Raskauden oireet

Heippis! Mulla olis nyt menossa 7+5, ja on tullut pieni pelko. En siis tunne alamahassa läheskään niin paljoa nippailua kun esimerkiksi kaks viikkoa sitten ja pelottaa et onkohan siellä kaikki kunnossa. Tottakai kaikilla on erilaisia oireita ja tuntemuksia, ja mulla edelleen aamupahoinvointia, tiheentynyt pissalla käymisen tarve ja rinnat turvonnu ja arat, mutta pelottaa ettei tunnu paljon mitään mahassa. Kertokaa nyt että stressaan ihan turhasta.

24.2.2020
Emmulii
Emmulii
2 years, 5-month-old toddler

Huomasinkin nyt että sähän olet jo puolessa välissä joten ilmeisesti kaikki meni hyvin kuitenkin

11.5.2020
Moiskan92
Moiskan92

Älä stressaa😊
En halua pelotella mutta itsellä särähtää korvaan aina se että verenvuoto ja vatsakipu olis merkki huolesta... Meinaan itsellä ollut keskeytynyt keskenmeno joka selvisi mulle vasta np ultrassa viikolla 12, sikiö tosin oli vasta viikolla 6-7...eli ei se keho aina kerro jos jokin on vialla, sen tiedän kokemuksesta. Mutta tämä ei tosiaan ollut mitenkään tarkoitus pelotella... Yritä olla murehtimatta ja kohta voi jo alkaa sydänääniä yrittää kuunnella jolloin saat mielenrauhan 😊 toki jos talous sallii nii käy yksityisellä ultrassa

6.5.2020
Moiskan92
Moiskan92

Hei,
Nauti nyt vaan olostasi ja stressaa vasta sitten jos on oikeasti aihetta. Itselläni ei tuntunut minkäänlaisia oireita alkuviikkojen nippailujen jälkeen yhtään. Tästä syystä raskaustestejä kerääntyi kun varmistelin että olenhan edelleen raskaana =D 100% varmuuden sain vasta nt ultrassa ja siellä oli kaikki kunnossa. Ennen puolta väliä alkoivat supistelut joita kesti koko loppuraskauden, se jos mikä oli rasittavaa. Onnea matkaan=)

5.5.2020
matami_
matami_

Moi! Stressaat todennäköisesti täysin turhaan. Mulla ainakin vatsan nippailu ja erilaiset tuntemukset ovat loppuneet ekojen viikkojen jälkeen, jossain vaiheessa tulee erilaisia vatsatuntemuksia tilalle. Jos sulla on muita raskausoireita, eikä voimakasta verenvuotoa tai kovaa, kipulääkkeille tehoamatonta vatsakipua ole esiintynyt, voit olla täysin rauhassa. Tsemppiä!

26.2.2020
Mimmaliini
Mimmaliini
2 years, 8-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...