Ehkäisyn lopettaminen ja haaveena raskaus

Lopetin yhdistelmäpillerit (Qlaira) kesken liuskan (otin liuskasta 3 tablettia), toiveena raskaus ja lääkäri näytti vihreää valoa. Onko tässä kierrossa mahdollisuus ovuloida? Kuukautisten olisi tarkoitus alkaa tänään. Pillereiden aikaan olivat säännölliset, nyt ei kuulu. Kuukautiskipuoireilua on. Kuulen mielelläni kokemuksia muilta kauanko kesti kierron tasaantua ja raskautua? Erityisesti kiinnostaa kuulla kokemuksia 35+ äideiltä.

4.10.2020
Preggo_84
Preggo_84
17 weeks pregnant

Söin pillereitä/käytin muuta hormonaalista ehkäisyä ikävuodet 16-28, ja tulin nyt 4. kierrosta raskaaksi!

Itsellä tasaantui tosi nopeasti vaikka kierto vaihtelikin n. viikolla joka kierrossa mutta tikutin oviksen 2. viimeisessä kierrossa niin siihennähden säännölliset että tasan 14 päivän päästä oviksesta alkoivat menkat.

Nyt RV 5 (4+6), ja epäilin olevani raskaana jo 3 päivää ennen oletettuja menkkoja, niin selvät oli oireet.

Emme itse olleet yhtään varautuneet näin nopeaan raskautumiseen, jonka vuoksi olemme yhäkin puulla päähän lyötyjä vaaleanpunaisen hattarakuplan sijasta. :-D

2.11.2020
Ensimamma
Ensimamma
1 year, 10-month-old toddler

Voi mennä kauankin ennen kuin kierto tasaantuu, mutta raskaus on mahdollinen heti kun pillerit lopettaa. Esikoisesta olin syönyt 10 vuotta pillereitä ja meni 4kk,kun olin raskaana. Toisessa ehdin syödä 11kk ja toisesta kierrosta jo tärppäsi. Kannattaa ottaa ovulaatiotestit käyttöön niin pääsee parhaiten jyvälle. Onnea yritykseen!

8.10.2020
hulinamamma
hulinamamma
2 years, 9-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...