Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Veteen synnyttäminen

Moikka! Ajattelin tulla täältä kyselemään jos jollakulla ois kokemusta vesisynnytyksestä? Itseäni ajatus on ruvennut kiinnostamaan ja Toivon, että saisin synnyttää altaaseen. Synnytysvalmennuksessa kerrottiin, että heillä on vain yksi allas tähän käytössä. Onko asiasta muita kiinnostuneita tai kokemuksen omaavia? T. Ensimmäistä kertaa synnyttävä

11.3.2020
Jaaku
Jaaku
37 weeks pregnant

Seurailen keskustelua jos jollakin kommentoijilla olisi sitä kaivattua kokemusta asiasta. :D Itseäni kiinnostaa myös tämä vaihtoehto, kun vesi muutenkin on minun elementtini ja uskon sen auttavan minua rentoutumaan parhaiten. Itsellä sellainen tunne, että ei se synnytys alle tunnissa ole ohitse :P

25.3.2020
unalíe
unalíe

Hei,
Itse esikoisen kanssa suunnittelin vesisynnytystä. Meillä oli sama tilanne, josta tiesin etukäteen että on yksi amme käytössä vain.. Mitä en tiennyt etukäteen oli se että synnytyksessä lapsi oli perätilassa + syntyi etuajassa kun sinnittelin vuodeosastolla 5 viikkoa ennen kuin päästiin just ja just rv 37. Käytännössä lapsivettä oli tullut koko sen vuodeosastoajan (syytä ei löydetty).

Eli mikään ei mennyt suunnitelmien mukaan :) lapsi oli kuitenkin terve ja kaiken sen odottelun jälkeen syntymässä ei enää yhtän kiinnostanut että miten synnytän. Halusin vain ponnistaa pois siitä tilanteesta.

Tsemppiä!

24.3.2020
Laura_H
Laura_H
12 weeks pregnant

Itsellä ei ole kokemusta mutta en voi sanoa muuta kuin että synnytystä ei kannata liikaa suunnitella etukäteen ettei tule sit pettymyksiä. Siinä tilanteessa voi tapahtua mitä vaan joten suosittelen menemään avoimin mielin, toki kerkeet luultavasti lillua altaassa jonkun aikaa ja tunnustella miltä se tuntuu jne. mutta muita vaihtoehtoja kannattaa myös käydä läpi mielessä kaiken varalle :) terveisin yks normaali alatiesynnytys ja yks suunniteltu sektio (ei minun toiveesta)

19.3.2020
Moiskan92
Moiskan92
15-month-old baby
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...