Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Sairaala laukku

Heipsan :) meillä vauvan olisi tarkoitus tulla elokuun alussa maailmaan ja nyt mietinkin mitä kaikkea olette pakanneet sairaala kassiin mukaan?? Haastavaa kun ei tiedä minkälainen kelikin sattuu kotiinlähdön aikaan vauvan vaatteiden suhteen.

2.7.2020
Odotuspalkitaan
Odotuspalkitaan
2-month-old baby

Otin mukaan omat hygieniatarvikkeet, kuulokkeet ja puhelimen laturin koska musiikki rentouttaa. Mukavat väljät vaatteet ja takki. Itselle jotain lemppari naposteltavaa vähän. Vauvalle sitten vähän enemmän, pieni kun ei ole tottunut lämpötilaeroihin. Ottaisin myssyn, bodyn, potkuhousut ja kevyen haalarin ohkaisten tumppujen kanssa. Siitä voi sitten vähentää jos on kovin lämmin. Turvakaukaloon on ollut vielä viltti jos onkin kovin vetoisaa/kylmää ilmaa. Niin ja pari vaippaa!

25.7.2020
Miljaana
Miljaana
27 weeks pregnant

Mulla tuli ensimmäinen sektiolla perätilan vuoksi. Kaikki meni oikein hyvin. Pari viikkoa oli leikkauskohta hellänä ja kamala yskä ei auttanut asiaa, mutta se meni niin sumussa ettei edes muista enää. Hyvin se menee! Mulla ois la nyt 13.8,mutta käynnistetään ensiviikolla, koska istukka ei toimi enää niin kuin pitäisi. Tsemppiä!

25.7.2020
hulinamamma
hulinamamma
2-month-old baby

Hei! Mulla on myös laskettu 11.8
Mutta päättivät että syntyis 30.7. Sektiolla. Pelottaa aivan hirveesti, olisin halunnu alakautta.

25.7.2020
Jennaro
Jennaro
2-month-old baby

Lämpimät vaatteet vauvalle kun lähtee sairaalasta ainakin. Kelin suosimat. Itselläni oli kännykkä laturi ja kuulokkeet. Aivan ehdottomat. Muuta ei oikeen tarvinnu. Ponnari että sai tukan pois silmiltä

11.7.2020
Gukaiqu
Gukaiqu
13-month-old baby

Itse kanssa pakkaillut jo jotakin, vaikka LA vasta 23.8 (meillä on muutto pikkuhiljaa seuraavan kuukauden aikana, joten haluan ainakin sairaalakassin olevan valmiina nopeaan lähtöön). Esikoisesta opin, että itse en sairaalassa tarvitse paljoa: hammasharja ja tahna, mukavat kotiutumisvaatteet (löysät alushousut, imetysliivit ja liivinsuojat sekä maximekko ja neule), vesipullo, pillimehu synnytykseen, hiusharja ja ponnari, ehkä kuivashampoo (vaikka hiukseni voivat olla viikon pesemättä ja näyttää ponnarilla ihan hyvältä). Jokin kirja tai neuletyö lisäksi mukaan ajankuluksi. Meikata tai hiuksia pestä en sairaalassa meinannut, kotona sitten. Vauvalle 2 bodya (meillä esikoiselle meni koko 44 syntyessä joten koot 44 ja 50 molemmat varuiksi), housut, tumput ja myssy. Autokaukalossa meillä lämpöpussi, niin ei tarvita ulkovaatteita vauvalle. Eipä siinä ihmeempiä tartte ja viimeksi kyllä kysymällä sai kaiken synnäriltä :)

11.7.2020
Miimuli_
Miimuli_
1-month-old baby

Kyllä nämä👍itse pakkasin toissapäivänä kassin valmiiksi. Kaupasta sai näppäriä pikkupulloja shampoo, hoitoaine, suihkusaippua, hammastahna.. Itse vihaan sairaalaan pesunesteitä nimittäin. Imetysliivit ehdoton kyllä! Ja liivinsuojia. Hyvin istuvia ja mukavia korkeavyötäröisiä alushousuja suosittelen myös. Vauvalle pari bodyä, housut, sukat, myssy ja ainakin viltti, riippuu millainen matka on kotiin. Kyllä se siitä! Itsellä la 13.8, toinen tulossa 🙂

10.7.2020
hulinamamma
hulinamamma
2-month-old baby

Tässä samaa miettiny itekki. Muuton jälkeen vauvanhuone laitettu kuntoon ja muutenki koti alkaa olemaan järjestyksessä. Nyt sit hoitolaukkuun laitellu vauvalle vaatteet mukaan. Jotaki hygienia juttuja jo valmiiksi. Vielä tarvii laitella kassiin tavaraa :)

7.7.2020
Derri
Derri

Itse pakkaan sairaalakassiin itselle hygieniatarvikkeet ja ehkä jotkut sisäkengät, laturin, kuulokkeet ja kirjan. Ja kotitulovaatteeiksi itselle ja vauvalle sisävaatteet, (imetysliivit pitää muistaa!:)). Vauvalle lisäksi ohut fleecehaalari, josta saa hihat ja lahkeet käännettyä tumpuiksi, sekä tumput vielä erikseen. Lisäksi otan varuiksi viltin jonka voin laittaa kaukalossa vauvan päälle kun kävellään autolle :) itsellä LA 11.8

4.7.2020
naks
naks
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...