Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Valekuukautiset

Onko monella ollut ns valekuukautisia/muuta veristä vuotoa raskauden aikana ja kaikki sujunut silti hyvin? Tänään oli varhaisultra, viikoilla 12+5 mennään ja ultrassa kaikki hyvin. Kuukautiset jäi pois heti alussa, mutta kuitenkin huolettaa, kun eilen ja tänään jäänyt paperiin pyyhkiessä sellaista haaleaa tuhrua. Yleensä näitä aikoja ollut kierron mukaan kuukautiset. Ultrassa ei tässä huolestuttu, mutta itseä huolettaa, kun ei tosiaan edellisenä parina kuukautena ole mitään vuotoa ollut. Vertaistukea kaipailen, että kaikki voi silti sujua hyvin loppuun asti. :O

24.6.2020
Sus98
Sus98
14 weeks pregnant

Mulla on ollut pari kertaa sellasta tosi niukkaa rusehtavaa vuotoa, mitä pelästyin. Ekalla kerralla sitä tuli muutaman päivän, tokalla vaan yks päivä. Oon nyt viikolla 13 ja tänään oli eka ultra ja siellä todettiin et kaikki on hyvin, eikä kannata olla huolissaan. Varmaan oli vaan ne "valemenkat". Keskenmenossa ilmeisesti yleensä vuoto on runsasta ja siihen liittyy kipuja. Näin oon siis lukenut, varmaksi en mitään tiedä. En usko, että sun kannattaa tuosta vielä huolestua.

26.6.2020
Hen00
Hen00
13 weeks pregnant

Mulla on tullut kahden raskauden aikana. Ensimmäinen meni kesken, vuoto alkoi muistaakseni raskausviikolla 6. Toisessa raskaudessa tuli veristä vuotoa raskausviikolla 10, mutta ultrassa kaikki hyvin. Vieressä köllöttää nyt 5 viikon ikäinen tyttö. Mulla oli ultraamassa kokenut lääkäri ja sanoi, että jos ultrassa kaikki hyvin ja sydän lyö niin keskenmenon riski on hyvin pieni vaikka vuotoa on. Lääkäri käski lepäämään, välttämään liikuntaa ja seksiä vuodon aikana.

25.6.2020
Nasti
Nasti
1-month-old baby

Mielestäni on normaalia. Jos jatkuu, soita neuvolaan.

24.6.2020
Vaipan jälki
Vaipan jälki
7-month-old baby
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...