Raskauden vaikeus NEUVOJA

Hei! Mulla nyt jostain syystä ovulaatio tapahtuu myöhemmin kuin ikinä enenn. Alotin tikuttaa oviksen kp9 sain postigiise ja testin digiin kp 15 mutta myöhemmin sain jo negan. Sitte sainkin kp 17 kaikkiin testeihin positiivisen ja tuliko normasli oviskivut. Nyt pitäis kai huomenna alottaa kokeiluun lugesteroni. Yhdyntöjä oli sunnuntai/maanantai iltana ja sitten keskiviikko/torstai iltana ja ovis tapahtui luultavasti torstaina. Plussa tikkuun tuli siis keskiviikkona. En tiiä riittikö yhdynnät Mutta knko totta jos harrastaa SEKSIÄ NAINEN MIEHEN PÄÄLLÄ raskautuminen on todella vaikeampaa ??? Ja mitä jos ei saa orgasmia tai saakin miehen jälkeen sillonkin kuulemma huonot mahdollisuudet? Onko kokemuksia ???

4.9.2020
Epätoivoinen 95
Epätoivoinen 95
11-month-old baby

Noi on ihan höpöhöpöjuttuja. Kyllä voi tulla vaikka olisit päällä, mutta alla toki kulma on parempi ja sperma pääsee paremmin "laskeutumaan". Sama periaate orgasmissa: se aiheuttaa supistelua, mikä voi edesauttaa kuulemma superman kulkeutumisessa, mutta ei näistä mitään tutkittua tietoa ole. Voit tulla raskaaksi ihan mistä kulmasta vaan ja orgasmilla tai ilman😂 onnea yritykseen, toivottavasti tärppäs!

6.9.2020
hulinamamma
hulinamamma
1 year, 9-month-old toddler

Moikka.
Eipä ole tietoa noista, miten vaikuttavat, vai vaikuttavatko lainaḱaan. Oletko tutustunut "Sinun kiertosi"- sivustoon ja sen blogiin? Vahva suositus sille. Itse olen saanut sieltä paljon hyödyllistä tietoa hedelmällisyydestä ja ylipäätään naiskehon tarkoituksen mukaisesta toiminnasta.

4.9.2020
Kauhukakara
Kauhukakara
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...