Äitiys ulkoiluvaatteita

Hei, Mistä te, joilla on laskettu aika tammi-maaliskuussa, olette löytäneet ulkoiluvaatteita ? Tuntuu, että mistään nettikaupoista ei löydy kuin mekkoja ja legginsejä päällepantavaksi eikä kunnollisia vaatteita talvipakkasille. Terv. Epätoivoinen ulkoileva äiti

10.11.2020
Anni_22
Anni_22
16-month-old baby

Mulla on äidiltä lainattu väljä pitkät takki, ei mikään paksuin, joten kovilla pakkasilla laitan villatakin alle. Nyt kovilla pakkasilla housuina ollut vanhat toppahousut, mutta tarvitsen nyt henkselit. Takki kun on päällä, ei kukaan näe, että vetskari ja nappi on auki. Lämpimämmällä kelillä pärjäänkin äitiysfarkuilla eikä takillakaan sitten niin väliä kun villapaidan laittaa alle. Voi olla vaikka auki.
Kokeilin kyllä jotain isoja ale- housuja kaupassa, mutta ei niissäkään kasvun varaa pahemmin ollut. Henkselit tuli halvemmaksi enkä todellakaan ala maksamaan montaa kymppiä housuista/takista jota tarvitsen max. 2kk. Noi housut menee varmasti niin kauan kuin on tarvis. Takkikin toivottavasti menee vielä muutaman viikon. Vähän tää on soveltamista. Mutta rahat käytän mieluummin äitiysfyssariin/hierontaan tai johonkin mitä vauva sitten tarvitsee.

16.1.2021
Jossuuu_
Jossuuu_
13-month-old baby

Zalando?

12.11.2020
Ekaakertaaraskaana
Ekaakertaaraskaana
14 weeks pregnant

Stormberg. Com on kanssa joitain toppahousuja. Itse löysin käytettynä tuon merkin housut ja vaikutti koe käytössä ihan hyviltä. Ovat paksumman oloiset ml kevyttoppahousut. Nekin löytyy multa.

11.11.2020
annejajake
annejajake
16-month-old baby
11.11.2020
Saapaskissa
Saapaskissa
15-month-old baby
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...