni neuvottiin syömään usein ja vähän, ottamaan yöpöydälle viereen jotain hedelmää tms., että aamulla voi heti herätessä ottaa, jääpaloja. Ei auta kuin kokeilla kaikkea ja toivon, että joku kohdallasi auttaisi.

29.6.2021
35v äiti
35v äiti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...