Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Kesäkuiset 2021

Heii! Itselläni laskettu aika kesäkuun tokalla viikolla ! Onko täällä muita kesäkuulle laskettu aikaa? Olisi kiva tietää oireita ja muita kuulumisia? :)

18.10.2020
Sirppa 97
Sirppa 97
7 weeks pregnant

Täällä ihan ensimmäistä lastaan odottava. Menkat viimeksi elokuussa, mutta välissä tehty negatiivinen raskaustesti, kunnes lokakuun alussa positiivinen! Pelkäsin tuulimunaa, mutta tänään alkuraskauden ultrassa vk 6 ja 4 ja sydämen syke näkyi!

Mulla oireina rintojen kosketusarkuus ja vatsajomotus ihan alkuviikolla. Nyt ruokaällötykset ja "himot" (eli ruuat, jotka maistuvat), mutta jotka vaihtuvat päivittäin.

Ihanaa odotusta! Saadaan kesä vauvat

23.10.2020
Lililuu
Lililuu
7 weeks pregnant

Niin ja lisänä oireina nyt muutaman päivän päivittäinen pahoinvointi ja oksentelu. Ilmeisesti kuitenkin hyvä juttu se 😄

20.10.2020
JohVi
JohVi
7 weeks pregnant

Täällä myös. Lasketusta ajasta ei ole vielä täyttä varmuutta, kun menkat olleet viimeksi kesäkuussa ja kierukka poistettu syyskuun 7. Päivä. Nappasi siis ekasta kierrosta. Plussatestit tein päälle viikko sitten ja eilen yritettiin selvitellä millä viikoilla ollaan, vähän heikko tulos kun huono näkyvyys ja ollaan todennäköisesti vielä hyvin alussa. Raskaus ainakin oikeassa paikassa ja raskauspussi ja ruskuaispussi näkyi ja toivottavasti viikon päästä sais sykkeen näkyviin :)

20.10.2020
JohVi
JohVi
7 weeks pregnant

Heippa! Täällä plussasin haamun ekan kerran sunnuntaina ja eilen oli jo selkeät viivat! Jos kaikki menee hyvin niin la ois kesäkuun loppupuolella. Meillä on reilun vuoden ikäinen esikoinen joka sai alkunsa yli vuoden yrityksen jälkeen letrozoleilla ja tää pikku kakkonen sai heti ekasta kerrasta alkunsa :D
vielä ei kyllä oireita oo mut pistin merkille ennen plussaamista, että mulla paleli yhtä paljon ku viimeksiki ja nenä on tukkoinen varsinki öisin. Nää oireet oli kans viimeksi heti ekana

20.10.2020
pikkukakkonen
pikkukakkonen

Hei! Täälläkin yksi. Esikoista odotellaan innolla. Toistaiseksi mennyt onneksi hyvin ja toivottavasti menee jatkossakin. Pahoinvoinnin olen saanut kurissa pysymään kun syön vähän väliä ja vähän kerralla. Väsyttää vaan kyllä ja paljon!

19.10.2020
Kathery
Kathery
9 weeks pregnant

Moi! Täällä kans kesäkuinen tulossa, jos kaikki menee hyvin! Mun kierto oli tosi sekava, niin en tiedä yhtään millä viikoilla on, mutta itse epäilen olevani 5-7+jotain. Soitan viikolla neuvolaan, toivottavasti saa selville missä mennään.
Mä oon nuori odottaja, meidän ensimmäinen olis tulossa. Yritystä oli takana melkein kaksi vuotta, vihdoin tärppäsi ihan luomusti.
Mulla on lähes kokoajan aika huono olo. Selkä ja vatsa kipuilee, sekä pahoinvointi lisääntynyt nyt päivittäin. Vasta yökkäilyä onneksi, kammoan vähän oksentelua. Väsymys on myös kova väsymys, sekä nälkä ja jano on kokoajan.
Mites sinulla? Onnea paljon teille!

18.10.2020
Hiihooop
Hiihooop
6 weeks pregnant
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...