Apuaa!

Moikka Minulla on 04/19 ja 09/20 syntyneet pienet lapset. Muutama päivä sitten plussasin taas tikkuun. Mieheni ilmaisi kantansa hyvin, että hän ei halua tätä pitää. Olen itse tässä pähkäillyt mutta en tunnu saavan mitään selkoo päähän. Pystyykö pärjäämään 3 kanssa jolla niin pieni ikäero kaikilla? Miehellä on vielä edellisestä suhteesta yksi lapsi joka on myös hyvin nuori vielä. Pää lyö ihan tyhjää mitä tässä pitäs enään tehdä.. Onko jollain vastaavaa kokemusta?

10.5.2021
Ninz
Ninz
2 years, 6-month-old toddler

Meillä on lapset aika pienillä ikäeroilla, kolmas kun syntyi niin meil oli hetken aikaa kolme alle 3v lasta. Kyllähän se on tietyllä tavalla rankkaa monen pienen kanssa, mut meil on ainakin mennyt niin et mitä enemmän lapsia sen helpompaa on. Noista on niin paljon seuraa toisilleen, ja loppujen lopuksi se vauvavaihekin on äkkiä ohi. Itse siis suosittelen kyllä, etenkin jos sulla ei oo semmosta tunnetta et ei oikeesti jaksa tms. Toki pitää mieskin ottaa huomioon, mut lapset kasvaa ja kehittyy niin nopeesti et vaikka nyt tuntuis et on kaks ihan pientä siinä ja kolmas ei houkuttais, niin 9kk päästä ne kaks on jo paljon edellä kehityksessä siitä mitä ne on nyt. Tsemppiä päätökseen, mä uskon et pärjäisitte hyvin 😊

25.5.2021
RosaMK
RosaMK
1 year, 7-month-old toddler

Tämä kommentti on poistettu käyttäjän toimesta.

24.5.2021
Äiti ja mummo
Äiti ja mummo
14-month-old baby

Vastaavasta tilanteesta ei ole kokemusta.
Meidän lapset syntyneet 2000, 2007 ja 2013. Itse olen nyt 51-vuotias.
Palkkatyössä olen ollut 2006 kesällä viimeksi.
Nyt kohta olen opiskellut kelan työmarkkinatuella 2 vuotta kirjastoalan ammattitutkintoa.

Eli kaikesta selviää, myös lasten pienestä ikäeroista. Ottakaa rohkeasti vastaan mitä teille tarjotaan, eli uusi vauva. Tulette näkemään, että selviätte hyvin!

10.5.2021
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...