Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Valekuukautiset

Onko monella ollut ns valekuukautisia/muuta veristä vuotoa raskauden aikana ja kaikki sujunut silti hyvin? Tänään oli varhaisultra, viikoilla 12+5 mennään ja ultrassa kaikki hyvin. Kuukautiset jäi pois heti alussa, mutta kuitenkin huolettaa, kun eilen ja tänään jäänyt paperiin pyyhkiessä sellaista haaleaa tuhrua. Yleensä näitä aikoja ollut kierron mukaan kuukautiset. Ultrassa ei tässä huolestuttu, mutta itseä huolettaa, kun ei tosiaan edellisenä parina kuukautena ole mitään vuotoa ollut. Vertaistukea kaipailen, että kaikki voi silti sujua hyvin loppuun asti. :O

24.6.2020
Sus98
Sus98
27 weeks pregnant

Ekassa raskaudessa ei ollut mitään vuotoja. Tässä toisessa oli kahdesti ekalla kolmanneksella pientä vuotoa. Toinen niistä tosin saattoi johtua endometrioosikiinnikkeen repeytymisestä kun nostin pöytää.. Toinen oli silloin kun kuukautisten olisi pitänyt alkaa. Eilen oli myös (nyt rv 19+0) yhdellä vessakäynnillä veristä vuotoa, säikäytti tosi paljon mutta ei tullut enää sen jälkeen. En tiedä mikä aiheutti, itse olen taipuvainen epäilemään kissan kuolemasta johtunutta järkytystä, mutta eivät pitäneet sitä todennäköisenä kun soitin neuvolaan. Käskivät vain levätä ja kielto nostella mitään. Ja jos olisi jatkunut niin sitten soitto päivystykseen.

26.8.2020
Minnya
Minnya
1 year, 11-month-old toddler

Seulaultran jälkeen (eli 13+6viikoilla) alkoi verinen vuoto. Vuotoa ei ollut kovin paljoa, mutta sitä kesti melkein 2 viikkoa. Aina tuli pyyhittäessä tahraa. Kävinkin silloin päivystyksellisesti asiasta ja kaikki näytti normaalilta. Sen jälkeen ei ole enää ilmennyt vuotoja ja nyt ollaan viikoilla 33+6.

25.8.2020
Savisiipi
Savisiipi
39 weeks pregnant

Itselläni tuli 11+5 viikoilla ihan yht äkkiä oikein lorahti veristä kirkasta vuotoa, luulin pissanneeni housuun, tätä vuotoa kesti ehkä 4h sille päivälle, seuraavana aamuna sama homma ja soitin joka paikkaan hätääntyneenä ja kerroin tilanteeni. Mulla ei siis minkäälaisia kipuja tai muitakaan oireita, vain kirkas verinen vuoto. Pääsin seuraavana aamuna ultrattavaksi ja voi mikä helpotus kun näin pikkuisen siellä liikkuvan ja kaikki oli hänellä hyvin ja kohdun kaula kiinni joka vähän niinku sulki keskenmenon. Mulla siis istukkaa jotenki "revennyt" seinämästä joka tämän vuodon aiheutti ja tälle ei oikein lääkäri osannut sanoa mitään syytä. Noh, mulla edelleen vessassa käydessä pyyhkiessäni nyt ruskeaa vuotoa ja viikot 14+2 että rättipersuksissa kuljetaan. Np ultrassakin käyty ja sielläkin kaikki näytti hyvin ja vauvan sydänäänetkin kuultiin, olen nyt hiukan itse päätellyt että tämä minulle 5 raskaus (4lasta jo) että ehkä ne paikat on sen verran kulahtaneet jo😂 ja se että viimisimmässä synnytyksessä minut kaavittiin ja jostain luin että esim. Aikaisempi synnytys jos on keisarileikkaus tai kaavintaa jouduttu tekemään saattaa uudessa raskaudessa aiheuttaa jotain vuotoa. Myös seksi saattaa aiheuttaa pientä vuotoa🤷‍♀️ Niin kauan kun ei ole kovia vatsakipuja ja tule hyytelömäistä vuotoa joka on kirkasta verta ei niin huolta. ❤️ Jokainen raskaus on erilainen ja oma yksilönsä👶

21.8.2020
laurel11n1
laurel11n1
20 weeks pregnant

Mulla on ollut pari kertaa sellasta tosi niukkaa rusehtavaa vuotoa, mitä pelästyin. Ekalla kerralla sitä tuli muutaman päivän, tokalla vaan yks päivä. Oon nyt viikolla 13 ja tänään oli eka ultra ja siellä todettiin et kaikki on hyvin, eikä kannata olla huolissaan. Varmaan oli vaan ne "valemenkat". Keskenmenossa ilmeisesti yleensä vuoto on runsasta ja siihen liittyy kipuja. Näin oon siis lukenut, varmaksi en mitään tiedä. En usko, että sun kannattaa tuosta vielä huolestua.

26.6.2020
Hen00
Hen00
26 weeks pregnant

Mulla on tullut kahden raskauden aikana. Ensimmäinen meni kesken, vuoto alkoi muistaakseni raskausviikolla 6. Toisessa raskaudessa tuli veristä vuotoa raskausviikolla 10, mutta ultrassa kaikki hyvin. Vieressä köllöttää nyt 5 viikon ikäinen tyttö. Mulla oli ultraamassa kokenut lääkäri ja sanoi, että jos ultrassa kaikki hyvin ja sydän lyö niin keskenmenon riski on hyvin pieni vaikka vuotoa on. Lääkäri käski lepäämään, välttämään liikuntaa ja seksiä vuodon aikana.

25.6.2020
Nasti
Nasti
3-month-old baby

Mielestäni on normaalia. Jos jatkuu, soita neuvolaan.

24.6.2020
Vaipan jälki
Vaipan jälki
9-month-old baby
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...