E-pillereiden lopetus ja kuukautiskierto sekaisin

Hellou. Olen käyttänyt tasminetta e-pillereitä n. 5 vuotta. Lopetin toukokuussa 2020 ja mulla tuli kesä iha normaalisti kuukautiset jolloin ne loppu. Kävin lääkärissä ja sain terolut kuurin ja siitä tuli tyhjennysvuoto. Kuukautiset eivät siltikään ole alkaneet normaalisti vieläkään enkä myöskään ole raskautunut. Kuinka kauan teillä on mennyt että olette tulleet raskaaksi? Itellä pieni pelko takamuksessa voinko saada ikinä lapsia. :/

20.4.2021
Toiveena raskaus
Toiveena raskaus
10-month-old baby

Okei! Mulla on lääkärille aika varattuna, saas nähdä toivottavasti jotain tehdään asialle. Tuntuu jotenki hullulta että vuosi pian menny mun kuukautiset on ollu vuoden ajan vaan 3 kertaa 😅 enkä ole raskautunutkaan. Toivotaan ettei selviä mitään ikävää että johtuu vain siitä että mun kroppa ei vaan yksinkertaisesti oo palautunut.

22.4.2021
Toiveena raskaus
Toiveena raskaus
10-month-old baby

Ja se unohtui sanoa, että ainakin mulle sanottiin silloin pari vuotta sitten terveyskeskuksesta, et jos kierto on vielä sekaisin vuosi pillerien lopetuksen jälkeen, niin on mahdollista saada tk:sta lähete tarkempiin tutkimuksiin.

21.4.2021
Heinävauvan äiti
Heinävauvan äiti

Moikka! Kuulostaa aivan samalta kuin mun tilanne pari vuotta sitten. Eli lopetin 10v käytön jälkeen Yasmin e-pillerit toukokuussa -18, tyhjennyvuoto tuli ihan normaalisti, mutta seuraavat (ja lopulta ainoat) menkat tulivat vasta heinäkuun lopulla. Mulla on ollut luontaisesti aina pitkä kierto, niin en aluksi huolestunut asiasta. Puolison kanssa oltiin siis sovittu et ekojen luomumenkkojen jälkeen aletaan vasta yrittämään, kun sit tietää paremmin et onko mun kierto edelleen pitkä vaiko säännöllistynyt pillerien vaikutuksesta. Kun seuraavia menkkoja ei koskaan kuulunut, enkä tullut raskaaksikaan menin marraskuun lopulla lääkäriin ja sain kanssa useamman kuukauden mittaisen terolut kuurin ja ohjeen aloittaa sen tammikuussa, eli kun on mennyt puolivuotta ilman kuukautisia, jos ei tule positiivista raskaustestiä ennen sitä. Noh, joulun välipäivinä sitten saatiin positiivinen testi tulos ja nyt meillä on jo toinen lapsi tulossa. Eli toivoa on ja ymmärrän hyvin sun fiilikset, etenkin kun sulla toi epätietoisuus oman kropan toiminnasta on kestänyt vielä pidempään kuin mulla. Toivottavasti tekin saisitte pian hyviä uutisia!

20.4.2021
Heinävauvan äiti
Heinävauvan äiti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...