Synnyttäminen tässä tilanteessa

Tässä oon paljon stressannu ja pohtinu synnyttämistä kun tän koronan vuoksi ei isä saa paljookaa osallistua :( millasia ajatuksia teille on tullu?

6.4.2020
Siiselissk
Siiselissk
10-month-old baby

Roosamariina, kyllä sektiossa saa olla isä mukana

9.4.2020
Moiskan92
Moiskan92

Ei liiemmin ahdista. Pääasia että nykyhetken linjauksen mukaan isä pääsee synnytykseen edes jollakin tasolla mukaan, tapahtuu se sitten alateitse tai sektiolla. Meillä pääasia on että isä saa tavata poikansa vastasyntyneenä.
Meillä vähän reilu 2v esikoinen on kuitenkin kotona ja tarvitsee vanhempaa paikalle.
Meillä on la äitienpäivän nurkilla ja eniten harmittaa että en ehkä saa olla äitienpäivänä esikoiseni kanssa.
Rajoitukset on kuitenkin tehty suojaamaan synnyttävää äitiä, vauvaa sekä hoitohenkilökuntaa. Pakko olla sillä asenteella että pitää vain olla tyytyväinen että isä saa edes tulla käymään paikalla. Tilanne voisi olla paljon huonompikin.

7.4.2020
Marrtse
Marrtse
2 years, 10-month-old toddler

Kyllä ahdistaa tää tilanne. Laskettu aika meillä parin viikon päästä ja esikoista ootellaan. Epäilee jo nyt sitä omaa jaksamista, kun ei saakaan toista mukaansa auttamaan ja tukemaan. Harmittaa myös miehen puolesta niin paljon kun joutuu tulemaan yksin kotiin.
Pikaista kotiutumista toivon, mutta ikinä ei voi tietää kuinka käy. Olisin niin halunnut mieheni kanssa yhdessä tutustua vauvaan ja uuteen arkeen, mutta nyt saankin varaslähdön

6.4.2020
Jaaku
Jaaku
2 years, 10-month-old toddler

Itsekin kauhulla odotan synnytystä. Odotan esikoistani ja synnytys pelottaa muutenki kovasti ja mies käy tällähetkellä armeijaa 3 tunnin ajomatkan päässä synnytys-sairaalastani. Myös tämä tilanne on tuonut erikoisjärjestelyjä armeijaa käyvillekin, jonka takia melkein koko raskaus aika on tullut vietettyä yksin kotona. Nyt ovat täysiä kuukausia kiinni niin mietityttää kuinka pääsee sitten synnytykseen osallistumaan (jos edes pääsee). Toivon todella että tilanne olisi muuttunut kesään mennessä mutta hieman epäilen. Rv 28 parhaillaan menossa.

6.4.2020
Sarasaras
Sarasaras
11-month-old baby

En pysty edes kuvailemaan omia fiiliksiäni tämän asian suhteen.

Minun toisen (mieheni esikoisen) laskettu aika kesäkuussa ja hieman tämä tilanne ahdistaa, etenkin sen suhteen ettei mieheni pääse edes välttämättä näkemään esikoistaan ollenkaan kuin vasta minun ja vauvan kotiuduttua mihin saattaa mennä hetki.

Itselläni kaksinkertainen riskiraskaus (korkeat verenpaineet ja raskausajan diapetes) johon suurella todennäköisyydellä saan insuliinilääkityksen. Myös riski raskausmyrkytyksen on, sillä se oli jo esikoista odottaessa.

Itselläni on syy miksi en välttämättä saa synnyttää edes alateitse vaan edessä olisi suunniteltu sektio, myöskin mahdollinen insuliinilääkitys nostaa mahdollisuutta sektioon ja siihenhän ei isä/tukihenkilö mukaan pääse.

Riski myös sille, että tämäkin vauva joutuu tiputukseen matalien verensokereiden vuoksi on suuri (esikoiseni oli myös) ja sittenhän ei tiedetäänkään kauan sairaalassa joutuu aikaa viettämään. Tilanteesta tekee myös hirveän se, että en näkisi alle 3v esikoistanikaan pitkään aikaan, mikäli sairaalassa joutuu pitkään olemaan. Ei varmaan päästetä käymään montaa kertaa kotona ja palaamaan vauvaa katsomaan.

Suoraan sanoen vatuttaa ja ketuttaa tämä tilanne oikein huolella..😬😒

6.4.2020
Roosamariina
Roosamariina
2 years, 9-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...