Epäily sydänviasta

Heippa, Löytyyköhän täältä vanhempia, joilla lapsella todettu sydänvika? Eilen käyty rakenneultrassa ja lähete Helsinkiin jatkotutkimuksiin, epäily vakavasta sydänviasta vauvalla. Kovin kaipaisin vertaistukea. :(

19.12.2020
HKKK
HKKK
1 year, 10-month-old toddler

Ok. Tarvitsiko teillä jompikumpi lapsista tehohoitoa synnyttyään? Miten lasten sydänviat on näkynyt teidän arjessa? Olo on nyt tosi surullinen ja sekava. Ja kun lääkärit omassa sairaalassa jo puhui myös raskauden keskeytyksen mahdollisuudesta niin aika epätoivoinen olo on. Kuitenkin mitä esim. Sydänliiton sivuilta lueskelimme niin tämä vika pitäisi olla leikkauksella hoidettavissa ja periaatteessa lapsen pitäisi pystyä sitten elää ihan normaalia elämää. Tottakai riskit on olemassa,sekin ymmärretään. Ihmettelen miksi se keskeytys otettiin heti jo esille, sitten vaan todettiin että älkää stressatko vielä. Niinpä..

19.12.2020
HKKK
HKKK
1 year, 10-month-old toddler

Hei, meillä oli lievä sydänvika esikoisella, joka huomattiin vasta syntymän jälkeen. Kuopuksella todettiin sydänvika myös rakenneultrassa.

Tilannetta seurattiin ja leikkausta ei ole vielä tarvittu. Noin viiden vuoden iässä on leikkaus tulossa meidän tapauksessa.

19.12.2020
johannahelina
johannahelina
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...