Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Yhdistelmävaunu hakemassa

Moikka! Meillä tulee toukukuussa esikoinen ja olemme hakemassa yhdistelmävaunua. Minkä merkisiä vaunuja teillä on, ja mistä ostitte? Olen katsonut tosi paljon mutta en osaa vieläkään päättää mikä olisi hyvä, ja moneesta en edes löytänyt arvosteluja. (Anteeksi jos on mitä kirjoitin väärin olen alunperin unkarista)

25.1.2021
BerkineNiki
BerkineNiki
32 weeks pregnant

Mulla on Britax smile 3. Hyvät vaunut, kevyet, helppo kasaa yms.

8.2.2021
Saapaskissa
Saapaskissa
1-month-old baby

Mulla on nord active plus 2020 malli, oon tykänny todella paljon😊 hyvät renkaat, iso koppa ja hyvä jousitus. Istuiosan saa makuuasentoon ja kopan selkänojan nostettua hieman. Tosi hyvä hinta/laatu-suhde.

7.2.2021
Delfiini_äiti
Delfiini_äiti
6-month-old baby

Itse suosittelen juuri yhdistelmävaunuja, meillä ollut todella kätevät. Ja kannattaa katsoa että on juuri sellaiset missä isot pyörät kuten jonkun jo mainitsemat brio happy merkkiset. Koska niillä kaupunkirattailla ei tee suomen talvessa yhtään mitään, ja pääsee sitten vaikeakulkuisimpiinkin paikkoihin eikä tarvitse miettiä ulkoilureittejä sen perusteella kulkeeko rattaat siellä.

4.2.2021
Pajunkissa24
Pajunkissa24
15-month-old baby

Just tilasin Lastentarvike vesselistä Fanari nimiset yhdistelmät. En tiedä onko hyvät vai huonot, olivat vain juuri sellaiset kuin mitä etsin ja halusin😍

30.1.2021
Tellu86
Tellu86
32 weeks pregnant

Emmaljunga. Ruotsalainen merkki Brion tapaan.
Emmaljunjaa myy Lastentarvike.

30.1.2021
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Toukokuun lopussa syntyvän äiti osti just käytetyt brio happy yhdistelmävaunut vaunulasta ilmajoelta ja vaunula. Fi sivulta löytyy ja tori. Fi oli paljon vaihtoehtoja. Meillä valinta on nyt tuo brio happy ja tykkään kyllä. 👍 😊

29.1.2021
lapsosemme
lapsosemme
28 weeks pregnant
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...