Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Pissa tulehdusta, hiivaa vai bakteerivaginoosia

Tilanne on siis se että joka kuukautisten jälkeen mulla alkaa kauhia kutina alapäässä ja sen mukana myös pissa tulehduksen oireet. Joskus lähtee pois ja tulee takaisin ihan1-2 päivän päästä. Onko kellään ollut samanlaista?

9.2.2020
Hellu19
Hellu19
8-month-old baby

Itselläni tuota samaa vaivaa ollut jo vuodesta x ja y. Yksityisellä gynellä ravattu ties kuinka monta kertaa. Välillä on ollut hiivaa, välillä tulehdusta, useimmiten kuitenkin "ei mitään" vaikka oireet saattavat olla rajujakin. Ovat veikanneet kuivia limakalvoja ja ties mitä. Pelottavinta on, että olen syönyt jo laittoman paljon antibiootteja, useimmiten turhaan. Virtsiskierteeseen nuorempana auttoi tämä: https://ecosh.fi/tuote/d-mannoosi/. Kaikki karpalotuotteet jne. kokeiltu, ei apua. Hiivakierteeseen auttaa, kun välttelee sokeria. Aika harvoin onnistun siinä...

20.2.2020
Nunada
Nunada
13-month-old baby

Suosittelen käymään lääkärillä. Hiiva oireilee mulla ainakin kutinana...pissatulehdus jatkuvana pissahätätunteena ja kerran ollu emätintulehdus ja se oireili yhdynnän jälkeisenä niukkana verenvuotona, muistutti niukkoja kuukautisia jotka kesti pari päivää.

15.2.2020
Moiskan92
Moiskan92
1 year, 6-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...