Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Heinäkuiset 2021

Onko jo muita? :-) Täällä esikoinen tulossa, LA 06.07 korvilla, kuun lopussa eka neuvola ja joulukuun alussa toinen ultrineen, iiks! Millaisia oireita teillä on? Itsellä järkyttävä väsymys ja tosi arat rinnat ja vatsa-, ja muutenkin aineenvaihdunta toimii miten sattuu. :-D

2.11.2020
Ensimamma
Ensimamma
10 weeks pregnant

Pientä huimausta on ollut, mutta ei tuossa mittakaavassa. Huimaus sinällään on kai normaalia kun olen lueskellut netistä. Syötkö rautaa jos rauta-arvot on matalalla? Joko HB tai ferritiini. Toivottavasti menee ohi pian!

26 m ago
Preggo_84
Preggo_84
6 weeks pregnant

Onko kellään ollut vastaavaa? Huimaa todella paljon ja välissä niin että jalat tärisee ja heikottaa ja ei jaksa puhua? Aika pelottavaa varsinkin kun pitäisi olla kahdestaan 3,5-vuotiaan kanssa.. Verenpaineet oli viimeksi kohtauksen aikana todella alhaiset

13 h, 18 m ago
Tankoilija
Tankoilija
10 weeks pregnant

Oi, tuu sitten kertomaan kuulumiset joohan! Mulla edelleen samaa etovaa oloa. Rintaliivit olis pian laitettava vaihtoon tai sitten se on harhakuvitelmaa, että rinnat on kasvanut :D En malttais millään odottaa 1,5 viikkoa varhaisultraan.

18 h, 58 m ago
Preggo_84
Preggo_84
6 weeks pregnant

Huhhuh, täällä olot jatkui kuin jatkuikin, onneksi kuitenkin aiempaa lievempänä! Sunnuntaina myös huomasin aavistuksen vatsankasvua, ei niin että muut huomaisi mutta itse huomaa ja mieskin sanoi että "joo, ehkä vähän".:-D

Huomenna eka neuvolalääkäri jossa ultrataan!! Kai pitää valmistautua enempi siihen että joku siellä näkyy kuin että ei näy!

19 h, 48 m ago
Ensimamma
Ensimamma
10 weeks pregnant

Etova olo on tosiaan kyllä usein ja herkästi, mutta en myöskään ole oksentanut ainakaan vielä. Esikoisesta oksensin. Ehkä odottelen sitten vaan sitä rauhaksiin :D

28.11.2020
Preggo_84
Preggo_84
6 weeks pregnant

Mulla nyt RV 9 lopussa, (todellisuudessa oon varmaan jo 10 puolella) alkaa pahoinvointi helpottaa, ei ole enää niin "invalidisoivaa" oloa, todellisuudessa on varmaan lievä edelleen mutta en varmaan enää vaan huomaa sitä kun on lievää...

Viimeksi oli ma oikeasti paha olo ja se vähän huolettaa mutta neuvolassa sanoi että kyllä voi jo nyt näillä viikoilla alkaa helpottaa, ja voihan se palata. Rinnat on edelleen kuitenkin _kipeät_ eli kai pitää luottaa siihen kun joku oire on.

Mulla alkoi pahoinvointi ennen testiä jo vaikka tein sen tosi varhaisessa vaiheessa, eli jatkui alusta saakka 8 viikon loppuun melkein joka-, ja kokopäiväisenä.

En ole oksentanut, mutta en kyllä oksenna koskaan muutenkaan. Pahimmissa oloissa olisin kyllä mielelläni oksentanut, että olisi helpottanut!

28.11.2020
Ensimamma
Ensimamma
10 weeks pregnant

Miten teillä muuten pahoinvointi? Oletteko oksennelleet tai onko pahoinvointi rajoittanut jotenkin elämää? Ilmeisesti nyt viikolla kuusi pitäis pahoinvointi olla pahimmillaan. Itselläni ei ainakaan aamupahoinvointia ole mikä on hieman ihmetyttänyt.

28.11.2020
Preggo_84
Preggo_84
6 weeks pregnant

Kuulostaa aika samalta kuin 12 vuotta sitten. Mihinkä se kai siitä muuttuisi :)

27.11.2020
Preggo_84
Preggo_84
6 weeks pregnant

Ruokailu-, ja liikunatottumukset, parisuhdetta vähän, päihteiden käyttöä, kuukautisia, vanhempien ja lähisuvun sairauksia, yleisiä fiiliksiä! 1.5h hurahti nopeasti. Ja sitten paino, verenpaine, hemoglobiini ja virtsanäyte.

Varhaisultra on varmasti tosi hyvä ja miksi ei siinä kävisi, ite uskon vaan omalla kohdalla että ois voinu olla omalle päälle enempi hallaa kun on tapana herkästi lähteä keulimaan. :-DD

Mekin sinne 1/3 lopulle ootellaan kertomisen kanssa, jokunen tuttuni kyllä tietää. Mulla se osuu just joulun alle!

27.11.2020
Ensimamma
Ensimamma
10 weeks pregnant

Minkälaisia asioita ensimmäisessä neuvolassa käytiin läpi? Ravitsemukseen liittyvää varmaan ainakin ja veriryhmä selvittelyä? Hyvä sinä kun olet pärjännyt noin pitkälle. Mulle tulee varmaan liian pitkät joulunpyhät jos en näe kaiken olevan hyvin. Ollaan pohdittu, että varhaisultran jälkeen kerrottaisiin mun 12- vuotiaalle ja lähimmille. Toisaalta taas tekisi mieli odottaa 1/3 yli. Hankalaa.

27.11.2020
Preggo_84
Preggo_84
6 weeks pregnant

Tervetuloa! :-)

Varhaisultraa olen itsekin harkinnut mutta olen ylpeä, kun luulotautisena ja "aavistuksen" malttamattomana ihmisenä olen selvinnyt tänne saakka ilman ja ke aamuna on sitten aika ultrata, wuhuu! :-D

Tänään oli neuvolan ensikäynti ja mies.oli sitten tabletilla mukana. What a time to be alive! Jäi hyvä fiilis.

Itse tein plussan pe ja soitin heti ma sitten neuvolaan!

27.11.2020
Ensimamma
Ensimamma
10 weeks pregnant

Ihanaa Ensimamma kun olet jo ehtinyt luomaan tällaisen ryhmän, missä voi vaihdella kuulumisia ja saa vertaistukea.

Mä odottelen toista lastani, arvioitu laskettu aika olis 31.7. Aikaisilla viikoilla mennään, mutta niin toivottu on tämä pieni. Ikää mulla on jo 36 vuotta ja ikäeroa lasten välillä on paljon, esikoiseni on 12- vuotias. Joten vähän kuin ekaa kertaa oltaisiin taas rodeolla :)

Lopetin pillerit syyskuussa ja raskauduin nopeasti. Vähän on ollut etovaa oloa ja rintojen aristelua sekä alavatsan vihlontaa. Väsymys on suurinta iltaisin ja keskipäivällä.

Me varattiin varhaisultraan aika ystävän suosittelemalta lääkäriltä ihan vain siksi, että haluan niin kovasti tietää kaiken olevan kunnossa. Ultra on 14.12. Neuvolaan en ole vielä soittanut, ilmeisesti se pitäisi tehdä lähiaikoina? Huomenna käynnistyy viikko 6.

Onpa kiva kun meitä heinäkuisia on jo näin monta! Onnea kaikille.

27.11.2020
Preggo_84
Preggo_84
6 weeks pregnant

Minunkaan aviomies ei taida päästä ekaan neuvolaan mukaan kun oon uudelleensynnyttäjä.. Ja tuntuu todella pahalta kun hän oli mukana viime raskaudessa joka ikisessä neuvolassa ja tapaamisessa ja ultrassa :( Ajattelin kuitenkin varmuuden vuoksi vielä soittaa neuvolaan ja kysyä kun nettisivuilla oli ristiriitaista tietoa asiasta.. Että alkuraskauden neuvolakäynnille olisi hyvä tulla molemmat. Oon ihan varma että multa pääsee itku jos joudun sinne yksin.

26.11.2020
Tankoilija
Tankoilija
10 weeks pregnant

Täällä alkoi tiistaina 9-viikko ja olo on varmaan paras mitä on ollut koko aikana! Täälläkin kyllä kovasti väsyttää vaikkei olekaan enää niin paha olo, viime viikolla kyllä vielä oli.

Mies ei pääse huomenna eikä ensi viikolla neuvolaan mukaan kun on saanut työstänsä korona-altistumisen.... Ensi viikolla ultrattaisiinkin ilmeisesti jo, tuntuu tosi pahalta. :'-( Onneksi nykyaika mahdollistaa esim. videopuhelun mutta eihän se ole sama asia... No, ei maha minkään.

26.11.2020
Ensimamma
Ensimamma
10 weeks pregnant

Oma napa-kuulumisia :D Raskausviikko 8+0 alkoi tiistaina ja on ollut niin hyvä olo! Ei juurikaan okseta, kahvi ja ruoka maistuu. Nukuin tosin eilen kahdet päikkärit ja simahdin silti yöunille ja nukuin pitkään.. Tosi omituista kun viime raskaudessa yrjösin viisi kertaa ja kaikki hajut ällötti. Ja muistan kun heräsin aamulla syömään aamupala numero ykkösen, vain mennäkseni takaisin nukkumaan ja sen jälkeen oli vuorossa aamupala numero kaksi :D Millainen vointi teillä muilla on?

26.11.2020
Tankoilija
Tankoilija
10 weeks pregnant

Tervetuloa! :-)

Kivaa kuulla että joku muukin on vähän hämmennyksissä eikä vaan vauvakuplassa, mä en oo päässyt vieläkään sinne kuplaan vaan edelleen elän hölmistynyttä "ai niin mä oon raskaana"-vaihetta vaikka tottakai ollaan iloisiakin.:-DD Ehkä mä hyppään sinne kuplaan viimeistään rakenneultrassa helmikuussa....

Itsellä alko RV 8 tänään ja ekaa kertaa pariin viikkoon melkein normaalioloinen päivä. Aikaisemmin nää päivät vaikutti niin et sai paniikin keskenmenosta, mut nyt luottaa siihen että okei rinnat on arat ja vaikkei okseta, ei jokanen päivä oo tähän saakkakaan oo ollut täysin samanlainen...

Meillä myös ens viikolla eka neuvola ja 2vko päästä eka ultra, hui.

Np-ultra taiettiin ottaa jopa 13 viikkoon saakka..?

17.11.2020
Ensimamma
Ensimamma
10 weeks pregnant

Heippa! Juuri löysin tämän foorumin, täällä la tällä hetkellä 19.7. tienoilla ja ensimmäinen neuvola-aika 10.12.(kamalan pitkä aika vielä). Ensimmäinen raskaus ja ikää 34 vuotta, raskaus alkoi vieläpä yllätyksenä ehkäisystä huolimatta mutta ollaan molemmat todella innoissaan tästä, mies taitaa olla vielä enemmän innoissaan, itse koitan vielä toppuutella kun ollaan niin alussa. Kaikki jännittää ja ihmetyttää 😄

17.11.2020
VilhelmiinaKA
VilhelmiinaKA
8 weeks pregnant

Alkuraskauden turvotus.. Hahah esikoinen virkkoi jo kovaan ääneen että ISO MAHA ÄITILLÄ :D Ei tosiaankaan tee mieli ihan vielä esitellä. Muistan kun viimeksi oottelin masua kuin kuuta nousevaa ja sitten jo halusinkin että se ois ohi kaikkine vaivoineen :D

15.11.2020
Tankoilija
Tankoilija
10 weeks pregnant

Täälläkin kyllä ootellaan mutta oon niin tavan vaivanen ihminen muutenkin että pelkään mitä käy kun painopiste notkahtaa eteen. :-D Viimeisimmällä tiedolla mulla myös kohtu takanapäin niin voi ilmeisesti olla ettei kasvakaan heti niin kovin ulospäin.

15.11.2020
Ensimamma
Ensimamma
10 weeks pregnant

Täällä ootellaan mahan kasvua jo kovasti! Oon just se tyyppi, joka varmaan pukee heti mahollisimman ihonmyötäisen paidan sit kun alkaa tulla vauvamasua näkyville hehh.. Vielä saa varmaan aika kauan sitä odotella. Nyt on vaan tota alkuraskauden aiheuttamaa turvotusta, jota ei kyllä tee mieli esitellä ihonmyötäisten paitojen kautta :'D

15.11.2020
sannii
sannii
9 weeks pregnant

Mullakin aluksi mut nyt ei tosiaankaan :D Ja kiva kun kärsin normaalistikin migreenistä ajoittain, mut nyt on sekin päällä ja ei oikein parasetamolit auta siihen. Sama homma viime raskaudessa, melkein joka kuukausi kolmen päivän migreeni.. Ootatteko jo masun kasvua? :)

14.11.2020
Tankoilija
Tankoilija
10 weeks pregnant

Mulla vatsa toimii 2-3 krt päivässä että täällä päinvastanen ongelma.... :-DD Joka kyllä myös tosi kiusallinen vaiva omasta mielestä.

14.11.2020
Ensimamma
Ensimamma
10 weeks pregnant

Ymmärrän. Onneksi sinne jouluun on enää tosi lyhyt aika :) Oonko ainoa joka kärsii ummetuksesta? Ihan kauheeta. Ja sen takia oksettaa vielä enemmän kun vatsa on tukossa :x

14.11.2020
Tankoilija
Tankoilija
10 weeks pregnant

Me ollaan päätetty oottaa sinne 1/3 loppuun ku osuu kivasti just joulun allekkin. Lähisuvussa keskenmenoja 1/3 aikana niin vähän enemmän varuillaan on!

13.11.2020
Ensimamma
Ensimamma
10 weeks pregnant

Päätettiin tässä raskaudessa kertoa melkein heti isovanhemmille, kun edellinen raskaus salattiin sinne raskausviikolle 13, ja se tuntui tosi hankalalta ja oli aika ahdistavaa :E

13.11.2020
Tankoilija
Tankoilija
10 weeks pregnant

Mun alkuraskaus on ollu pelkkii hätävalheita ja salailua ja tässä kyllä näkee miten moni ihminen ei osaa ajatella asioita omaa napaansa pidemmälle tai ajatella et monille asioille voi olla miljoona syytä.... :-(

13.11.2020
Ensimamma
Ensimamma
10 weeks pregnant

Huh onneks mun ei tarvinnu keksiä hätävalheita että miks en pääse osallistuun työpaikan tiimipäivään.. Siellä ois ollu jotain maastopyöräilyä, paljua ja pitopöytää. Onneks en pääse vakuutusten takia :D Se oli sillä taputeltu. Ei huvittas kaatua läskipyörällä johonki juurakkoon

13.11.2020
Tankoilija
Tankoilija
10 weeks pregnant

Joo, mulla on varmaan kahen käden sormilla laskettavissa koko elämän oksut edelleen (ainakin niin että muistan!) vaikka 30 tulee mittariin!

Mulla oli pari päivää vakaampi olo pahoinvoinnin kanssa, mutta tänään iski kyllä näidenkin päivien eestä... Toivon niin, eträ 2/3 alussa helpottaisi, henk. koht. ollu aika raskasta piilottaa tätä ja pakoilla sosiaalisia kohtaamisia niiden kanssa jotka ei tiedä kun ei vaan uskalla mennä koska ei tiedä milloin se olo iskee. :-(

13.11.2020
Ensimamma
Ensimamma
10 weeks pregnant

Nyt olen kyllä kateellinen, mulla on muutenkin tosi herkkä refleksi niin tää on kuin jotain painajaista.. Oksennus kävi aamulla jo suussa asti.. Joo tiedän, todella ällöttävää. Jostain syystä tekisi hirveästi mieli kokista mut en kyllä ihan periaatteesta ala sitä lillittelemään :D Viimeksi pahoinvointi loppui vasta raskausviikolla 15 :x

13.11.2020
Tankoilija
Tankoilija
10 weeks pregnant

Mä oksennan muutenkin yosi harvoin (ehkä kerran 4v.) ja oon ollu kauan aika varma rttä multa puuttuu koko oksentamismekanismi niin juttelin tossa 3/3 olevan kaverin kanssa niin oli sit mieltä että ehkä en siksi nytkään oksenna niin herkästi! Olo on siis kamala mutta en oksenna. Toisaalta harmi, voisi helpottaa.... Pillimehujen avulla selviän päivistä, ne jostain syystä auttaa. :-DD

13.11.2020
Ensimamma
Ensimamma
10 weeks pregnant

Onko teillä vaikeuksia olla töissä pahoinvoinnin kanssa? Yökin aina vähän väliä ja kerran piti juosta pukkariin kun oli viittä vaille että laatta lentää.. Jos tää tästä vielä pahenee niin pitää kertoa töissä ettei ne ihmettele mun outoa käytöstä :D Hirveä olo

13.11.2020
Tankoilija
Tankoilija
10 weeks pregnant

Oon kuullu että toisessa raskaudessa masu pullahtaa aiemmin niin siksi vähä jännittää jo etukäteen.. Niin se taitaakin olla paikkakuntakohtaista. Tuntuu muuten että joka päivä tuo pahoinvointi pahenee. Toivottavasti olen väärässä!

11.11.2020
Tankoilija
Tankoilija
10 weeks pregnant

Näissähän varmaan on paikkakuntakohtaisia erojakin. :-) Ainakin eri paikkakunnalla asuvalla kaverilla meni eri tavalla kuin mitä mulle on varattu.

Mulla kohtu viimetietämän mukaan kallellaan taakse niin saa nähdä koska mulla pullahtaa, jos pullahtaa juuri ollenkaan. :-D

11.11.2020
Ensimamma
Ensimamma
10 weeks pregnant

Käsitin että mulla on ensin ihan normaali neuvolakäynti jolla varataan se niska-turvotusultra missä mittaillaan sikiötä.. Mulla ehti olla yhet menkat kuparikierukan poiston jälkeen ja sitten tärppäsi. Kierukka poistettiin just ovulaation aikaan niin oli aika epätodennäköistä että siitä olisi vielä ehtinyt mukaan. Sovittiin että tulee jos tulee kun minullakin alkoi juuri uusi työ johon toivon jatkoa (sopimus joulukuun loppuun), että saa nyt nähdä :D Aika tiukille menee että millon masu pullahtaa ulos

11.11.2020
Tankoilija
Tankoilija
10 weeks pregnant

Mulla ensin ainakin on se pitkä terveydenhoitajan aika ja toi ultra on toinen neuvola-aika, jossa omassa neuvolassa kuulemma neuvolalääkäri ultraa. En tiedä sitten onko siksi, että mulla ehkäsyn lopetuksen jälkeen ei ollut sinänsä tasainen kierto (4. tärppäsi ja muissa kierto heitti aina viikolla) niin ei ole varmuutta viikoista..? Itse olin laskenut kiertoni 24-25 (plussaoviksen ajankohdasta) ja neuvola laski 28.

11.11.2020
Ensimamma
Ensimamma
10 weeks pregnant

Piti vielä sanoa tuohon kolotukseen että sielä kai nivelet ja kohdun kiinnikkeet ja kaikki vähä löystyy. Mulla meinasi jo tulla iskias töissä. Näin varhain ! Jos pystyy olemaan ja ei oo vuotoja niin en huolestuisi. Ainahan neuvolaan voi soittaa ja kysyä, käytin sitä palvelua kyllä edellisessä raskaudessa hyväkseni kun kaikki oli ihan uutta :)

11.11.2020
Tankoilija
Tankoilija
10 weeks pregnant

Minäki haluaisin varhaisultraan, mut luin että sinne menee yleensä ne joilla on joku syy mennä, siis että historian takia.. Niin että en nyt tiedä. Tuntuu että kaikki on kuitenkin hyvin. Kuunnellaankohan siellä ekassa neuvolassa sydänäänet? En enää muista, ekasta raskaudesta jo jonku verran aikaa :D Mulla on 3.12. eka neuvola.. Vasta !!

11.11.2020
Tankoilija
Tankoilija
10 weeks pregnant

Mullakin paineen tunnetta ja varmaan jotain kohdun kasvukipuja kanssa, oon miettinyt kun mulla on muutenkin lonkkien alue ja sitä kautta alakroppa sieltä suunnalta lähes aina kireällä niin voisikohan vaikuttaa että kipuja tuntuu niin ettei ihan tiedä mikä johtuu mistäkin?

Niin ja mun tekisi mieli mennä varhaisultraan mutta pelkään luulotautisena avaavani pandoran lippaan... :-D Ekaan ultraan aikaa tasan 3 viikkoa, josko pää kestäisi sinne saakka....

11.11.2020
Ensimamma
Ensimamma
10 weeks pregnant

Joo vähä sama etten jaksa töiden päälle treenata mut yleensä viikonloppuisin tai jos on vapaapäiviä.. Ei kyllä jaksa yhtään stressata :) Nyt alkaa jo tuntua sellasta painetta alavatsassa, kai siellä joku on :D

11.11.2020
Tankoilija
Tankoilija
10 weeks pregnant

Tämä kommentti on poistettu käyttäjän toimesta.

11.11.2020
Tankoilija
Tankoilija
10 weeks pregnant

Mä kyllä teoriassa pystyisin, mutta oon pääsääntöisesti niin väsynyt töiden jälkeen etten yksinkertaisesti jaksa. Töissä onneksi olen lasten kanssa ulkona ja liikun muuten, ettei tule vaan löhöttyä.

Ratsastamassa käyn vielä X-aikaa omaa oloa kuunnellen 1-2krt/vko, neuvolatätikin antoi luvan että vielä uskaltaa kun pitää järjen päässä.

11.11.2020
Ensimamma
Ensimamma
10 weeks pregnant

Minulla on tuo pahoinvointi kyllä salakavalasti vaa pikkuhiljaa hiipiny kuvioihin. Kertaakaan ei ole kuitenkaan vielä tarvinnu oksentaa niin kuin viime raskaudessa. Tiheä syöminen auttaa :)

Joo mä huomasin tuon että kroppaa kannattaa kuunnella! Juoksin kolmivuotiaan perässä ulkona ja alavatsa meni kipeäksi ja särkeväksi. Mutta sitten voin treenata tankoa ihan normaalisti, tämä havainto kyllä nauratti vähän :D Kai se liittyy jotenkin tärinään. Saa nähdä kuinka kauan tuo treenaaminen tuntuu hyvältä vai treenaanko vaan koko raskauden läpi. Pystyttekö te juoksemaan/treenaamaan vielä ihan normaalisti?

11.11.2020
Tankoilija
Tankoilija
10 weeks pregnant

Mä huomasin sillä viikolla, kun menkkojen piti alkaa, että PMS-finnit eivät ole lävähtäneet naamaan ja kaksi päivää ennen plussaa meni maha ykskaks työmatkalla aivan sekaisin (ei ominaista) ja samana päivänä tuli ilmeisesti kiinnittymisvuodon tapaista rusehtavaa vuotoa ja viikolla oli ollut etovaa oloa jo.

Saman viikon pe tein iltapissasta (!!!) tosi selkeän plussatestin, seuraavana aamuna kaksi yhtä vahvaa ja su vielä iltapissasta sellaisen, josta lävähti molemmat viivat tummiksi samointein. :-D Reilu viikko plussauksen jälkeen kokeilin vikaa jäljellä olevaa testiä vielä ja aivan identtiset tummat viivat samoin tein.

Viimeviikon loppu ja tämä viikko ollut järkyttävää pahoinvointia mutta tänään ollut parempi, joko olen tottunut tai oppinut syömään paremmin ettei tunnu niin karsealta. Mulla vaikuttaa energiavaje normaalistikin ihan kauhean helposti.

Tänään nostin töissä lapsen syöttäriin (päiväkoti) aika vauhdilla ja ekaa kertaa ymmärsin mitä meinaa "kroppa kertoo kyllä mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei"... Ihankuin olisi venyttänyt alavatsasta liikaa isoa kuminauhaa, vähän jäi juilimaan ja tuntumaan hetkeksi ikävältä mutta nuo kai kuuluu asiaan... Säikäytti kyllä ja tajusi ekaa kertaa että sielä on jotain!

11.11.2020
Ensimamma
Ensimamma
10 weeks pregnant

Siis mullakin tuli ekassa raskaudessa heti menkkojen poisjäännin jälkeen vahva viiva, mut tässä raskaudessa tosi hailakka viiva. Muutenkin nää on keskenään ihan erilaiset raskaudet tähän mennessä. Tekisi mieli mennä varhaisultraan, mut kuunnellaanko siellä ekassa neuvolassa ne sydänäänet? Miten tässä malttaa oottaa joulukuun 3. päivään..

11.11.2020
Tankoilija
Tankoilija
10 weeks pregnant

Mä sain heti menkkojen poisjäännin jälkeisenä päivänä suht. vahvan viivan testiin. Ennen plussaa oli jo monia oireita, jotka sai mut epäilemään, mutta koitin vähän rajoittaa, ettei tulis sit liian suurta pettymystä mahdollisesta negatiivisesta testistä... :D Mulle oli kyllä yllätys, että noin selviä oireita voi tulla jo ennen plussaa! Meinaatteko muuten käydä varhaisultrassa?

11.11.2020
sannii
sannii
9 weeks pregnant

Silloin kun tein raskaustestin niin ei aluksi näkynyt mitään ja olin varma että työpäivä oli pilalla, mut hetken päästä siihen ilmestyikin haamu :) Milloin kaikki on hoksannu että nyt on tärpänny?

11.11.2020
Tankoilija
Tankoilija
10 weeks pregnant

Luulin, että mun väsymys on ihan normaalia, kun aloitin lokakuussa uudessa työssä ja aina aikaiset aamut! En osannu mitenkään yhdistää väsymystä raskautumiseen. Mun PMS-oireetkin on tosi tyypilliset, kipeät rinnat, väsymys, oksetus.. Ainoa mikä nyt tuli uutena oli ne repäisykivut niin siinä kohtaa jo ajattelin sen sushin ja kurkun kanssa että nyt on varmaan pieni matkassa

11.11.2020
Tankoilija
Tankoilija
10 weeks pregnant

Hahah hyvin ilmeni tilanne. Joo kahvi maistuu mullekin vielä. Toivottavasti ei edes tuu stoppia siinä, kun väsyttää niin paljon :D

11.11.2020
sannii
sannii
9 weeks pregnant
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...