Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Oktober 2021

Någon annan som ska få barn i Oktober 2021? Vi väntar vårt första barn och jag tror att jag är är i vecka 7 (6+0) men har ännu inte varit på första koll.

12.2.2021
SaraCara
SaraCara
10 weeks pregnant

Jag berättar hur det har gått på ultran sen. Det får du också göra, så spännande med privat ultra. Förstår att du har valt att göra det. Det känns som att de här första veckorna har gått jätte långsamt. Då får vi hålla tummarna att det går bra för oss båda.
Faktiskt fint att ha någon att dela upplevelsen med.

1 h, 46 m ago
SaraCara
SaraCara
10 weeks pregnant

Hej!

Vad roligt att ni berättat och att de blev glada för er skull! Hör gärna av dig efter första ultrat så vet jag att det gått bra :) roligt att följas åt redan från tidigt skede!

Tack, ja ingen antibiotika behövdes efter att de gjort en närmare analys, som tur 🙏 Vi har bokat in ett privat ultraljud till nästa vecka, förhoppningsvis lugnar det nerverna. Inskrivning först 17.3. Mår fortfarande bra, kanske liiite illamående kvällstid just innan jag somnar. Som du säger släpper lite oro varje vecka, och ser verkligen framemot privata ultrat + ultrat i vecka 12/13!

3.3.2021
Oktoberbarn2021
Oktoberbarn2021
7 weeks pregnant

Jag håller tummarna för att allt gått bra för er. Det positiva är att missfallsrisken minskar för varje vecka som går.

Jag ska på första ultraljudet inkommande måndag. Det ska bli spännande men också lite nervöst.

Vi berättade för våra familjer idag. Det blev lite spontant då min pojkvän inte kunde hålla sig längre och berättat så gjorde jag detsamma med min familj 😊 De blev alla glada och nu känns det bra att det vet, även ifall något går snett.

Har det gått bra sen urinvägsinfektionen? När ska ni på inskrivning?

3.3.2021
SaraCara
SaraCara
10 weeks pregnant

Hej!

Vad roligt att du redan fått vara på inskrivning, men verkligen synd att partnern inte får följa med. Coronaläget verkar ju hålla i sig dessutom, förhoppningsvis är läget bättre sen i slutet av graviditeten i alla fall - då skulle man ju verkligen vilja få ha med sin partner. Har du redan bokat ultraljud? Vad jobbigt med illamående, dock verkar ju fler symptom vara ett gott tecken :) När hade ni tänkt berätta till era nära och kära om babylyckan? 😊

Jag försöker att inte oroa mig så mycket men det är svårt. Jag har ömma bröst men inget illamående (än). Däremot har jag haft stegring i en vecka nu och i dag fick jag infon att jag sannolikt har urinvägsinfektion och behöver äta antibiotika, klarnar i morgon. Tyvärr verkar det vara kopplat till ökad risk för missfall, men förhoppningsvis upptäcktes det i tid så att allt går bra.

25.2.2021
Oktoberbarn2021
Oktoberbarn2021
7 weeks pregnant

Jag har haft en liten oro, speciellt i början. Jag kände som hugg i magen då när jag rörde mig fort men fick sen veta att det är helt normalt.

Jag försöker att inte oroa mig och tänker ifall det blir missfall så var kanske fostrets sjukt. Men säkert lättare att tänka så nu än sen om det skulle hända.

Hoppas att allt går bra för oss båda 😊

23.2.2021
SaraCara
SaraCara
10 weeks pregnant

Vad roligt! Håller tummarna för att det ska gå bra.
Jag har varit trött sen början men i vecka 6-7 så blev jag ännu tröttare och svagt illamående. Vi var på inskrivning i förrgår och då kändes det mer konkret. Det enda tråkiga just nu är att partnern inte får komma med på fler tillfällen pga av Coronan.

23.2.2021
SaraCara
SaraCara
10 weeks pregnant

Hej!

Vi väntar också för första gången och bf i oktober 2021. Vecka 5, mått ordentligt dåligt i början av veckan och är otroligt orolig över hur det ska gå + trött. Men också välfigt lycklig. Förhoppningsvis går allt bra för oss båda! Hur går dina tankar, har du nån oro?

18.2.2021
Oktoberbarn2021
Oktoberbarn2021
7 weeks pregnant
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...