Alkuraskaus verinen vuoto

Moikka!! Nyt tarvisin todellaki vertaistukea!! Tein viimeviikon ke positiivisen raskaustestin, samana päivänä huomasin, että pyyhkiessä tuli vähän verta ja illalla tuli alkkareihin vähän enemmän verta.. Nyt on mennyt 6päivää positiivisesta testistä ja lähes joka päivä jossain kohtaa päivää huomaan pyyhkiessä vähän verta. Ollut tosi vähäistä. Eilen illalla kuiteskin pyyhkiessä huomasin, että verta alkoikin tulla enemmän ja 1 pieni hyytymä oli joukossa.. laitoin yöksi siteen ja siihen ei tullut tippaakaan, mutta aamulla taas pyyhkiessä tuli suht reilusti ja yksi pieni hyytymä.. mitään kipuja ei ole ollut! Tein myös la aamuna digin, joka näytti raskaana 1-2 ja tänä aamuna tein digin joka näytti 2-3. Yli vuosi ollaan yritetty, että tulisin raskaaksi mut nyt pelottaa ihan supersuper paljon et tää menee kesken tai on tuulimuna tms.. 😭 Onks kellään samoja kokemuksia??

22.9.2020
Sampee
Sampee
11-month-old baby

Moikka!
Anteeks en yhtään huomannut, että tähän on tullut vastauksia.. mutta joo kävin varhaisultrassa 7+3 ja siellä oli kaikki just niinku pitää 🤩
9+4 alkoi taas tulemaan pyyhkiessä jonkun verran verta ja soitin neuvolaan niin kävin mittaamassa hcg:n ja siitä 2 päivää eteepäin eli 9+6 kävi taas mittaamassa ja sehän oli laskenut.. 9+4 hcg oli 88000 ja 9+6 78000.. noh menin heti 9+6 yksityiselle ultraan ja edelleen kaikki oli niinkuin pitääkin😍 tosin 2 viikkoa sain sairaslomaa,liikunta, nostelu ja ponnistelu kielto.. ja diagnoosi uhkaava keskenmeno.. nyt tänään 10+1 ja toivon vaan et kaikki menee hyvin 😭😭 on kyl ollu niin jännää aikaa tämä raskaus..

1.11.2020
Sampee
Sampee
11-month-old baby

Moi! Miten sulla kävi? Loppuiko verenvuoto ja onko raskaus jatkunut hyvin? Itsellä omien laskujen mukaan rv 4+5 ja samanlaista niukkaa vuoroa havaittavissa. Raskaustesti näyttää plussaa, mutta kävin tänään ultrassa eikä siellä näy mitään. Tosin vielä voi olla liian aikaista, että siellä edes mitään näkyisi. Nyt vähän kuumottaa, alkoivatko menkat vai mitä tässä tapahtuu.

14.10.2020
Repsku
Repsku
8-month-old baby

Hei,
Sinuna en olisi huolissaan. Itsellä vuoti kuukauden välillä reilummin, välillä nihkeämmin. Eka kk meni siis vaippa housussa juosten peläten pahinta. Kaikki meni kuitenkin hyvin loppuun asti eikä vuotoja ekan kk jälkeen näkynyt.
Nauti raskaudestasi, sillä ei sitä estääkkään voi jos jotain tapahtuu.
Onnea kovasti raskaudestasi =)

24.9.2020
matami_
matami_
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...