Jollyroom verkkokauppa

Minkälaisia kokemuksia muilla jollyroomista. Tilasin 1,5viikkoa sitten tytölle kävelytuolin ja viikon näkynyt postin sivuilla, että "lähetys ei ole vielä saapunut postille" onkohan muilla samanlaisia kokemuksia?

22.4.2021
petrajulia
petrajulia
17-month-old baby

Oon tilannut jollyroomilta useampaankin otteeseen ja hyvin on toimitukset ym mennyt 😊 ainoa vaan missä kannattaa olla tarkkana, et niiden sivuilla on usein jotain "huippu tarjouksia" missä tarjoushinta on sama kuin muissa kaupoissa normi hinta. Eli kannattaa vertailla hintoja ennen ku ajattelee et pakko tilata joku nyt ku on tarjouksessa. Toki niillä on myös oikeasti hyviä tarjouksia ja edullisia hintoja

25.5.2021
RosaMK
RosaMK
1 year, 9-month-old toddler

Oon tilannut monesti jollyroomista. Yhden kerran, juuri tuollainen tilanne kuin sinulla, on paketti mennyt hukkaan siinä vaiheessa kun sitä on kuljetettu jollyroomilta postille. Ilmoitin asiasta ja he katsoivat omista tiedoista että paketti on hävinnyt. Muuten tullut ihan muutamassa päivässä paketit.

25.4.2021
SonjaVay
SonjaVay
8-month-old baby

Tilannut useasti joka kerta tullut muutamassa päivässä.

25.4.2021
Päkä
Päkä

Olen tilannut Jollyroomista yhden kerran. Lauantaina tein tilauksen ja keskiviikkona illalla tuli viesti että noudettavissa postista eli kolme arkipäivää. Hyvä kokemus, voisin tilata toistekkin.

23.4.2021
Katri J
Katri J
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...