Onko liian aikaista..

.. Tulla raskaaksi tai siis yrittää toista lasta, kun edellinen on 8kk? :/ mulle törkeästi lääkäri sanoi vaan et jos tiedän oman parhaani niin en hommaa liian pienellä ikäerolla.

23.3.2021
Siiselissk
Siiselissk
12-month-old baby

Ei todellakaan ole liian aikaista!! Esikoiseni oli 6kk kun tulin raskaaksi! Tytöillä on 1v ja 3kk ikäeroo! Rakastan että on pieni ikäero! Niin paljon plussaa!

#heinäkuiset2019 #lokakuiset2020

3.5.2021
Fanny Ollas
Fanny Ollas
2 years, 7-month-old toddler

Todellakin pöyristyttävää käytöstä lääkäriltä..! Tuosta olisi aihetta tehdä valitus.. Mutta asiaan.. Kuten moni muukin on jo todennut, niin jokainen päättää itse, mikä sopii omaan elämäntilanteeseen parhaiten. Rohkeasti vaan yrittämään toista lasta, jos se on teidän mielestä paras ratkaisu juuri teille :)

1.5.2021
Äiti2020
Äiti2020

Itsellä esikoinen täytti juuri vuoden kun plussasin tokasta. Eli ikäeroa 1v 9kk. Kyllä se raskasta on ollut, en kiistä, mutta en kyllä kadu ollenkaan. Tähän samaan sumuun se toinenkin vauva meni! Antaa palaa vaan jos siltä tuntuu.

1.5.2021
hulinamamma
hulinamamma
2 years, 10-month-old toddler

Itsellä on puoltoista vuotias esikoinen ja odotan toista lasta rv 29. Ite tykkään pienestä ikäerosta. Ja onhan se teidän päätös mitä teette.🥰 Ihan hyvin mun mielestä voisitte hommata toisen lapsen jos niin haluatte, itse ainakin tykkään just et on pienellä ikäerolla olevat lapset😊

29.4.2021
Iidaeveliina00
Iidaeveliina00
1 year, 10-month-old toddler

Me miehen kanssa ollaan jo puhuttu, ettei synnytyksen jälkeen aloiteta lainkaan ehkäisyä. Olen jo pian 37-vuotias ja toivoisimme perheeseen vielä kolmatta pientä, joten aikakaan ei yksinkertaisesti anna myöden odottelulle. Koskaan ei myöskään tiedä, kuinka nopeasti sitä raskautuu jos ollenkaan. Tai että meneekö kaikki hyvin. Jos olisimme tavanneet miehen kanssa aikaisemmin, tilanne voisi olla toinen. Odotamme nyt ensimmäistä yhteistä lasta. Eri asia on jos esimerkiksi jostain terveydellisestä syystä käskettäisiin odottaa raskautumisen kanssa. Muuten ajattelin pysyä tiukkana mielipiteeni ja ajatuksemme kanssa enkä kyllä moista kommenttia kuuntelisi yhtään.

26.4.2021
Preggo_84
Preggo_84
17 weeks pregnant

No onpa kyllä ollut törkeä vastaus lääkäriltä. Itse tiedätte parhaiten,mikä tuntuu oikealta.
Meillä esikoinen oli nippanappa 8kk,kun toista lasta aloimme odottamaan suunnitellusti. Kyllä pieni ikäero on suuri rikkaus alun haasteiden jälkeen.Nuokin haasteet kestävät niin vähän aikaa,ettei niitä huomaakaan kun on arkirutiini löytynyt. Itse elin vajaan vuoden ihan sumussa siinä vaipparallissa,mutta nyt jälkeenpäin ajatellen maailman parhain päätös oli tehdä tytöt pienellä ikäerolla!

Lapset viihtyvät keskenään leikeissä ja esikoinen myös huolehtii nuoremmasta sisaruksestaan. Nyt vajaan 4v jälkeen tytöt auttavat äitiä hoitamaan 2vko ikäistä pikkuveljeään.

25.4.2021
KarhuMama
KarhuMama
2 years, 1-month-old toddler

Tosi törkeä ja asiaton kommentti lääkäriltä :/ Itse osaatte arvioida parhaiten voimavaranne, voi olla raskasta mutta tiedän myös tuttavapiirissä useita joilla pieni ikäero ja ihan hyvin ovat pärjänneet. Eli unohda tökeröt lääkärin kommentit, kun tuota mietitte :) Täällä plussattu vasta ja ensimmäinen olisi tuloillaan, jos kaikki sujuu, hui.

20.4.2021
Flamingo
Flamingo
16-month-old baby
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...