Kerttu lirdo yhdistelmävaunu kokemuksia?

Moi. Onko kenelläkään kokemusta noista lirdon vaunuista? Onko toimivat kaupungissa? Mahtuvat pieneen tilaan? Ja ilmakumi vai kennorenkaat?

29.1.2020
3-year-old toddler

Meillä on ja uutena ostin ku halvalla sai. Muuten ollut tosi hyvä valinta, mutta tilatessa otin ilmakumirenkaat ja käytössä huomasin ettei niissä ilma pysy sitten millään ja kumi liikkuu sitten sen verran että venttiili on vinossa. Joka päivä saa olla pumppaamassa ja itse en niihin ilmaa saa. Takuu ei tosiaan koske renkaita. Tavallinen pumppu niihin ei käy. Peräkonttiin tunkemisesta ei vielä ole kokemusta

5.5.2020
matami_
matami_

Meillä on kyseiset vaunut olleet käytössä 8 kk ja meillä on toiminut kyl täysin siinä asiassa mihkä ne hankittiin. Eikä ole mittään hajonnutkaan. Et meillä on olleet toimivat. Täyskumi renkailla otettiin. Näppärät kasata. Ei tosin yhdellä kädellä 😅
Ainut mikä oli huono juttu, niin toimitus kesti turkasen kauan.

29.3.2020
Henwiikka
Henwiikka

Meillä käytössä kyseiset yhdistelmävaunut, en suosittele. Ostettiin uutena, kun halvalla sai... Renkaat vemputtaa, kankaat saumoista revenneet, kasaan laittaminen ja takaisin ei todellakaan onnistu ns. yhdellä kädellä, vievät autosta koko takaluukun ja sinne nostaminenkin on työlästä :/ Menisivät kyllä kakkos vaunuina vaikka mummolassa. Suosittelen satsaamaan kunnon vaunuihin, maksavat kuitenkin itsensä melko nopeasti takaisin. Nimimerkillä rahaa uusiin vaunuihin säästävä

7.3.2020
Matsku
Matsku

Ne on ihan kauheat. MeillÄ oli ensimmäisinä vaunuina. Ostimme uutena. Renkaat alkoi heilua parin kuukauden päästä. Kauppa sanoi, että renkaat ei kuuluu takuihin. Ja kuulemma me laitoimme niitä jotenkin väärin. Vaikka siinä on vain yksi keino niitä laittaa. Eli ne me roskiksee, kun ei ollut mahdollista niitä käyttää.
Britax on paras vaunu.

6.2.2020
Natali83
Natali83
3 years, 11-month-old toddler

Pahoittelut typoista, puhelin korjaa sanoja aina miten sattuu

6.2.2020
Moiskan92
Moiskan92

Vahva suositus britax smile 2 vaunuihin. Runko+istuinosa+koppa+auton turvakaukalo nii koko paketti uutena riippuen väristä nii 400-600€. Nää on todella hyvät ja kestävät ja hintakin on keskiluokkaa. Jos taas haluaa uudemman mallin missä mm parannettua turvakaaren kokoa nii britax smile 3 on just tullu markkinoille, hintaa saa toki laittaa samasta paketista noin 500€ lisää... Mut kakkosia löytyy käytettynäkin hyvin, tosin auton turvakaukaloa en suosittele ostamaan käytettynä tuntemattomalta.
Käytetyistä tärkeintä on nimenomaan tarkistaa vaunut homeen varalta, jotkut säilyttää vaunuja ulkona ja kun mainitset homeesta väittävät he sen lähtevät pesussa pois. Tässä kohtaa kannattaa kysyä että nukkuisuvatko he itse homeisen patjan päällä, jos vastaus on ei niin miksi lapsen sitten pitäisi... Mutta niin se on että vaunuihin kannattaa satsata kerralla, koska muuten olet kohta katsomassa uusia parempi ja sillon loppusumma on varmasti isompi kuin mitä olisi ollut jos kerralla olisi hyböt ostanu.

6.2.2020
Moiskan92
Moiskan92

Hei! Itselläni ei ole kokemusta kyseisistä vaunuista, mutta nopealla googlaamisella en löytänyt kuin huonoja kokemuksia. Sanoisin, että hyviin vaunuihin kannattaa sijoittaa vähän enemmän, koska niitä on kuitenkin ajatuksena(?) käyttää useampi vuosi. Ei ole kiva, jos kokoajan on vaunut korjattavana. Hyviä rattaita löytyy nettikirpuilta vaikka millä mitalla & todella edullisin hinnoin. Ostaessa kannattaa vain tarkistaa, että miten niitä on säilytetty ja työntää vaikka pieni lenkki. Ja kollata läpi kunnolla homeen tmv varalta. Toivottavasti löydät teille sopivat rattaat!

30.1.2020
Ufomirri
Ufomirri

Ja vielä baby-merc nimellä?!

29.1.2020
NemiMilla
NemiMilla

Moi.
Eikö nuo tunneta myös kunert vip ja akjax nimellä?!

29.1.2020
NemiMilla
NemiMilla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...