Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Missä vaiheessa teillä alkanut paino nousta ?

Oon viikolla 18 ja painoa ei oo tullut yhtään. Itseasiassa yli kilo vähemmän kun viime neuvolakäynnillä. Vatsa on kasvanut ja kohtu kuulemma normaalisti kasvanut myös. Luulisi että nyt lähellä puoliväliä jo painoa kertyisi ? Syön normaalisti ja säännöllisesti. En oo oksennellut vaikka alkuraskaudesta ei ehkä ollut yhtä hyvä ruokahalu. Kohtalotovereita ? Ei varmaan vielä tarvii huolestua kyllä, mut kyllä neuvolassakin sanoivat että ensi kerralla toivottavasti ois vähän noussut.

27.10.2020
Ekaakertaaraskaana
Ekaakertaaraskaana
24 weeks pregnant

Apua, tässä tuntee itsensä aina norsuksi, mutta ainakin rehelliseksi norsuksi :D Nyt alko rv 20 ja painoa tullut lisää raskausaikana jo yli 8kg. Turvotus alkoi jo hieman ennen ensimmäisten kuukautisten poisjääntiä ja alkoin pyöristyä huomattavasti. Olin vielä kesäkuussa ihan normaalipainoinen. Nyt on jo ihan kunnon maha ja selkäkivut myös sitä luokkaa. Lenkkeilen päivittäin koiran kanssa (siis väh 3 kertaa päivässä) ja syön normaalia kotiruokaa. Viikonloppusin herkuttelen, kuten ennenkin. Voin kertoa, että vaikka olen kuinka onnellinen raskaudestani, tämä ulkonäön radikaali muutos lyhyessä ajassa on todella rankka sekä fyysiselle että henkiselle hyvinvoinnille (itsetunto jossain nollan alapuolella). Vielä puolet jäljellä ja paino senkun nousee :'D Mitenhän valtava vauva minulle on tulossa..

14.11.2020
Veelable
Veelable
23 weeks pregnant

Oon nyt viikolla 25 ja painoa on tullut alle 200g. Kaikki hyvin ja kohtu kasvanut ihan normaalisti. Ehkä se alkaa vähitellen painokin nousemaan nyt kun vauva alkaa kasvaa enempi.

27.10.2020
Tiana
Tiana
30 weeks pregnant

Tämä kommentti on poistettu käyttäjän toimesta.

27.10.2020
Tiana
Tiana
30 weeks pregnant
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...