Kesäkuiset 2021

Heii! Itselläni laskettu aika kesäkuun tokalla viikolla ! Onko täällä muita kesäkuulle laskettu aikaa? Olisi kiva tietää oireita ja muita kuulumisia? :)

18.10.2020
Sirppa 97
Sirppa 97
1 year, 11-month-old toddler

Heippa kaikille!
Raskautta on 32+4 ja kyseessä 3.raskaus. Synnytysajankohta ei oo vielä varma voi jäädä toukokuun loppuun tai kesäkuun alkuun, tulossa sektio, kuten aikaisemmin 2 edellisen raskauden aikana.
Muuten olo ok 2.5 vuotias poikani vie paljon energiaa, iltapäivällä aina vähintään 2h leikkipuistossa.
Närästää hirveästi, hengittää on joskus vaikeaa
Edellisen lapsen raskauskilot eivät hävinneet mihinkään eli 76kg sta on paino noussut 90kiloon. Normi paino ollut 65kg,175cm pituus.

28.4.2021
Kel84
Kel84
1 year, 11-month-old toddler

Meillä myös 6.6.2021 laskettu. 😊

25.3.2021
tepamppa
tepamppa
2-year-old toddler

Oon 28v esikoista odottava! Täällä ollaan rv 16+3 ja laskettuaika on 17.6 ❤️ Mulla on hyvin pienet oireet ollu. Väsymys on ollut kova ja turvotus heti alusta alkaen. Ekassa ultrassa oltiin joulukuun lopussa ja kaikki oli loistavasti hän joogasi ja kaiveli nenäänsä 🥰 ja seuraavana päivänä neuvolassa saatiin kuulla sydänäänet! Sukupuoli saadaan tietää helmikuun alussa ❤️

3.1.2021
Karoliina_ada
Karoliina_ada
1 year, 11-month-old toddler

Rv 13. Laskettu aika 4.6. Ei juuri mitään oireita ollu.. Väsymys oli kova alkuviikoilla sen jälkeen välillä etonut ruoka mut eipä juuri muuta oireiya oo olllu :)

24.11.2020
Lucky94
Lucky94
5-month-old baby

Täällä laskettu aika 23.6 eli 9+0 tänään. Palelua, etovaa oloa heti jos ei syö 2-3h välein, turvotusta, jatkuva vessa hätä ja jano. Esikoista odotan joten kaikki on uutta ja ihmeellistä. Ootteko jo kertoneet läheisille tai muille raskaudestanne?

18.11.2020
Helmikki
Helmikki
1 year, 11-month-old toddler

8+0 menossa, la 30.6. :) vaihtelevat oireet kyllä, välillä etoo, huimaa, vatsakipuja ja pahoinvointia. Yöt välillä katkonaisia ja maha turvonnut 😄 ruoka onneks maistuu jo. Kovin kovaa liikuntaa tai pitkään pystyssä oloa ei kyllä kroppa kestä, et vähän joutunut himmailemaan. Vähän sumuinen olo kyllä välillä. Varhaisultrassa päästiin käymään aikasemmin ja nyt odotellaan nt-ultraa. 🥰

18.11.2020
Neeela
Neeela
1 year, 10-month-old toddler

Tänään käyty tsekkaan että onhan oikeassa paikassa elämää, syke löytyi ja kaikki ok 😍 tää oli alkanu kaksosraskautena, mutta toisesta jäljellä enää tyhjä lyhistyny pussukka... ei oo ollu mitään vuotoa mut saattaa viel vuotaa pois tai sit vaan imeytyy tonne jonnekkin! laskujen mukaan ois ollu 7+2 mutta kierrot ennen tätä heitteli suuresti, vastasi viikkoja 6+4

7.11.2020
pikkukakkonen
pikkukakkonen

Moikka! Täällä la 11.06.21. 8+0 vk 9 menossa. Ensimmäinen odotus, ei ihmeellisiä oireita tähän asti. Palelua, hieman etovaa oloa ja alussa oli turvotusta sekä janottaa ja vessahätää on.. kävin myös tällä viikolla varhaisultrassa ja sydän sykkii kovasti. Olen diabeetikko joten syöminen ja muu vaikuttaa kovasti, onko muita diabeetikko äitejä?:)

30.10.2020
kesäkuu21
kesäkuu21
1 year, 11-month-old toddler

Heippa! Mulla on nyt rv 5+4. LA 27.6.21.
Tää on mulle kuudes, mut miehelle ensimmäinen oma. Mun neljäs lapsi on mieheni kummilapsi, joten on sitä pitänyt tähän asti "omana"

29.10.2020
mutsina
mutsina
11-month-old baby

Hei,

Täälläkin kesäkuinen tulossa. Nyt mennään viikolla 7+1 ja kyseessä toinen lapsi.

Ei selkeitä raskausoireita. Mitä nyt janottaa ja välillä tekee mieli jotain tiettyä ruokaa. :)

Onnea kaikille odottajille!

28.10.2020
Donsiela
Donsiela
1 year, 10-month-old toddler

Mulla on LA 26.6 eli lähellä Juhannusta ja toinen vauva tulossa eli menossa 5+2 ☺️ Oireet olleet aika vähäisiä ihan kuten ekastakin joka kohta täyttää 2v. Ennen plussaa oli iltaisin kylmä ja alavatsaa nipisteli ihan kuten menkoissa. Paha olo ei oo ollut oikeestaan lainkaan ja tästä tokasta rinnat ei oo ollu yhtään kipeenä. Mielitekoja suolakurkku, vihreä hapokas omena ja AB-jugurtti eli happamat jutut 😃 Tsemppiä kaikille odottajille 😍

26.10.2020
Kesävavva21
Kesävavva21
1 year, 11-month-old toddler

Heippa! Onnea kaikille ❤️
Täällä kans la 6.6, esikoinen tulossa. Pillerit jätin elokuussa pois. Aika hurjaa, vieläkään oikeen ymmärrä vaikka ollut jo 8 viikkoa raskaana. Oltiin ihan varmoja että menee pitkään ennen kun tuun raskaaksi, mutta toisin kävi.
Käytiin varhaisultrassa 2kertaa, ekalla kerralla lääkäri sanoi että 3päivää myöhässä kehityksestä, voi olla keskenmeno tai väärät laskut, kannattaa tulla viikonpäästä uudelleen kun ei sydän ääniäkään näy vaikka pitäis. Seuraavalla viikolla mentiin ja kaikki hyvin, syke löytyi ja tyyppi kasvaa.
Jatkuvasti vähän etova olo, ja aamuisin tulee hetki kun oksettaa kunnolla, siihen helpottaa kun syö jotain ennen nousemista.
Palelen ihan hirveästi ja sitä oonki miettinyt että, mikähän juttu mutta ilmeisesti ihan normaalia tai ainakin jollain muullakin oli.
Oon tosi väsynyt koko ajan, ja oon ottanut pienet päikkärit töiden jälkeen. Ja joka ikinen yö herään pissalle.
Tiistaina mennään ekalle neuvola käynnille, siistiä.

25.10.2020
Juliawaan
Juliawaan
1 year, 11-month-old toddler

Täällä ihan ensimmäistä lastaan odottava. Menkat viimeksi elokuussa, mutta välissä tehty negatiivinen raskaustesti, kunnes lokakuun alussa positiivinen! Pelkäsin tuulimunaa, mutta tänään alkuraskauden ultrassa vk 6 ja 4 ja sydämen syke näkyi!

Mulla oireina rintojen kosketusarkuus ja vatsajomotus ihan alkuviikolla. Nyt ruokaällötykset ja "himot" (eli ruuat, jotka maistuvat), mutta jotka vaihtuvat päivittäin.

Ihanaa odotusta! Saadaan kesä vauvat

23.10.2020
Lililuu
Lililuu

Niin ja lisänä oireina nyt muutaman päivän päivittäinen pahoinvointi ja oksentelu. Ilmeisesti kuitenkin hyvä juttu se 😄

20.10.2020
JohVi
JohVi

Täällä myös. Lasketusta ajasta ei ole vielä täyttä varmuutta, kun menkat olleet viimeksi kesäkuussa ja kierukka poistettu syyskuun 7. Päivä. Nappasi siis ekasta kierrosta. Plussatestit tein päälle viikko sitten ja eilen yritettiin selvitellä millä viikoilla ollaan, vähän heikko tulos kun huono näkyvyys ja ollaan todennäköisesti vielä hyvin alussa. Raskaus ainakin oikeassa paikassa ja raskauspussi ja ruskuaispussi näkyi ja toivottavasti viikon päästä sais sykkeen näkyviin :)

20.10.2020
JohVi
JohVi

Heippa! Täällä plussasin haamun ekan kerran sunnuntaina ja eilen oli jo selkeät viivat! Jos kaikki menee hyvin niin la ois kesäkuun loppupuolella. Meillä on reilun vuoden ikäinen esikoinen joka sai alkunsa yli vuoden yrityksen jälkeen letrozoleilla ja tää pikku kakkonen sai heti ekasta kerrasta alkunsa :D
vielä ei kyllä oireita oo mut pistin merkille ennen plussaamista, että mulla paleli yhtä paljon ku viimeksiki ja nenä on tukkoinen varsinki öisin. Nää oireet oli kans viimeksi heti ekana

20.10.2020
pikkukakkonen
pikkukakkonen

Hei! Täälläkin yksi. Esikoista odotellaan innolla. Toistaiseksi mennyt onneksi hyvin ja toivottavasti menee jatkossakin. Pahoinvoinnin olen saanut kurissa pysymään kun syön vähän väliä ja vähän kerralla. Väsyttää vaan kyllä ja paljon!

19.10.2020
Kathery
Kathery
27 weeks pregnant

Moi! Täällä kans kesäkuinen tulossa, jos kaikki menee hyvin! Mun kierto oli tosi sekava, niin en tiedä yhtään millä viikoilla on, mutta itse epäilen olevani 5-7+jotain. Soitan viikolla neuvolaan, toivottavasti saa selville missä mennään.
Mä oon nuori odottaja, meidän ensimmäinen olis tulossa. Yritystä oli takana melkein kaksi vuotta, vihdoin tärppäsi ihan luomusti.
Mulla on lähes kokoajan aika huono olo. Selkä ja vatsa kipuilee, sekä pahoinvointi lisääntynyt nyt päivittäin. Vasta yökkäilyä onneksi, kammoan vähän oksentelua. Väsymys on myös kova väsymys, sekä nälkä ja jano on kokoajan.
Mites sinulla? Onnea paljon teille!

18.10.2020
Hiihooop
Hiihooop
1 year, 10-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...