Keskenmenon jälkeiset kuukautiset

Mulla todettiin tuulimunaraskaus rv8 tammikuun lopussa ja tehtiin lääkkeellinen tyhjennys. Sen jälkeen ei olla käytetty ehkäisyä. Oviksen bongasin helmikuun vikalla viikolla eli melkeen 2 viikkoa sitten. Oviksesta viikon päästä alko pieni vuoto, jota luulin ensin kiinnittymisvuodoksi, mutta se on jatkunut nyt 4 päivää ja tein rtestin aamulla eikä toista viivaa ilmestynyt. Onko muilla kokemuksia todella niukoista kuukautisista keskenmenon jälkeen? Pyyhittäessä ainoastaan huomaa vuodon.. lisänä pientä pistelyä alavatsassa. Ennen raskautta kuukautiset olleet suht runsaat ja todella säännölliset.

9.3.2021
Unelma
Unelma
13-month-old baby

Kävin yksityisellä varhaisultrassa, kun oli pientä "turhuvuotoa" ja olin siitä huolissani. Siellä sitten todettiin tuulimunaraskaus. Mulla oli koko alkuraskauden sellanen olo et kaikki ei ole hyvin. Vaikkakin eka raskaus kyseessä ja huoli raskauden sujumisesta varmaan on osa asiaa.
Suosittelen varhaisultraa, jos yhtään mietityttää.
Toivottavasti sulla on kuitenkin kaikki hyvin! :)

10.3.2021
Unelma
Unelma

Anteeks kun tässä kysyn, mutta miten tuulimunaraskaus todettiin? Pelottaa kamalasti tää alkuraskaus jos ei ookkaan ns kehityskelponen kaveri mahassa.

9.3.2021
Heisi
Heisi
16-month-old baby
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...