Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Työt

Heips, onks täällä kellään tilannetta että odottaa ja työt vasta alkanu uuvessa paikassa?

27.8.2020
tytsy91
tytsy91

Mä plussasin parii päivää ennen uuden työn alkuu. Vähän jännittää miten työporukka tulee asian ottamaan. Mut onneks tiedostan et raskaus ei oo irtisanomis peruste ja tiedän että osaan työni hoitaa niin yritän olla asian suhteen mahdollisimman rauhallinen. Viel ois 4 viikkoo ekaan ultraa et joskus 5viikon pääst oon aatellu töissä asiasta kertoo. Voin sit tulla kertoo kuinka asia otettiin töissä vastaan ☺️ Onneks tuli syyskelit nii voi piilotella turvonnutta mahaa hupparien alla 😅

10.9.2020
MK97
MK97
11 weeks pregnant

Joo mulla meni niinkin tyylikkäästi, että kerkesin tehdä kolme viikkoa töitä kunnes jouduin jäämään ensin muun asian takia saikulle jonka jälkeen raskauden takia, jolla olen edelleen ja tää saikku kestää yhteensä sen 5vk.
Pelkäsin tuoda koeajalla irtisanomista, nyt kun pomo tietää.. Tuli kauheen huono omatunto että otan työpaikan ja sit kohta jään saikulle tai vaikkei olis saikkua ni tieto että jäämässä pois puolen vuoden päästä. Vaikka tiedän, että se on turhaa..

10.9.2020
Ninde21
Ninde21
19 weeks pregnant

Moikka.
Mä olin töissä kausityössä raskausviikolta 24 äitiysloman alkuun. Kaikki meni hyvin, vaikka työnantaja ja työkaverit ihmettelivät, kun pystyin ihan normaalisti tekemään fyysistä työtä. Ja sellainen positiivinen juttu myös, että ehdin olemaan sen reilu parikk töissä, niin saan äitiysloman ekoilta 72pv myös palkkaa.

4.9.2020
Kauhukakara
Kauhukakara

Ei ole, mutta jos sinulla on koeaika, niin raskaus ei ole työnantajan puolelta syy keskeyttää koeaikaa. Raskaus ei myöskään ole irtisanomisperuste.
Kannattaa myös liittyä ammattiliittoon, ihan oman oikeusturvan vuoksi. Jos olet ammattiliiton jäsen tai liityt liittoon, saat ansiosidonnaista työttömyysturvaa myöhemmin, kunhan työssäoloehto täyttyy.

28.8.2020
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...