Yhdistelmävaunu hakemassa

Moikka! Meillä tulee toukukuussa esikoinen ja olemme hakemassa yhdistelmävaunua. Minkä merkisiä vaunuja teillä on, ja mistä ostitte? Olen katsonut tosi paljon mutta en osaa vieläkään päättää mikä olisi hyvä, ja moneesta en edes löytänyt arvosteluja. (Anteeksi jos on mitä kirjoitin väärin olen alunperin unkarista)

25.1.2021
BerkineNiki
BerkineNiki
1 year, 10-month-old toddler

Hei, jospa tää tavoittaa, mutta onko noi fanari yhdistelmävaunut ollut toimivat? Me ollaan niitä nyt harkittu

1.11.2022
Salami
Salami
Raskaana

Kannattaa katsoa juuri että on mukavat yhdistelmät vauvan kannalta, eikä sitä ulkonäköä pelkästään. Jos haluaa ulkoilla paljon niin juuri isot pyörät hyvät, meillä vielä erikseen autorattaat mitkä menee pieneen tilaan ja pystyy käyttämään kaupoissa.

5.4.2021
Pajunkissa24
Pajunkissa24
3 years, 4-month-old toddler

Nord plussalle myös täältä ääni. Erittäin hyvät vaunut olleet. Mahtuvat kääntymään pienessä tilassa (esim. kauppakeskuksen hississä) ja kulkevat myös talvella auratuilla väylillä hyvin. Säädettävä työntöaisa on erinomainen ja melkeinpä välttämätön, ettei mene niskat jumiin. Alakoriin mahtuu isot ostokset kaupasta. Vaunujen mukana tuleva hoitolaukku on myös kätevä. Ollaan oltu puolison kanssa todella tyytyväisiä. Hinta oli viime vuonna n. 900€ sisältäen turvakaukalon, jonka saa myös kiinni vaunurunkoon.

21.3.2021
sile
sile
2-month-old baby

Britax ja emmaljunga. Näistä kahdesta Britax huomattavasti halvempi mutta emmaljungassa enemmän vaihtoehtoja.

Britaxin vaunuihin menee suoraan Britaxin turvakaukalo kiinni, toki on muihin vaunuihin olemassa adaptereita tms mut ite tykänny ku saannu kaukalon suoraan kii

21.3.2021
Moiskan92
Moiskan92

Mulla on Britax smile 3. Hyvät vaunut, kevyet, helppo kasaa yms.

8.2.2021
Saapaskissa
Saapaskissa
2 years, 1-month-old toddler

Mulla on nord active plus 2020 malli, oon tykänny todella paljon😊 hyvät renkaat, iso koppa ja hyvä jousitus. Istuiosan saa makuuasentoon ja kopan selkänojan nostettua hieman. Tosi hyvä hinta/laatu-suhde.

7.2.2021
Delfiini_äiti
Delfiini_äiti

Itse suosittelen juuri yhdistelmävaunuja, meillä ollut todella kätevät. Ja kannattaa katsoa että on juuri sellaiset missä isot pyörät kuten jonkun jo mainitsemat brio happy merkkiset. Koska niillä kaupunkirattailla ei tee suomen talvessa yhtään mitään, ja pääsee sitten vaikeakulkuisimpiinkin paikkoihin eikä tarvitse miettiä ulkoilureittejä sen perusteella kulkeeko rattaat siellä.

4.2.2021
Pajunkissa24
Pajunkissa24
3 years, 4-month-old toddler

Just tilasin Lastentarvike vesselistä Fanari nimiset yhdistelmät. En tiedä onko hyvät vai huonot, olivat vain juuri sellaiset kuin mitä etsin ja halusin😍

30.1.2021
Tellu86
Tellu86
36 weeks pregnant

Emmaljunga. Ruotsalainen merkki Brion tapaan.
Emmaljunjaa myy Lastentarvike.

30.1.2021
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Toukokuun lopussa syntyvän äiti osti just käytetyt brio happy yhdistelmävaunut vaunulasta ilmajoelta ja vaunula. Fi sivulta löytyy ja tori. Fi oli paljon vaihtoehtoja. Meillä valinta on nyt tuo brio happy ja tykkään kyllä. 👍 😊

29.1.2021
lapsosemme
lapsosemme
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...