Vauvan vatsavaivaf

Hei! Onko kenelläkään kokemusta 0- 2kk:n vauvan jatkuvista vatsavaivoista, erityisesti öisin? Meillä kaikki kikat kokeiltu ja toistaiseksi ei helpotusta näy.

23.2.2021
Ridge
Ridge
10-month-old baby

Meillä oli paljon masuvaivoja, vaikutti myös omista syömisistä imetyksen kautta ainakin suklaa ja ruisleipä. Jätin ne sit pois. Lisäksi kokeiltiin eka disflatyl ja sit cuplaton, disflatyl ei auttanut juurikaan mut cuplaton oikeasti auttoi jonkin verran. Lisäksi vielä pierujumppaa usein. Ja onneksi mahavaivat helpottivat siinä 3kk kieppeillä, joten jaksamista ja uskoa tulevaan!

21.3.2021
Countesss
Countesss

Jos joku muu D3 vitamiini kuin JEKOVIT käytössä niin vaihda siihen, on vesipohjainen eikä ärsytä vatsaa toisinkuin öljyiset. Meillä toimi myös MAM merkin pullot mitkä koliikkia vähentävää, eli siis poistaa pullosta ilmaa ettei vauva niele sitä, voin laittaa linkin tähän. Myös korvikkeet voi aiheuttaa, meillä toimi ARLAN luomu korvike jota saa perus kaupoista,siinä ei ole mitään turhia lisäaineita.

https://www.ainu.fi/tuote/ainu-mam-easy-start-anti-colic/

https://www.arla.fi/tuotteet/arla-little-babyme-organic-1-luomu-maitopohjainen-aidinmaidonkorvike-uht-200ml-603226/

12.3.2021
Pajunkissa24
Pajunkissa24
2-year-old toddler

Heip, kokemusta on! En tiedä imetätkö, mutta meillä auttoi omneo nutrilon korvikkeeseen vaihto ja muutaman kerran vyöhyketerapeutin käyttö ja oikeanlaisiin tuttipulloihin vaihtaminen.

25.2.2021
Chees
Chees
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...