Alavatsakivut iltaisin

Hei Työskentelen päiväkodissa 0-2v ryhmässä ja työ on fyysisesti rankkaa (jatkuva kumartelu ja kyykkiminen, nostelu yms) ja olen huomannut, että aina iltaisin alavatsa on todella kipeä enkä tiedä miten päin olisi. Nyt menossa rv9 ja jatkuva pelko kipujen takia siitä, että onkohan kaikki hyvin. Onko muilla ollut samanlaista nimenomaan iltaisin vai johtuuko työstä? Mietin, että pitäisikö hakea sairaslomaa vai seurailla, että helpottaako myöhemmin. Jos muilla on ollut samaa työstä riippumatta, niin tieto siitä rauhoittaisi mieltä :)

31.1.2020
Sirtsa
Sirtsa
35 weeks pregnant

Itsellä ei esikoisesta (4,5v nyt) ollut samanlaista ja silloin työskentelin kotihoidossa. Toivottavasti johtuu kuitenkin vain siitä ja siitä että on toinen raskaus 😊. Nyt onneksi viikon loma, niin saa levättyä.

15.2.2020
Sirtsa
Sirtsa
35 weeks pregnant

Itsekkin olen päiväkodissa töissä. Esikoisen kohdalla jo huomasin samanlaisia kipuja iltaisin ja öisin mutta juteltuani neuvolassa asiassa päädyttiin siihen, että kivut tulevat kohdun kasvusta ja ne nyt vaan yksinkertaisesti huomaa paremmin kun rauhottuu kotiin. Samoin on nyt toisessakin raskaudessa ja molemmissa kaikki ollut hyvin 🙂tsemppiä!

15.2.2020
hulinamamma
hulinamamma
2 years, 7-month-old toddler

Itsellä ei ole noin aikasessa vaiheessa tuottanut vaivoja, myöhemmin kylläkin juurikin raskaan työn takia. Suosittelen olemaan yhteydessä neuvolaan.

6.2.2020
Moiskan92
Moiskan92

Jos tilanne on jatkunut jo pidempään, hakeudu lääkäriin, joka kirjoittaa sairaslomaa.
onnea raskaudestasi.

2.2.2020
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...