Turvakaukalo/ turvaistuin autoon.

Tässä yrittäny katella että minkälaisen systeemin sitä hommais autoon. Toisaalta ois kiva semmonen turvakaukalo jonka pystys muuttaan sit turvaistuimeksi ja meni useamman vuoden autossa käytössä, ettei tarvis ostaa erikseen turvaukaukaloa ja sit vuoen puolen toista päästä uutta. Millasia teillä on autoon tulevat istuimet? Ja onko ylipäätään semmosia kaukalo/ istuin versioita olemassa?

2.5.2020
Derri
Derri
2 years, 3-month-old toddler

Axkidiltä on nyt tulossa istuin nimeltä one ja one+, tuo jälkimmäinen käy 40-123cm(23kg) eli vastasyntyneestä noin 5-7 vuoden ikään asti. Tämä on myös isofix kiinnitteinen mutta istuin on kiinteä telakan kanssa eli vauva pitää aina nostaa istuimesta pois autosta lähtiessä sen sijaan että nappaisi vaan kaukalon kainaloon ja kantaisi siinä kotiin tms. Hinta on aika päätä huimaava mutta istuin on tosiaan monta vuotta käytössä koska kasvaa vauvan/taaperon/lapsen mukana ja tän jälkeen voi siirtyä suoraan turvavyöistuimeen :)

11.6.2020
Moiskan92
Moiskan92
3 years, 11-month-old toddler

Okei. Parhaaksi olen katsonutkin kysyä jos ja kun en itse tiedä. Vaikka kuinka yrittänyt googlaa niin näköjään saa vastauksia joka lähtöön..
Kiitos vastauksestasi :)

17.5.2020
Derri
Derri

Jos tulee kysyttävää niin kysy ihmeessä, tiedän kokemuksesta että tuo turvaistuin kauppa on yhtä hepreaa ja sitä luulis voivansa luottaa liikkeen myyjiin mutta ne ei valitettavasti aina tiedä mikä on parasta jne. En välttämättä vastaa nopeesti koska käyn täällä epäsäännöllisen säännöllisesti mutta vastaan heti kun näen viestisi.

6.5.2020
Moiskan92
Moiskan92
3 years, 11-month-old toddler

Turvallisuus ennen kaikkea. Suosittelen kaukaloksi britaxin primoa + telakka. Tilava istuin ja on 0-13kg sopiva. Telakka auttaa kiinnittämisessä, helpottaa oikeesti todella paljon 😊 lisäks tämä kaukalo käy suoraan britaxin vaunurunkoon kiinni mikä on kätevä ostosreissuilla.
Sitten kun kaukalo jää pieneks nii suosittelen axkid minikid 2 istuinta, se menee 25kg asti selkä menosuuntaan ja on yks markkinoiden parhaista turvaistuimista. Tästä penkistä voi sitten siirtyä suoraan turvavyöistuimeen, riippuen miten lapsi kasvaa niin siinä 4-5 vuoden iässä (tämä on oikeesti pitkäaikainen istuin) . Jos minikidin hinta hirvittää niin tästä penkistä on olemassa sellanen versio ku axkid move, periaatteessa sama penkki kuin tuo minikid mutta puolet halvempi ja ns karvalakkimalli, eli erona automaattisäätöjen puuttuminen. Meillä minikid 2 perheen ykkösautossa ja move löytyy kakkosautosta. Suosittelen oikeesti paneutumaan tähän asiaan ja osta uusi istuin (käytetty vain tutuilta jos voit luottaa istuimen historiaan).

6.5.2020
Moiskan92
Moiskan92
3 years, 11-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...