Synnytyksen jälkeen

Moikka, synnytyksen jälkeen meni viis viikkoa kunnes alkoi menkat. Ne tuli säännöllisinä muutaman kuukauden ja nyt ei oo kuukauteen kuulunu. Oon tehny kymmenkunta tekstiäkin jo ku pelkään että oon taas raskaana. Testit on koko ajan näyttäny negaa. Tiedän et epäsäännölliset menkat kuuluu asiaan mut nyt häirittee et ne aluks tuli säännöllisenä. Stressi tästä asiasta ja jatkuva väsymys tietenki painaa päälle et vaikuttavat varmaa kans asiaan mut onks jollekki muulle käyny näin?

24.3.2020
Raskaanataasko
Raskaanataasko
2 years, 8-month-old toddler

Mulla ennen raskautta ollut todella epäsäännöllinen kierto, synnytyksen jälkeen ekat menkat tuli n. 1kk päästä. Todella kivuliaat ja vuotoiset. Sitte tasan 28 päivän kuluttua seuraavat. Sitte oli vähä pidempi kierto ja alkoi taas normaalisti, ja sitte olikin 64 päivää väliä, enkä ollut raskaana. Alkoi just sopivasti sitte ku hormonikierukka laitettiin. Ja testi tietty tehtiin ennen sitä laittoa enkä ollut raskaana. Veikkaan et hormonit heittelee niin paljon naisella raskauden ja synnytyksen jälkeen et voi mennä aika kauan ennenku ne palautuu normaaliksi :-)

28.5.2020
Littlebabybum
Littlebabybum
4-month-old baby

Moikka.
Imetätkö? Imetys saattaa vaikuttaa menkkoihin noin. Jos vaikka vauva on välillä pieniruokaisempi, niin saattaa menkat alkaa ja kun maidontarve kasvaa, saattavat menkatkin loppua taas.

3.5.2020
Kauhukakara
Kauhukakara

Vähän eri tavalla itellään menkat sekasin, menkat alko 5-6kk päästä synnytyksestä ja alkoivat ensin normaalisti, mutta muutaman kuukauden päästä menkat olikin jo 2x kuukaudessa. Joka toinen viikko menkat! Kävin lääkärit ja gynet läpi, kaikki laittoivat vaan sen piikkiin että olen "hiljattain synnyttänyt". Ja tuputtivat kierrukkaa, jota en halunnut.
Lapsi nyt 2vuotta ja aloitin mini pillereiden käytön äsken koska se ehkä saattaa auttaa... "Joillakin on vaan verenvuotoa ovulaationkin aikana", sanoi lääkäri. Tämä ei ehkä ollut kaikkein informatiivisin vastaus ongelmaasi, mutta jos menet lääkäriin niin varaudu että kohauttelevat olkapäitä ja pistävät kaiken raskauden piikkiin.

7.4.2020
Paniikkinappula
Paniikkinappula
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...