Huonoin äiti ikinä D:

3,5kk ikäinen vauvani tippui hoitopöydältä ja tuntuu etten pääse tästä tuskasta yli. En edes tiedä mitä teen ja tuntuu että pitäisi vajota maan rakoon..

29.4.2021
nuoriaiti03
nuoriaiti03
2 years, 2-month-old toddler

Tsemppiä! Tiedän tunteen, mut kyl se joskus ohi menee :) kaikenlaista voi sattua, lapsikin kehittyy ja oppii liikkumaan enemmän ym eikä itse välttämättä siksi hoksaa varoa jotain. Mut näistä oppii ja on sit jatkossa tarkempana! Ja jos yhtään lohduttaa niin paskaäiti-fiiliksiä kerkeää varmasti tulla vielä monta lisää ja "pienemmistäkin" asioista 😂

25.5.2021
RosaMK
RosaMK
1 year, 7-month-old toddler

Kertaa mielessäsi tilanne ja anna ajatuksen ja tippumistilanteen nousta mieleen aina kun se mieleen tulee. Hyväksy tapahtuma ja anna itsellesi anteeksi. Jos vauvalle ei käynyt kuinkaan, voit ajatella tapahtuneen tuoneen muistutuksen mitä kaikkea voi käydä. Itse en välillä huomioi tarpeeksi hyvin millä lapsi leikkii ja kohta onkin jokin vaarallinen esine kädessä, mistä sitten itseäni soimaan.

30.4.2021
S1n1
S1n1
3 years, 1-month-old toddler

Säikähditte varmasti molemmat tapauksesta. Varmaan vauvalle ei käynyt kuinkaan. Vahinkoja sattuu, mutta niistä aina opitaan. Olisi nyt vaan tärkeintä mennä eteenpäin. Itsellä niin pahasti väliin univajetta, että ihme ettei ole tapahtunut mitään vahinkoja vielä. Nyt aletaan opettelemaan kohta konttaamista ja seisomista ja silloin pikkuinen tulee kaatuilemaan!

29.4.2021
Savisiipi
Savisiipi
2 years, 5-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...