Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Kiinteät

Mitä kiinteitä ootte antanu pikkusille? Ja minkä verran syö? Täällä on kokeiltu: pottu, porkkana, bataatti, kesäkurpitsa, kukkakaali, maissi, mustikka, omena, päärynä. Kaikki kelpaa ja on yleensä 2kpl eri makua jääpalamuotin kokosta. Huuto tulee kun loppuu ruoka. Päälle ottaa vielä tissiä, pullosta saattaa pumpattuna juua 160ml.

21.1.2020
Samppek
Samppek
6-month-old baby

Alussa ruoan on tarkoitus olla vaan maistelua, maito on alle 1 vuotiaan pääasiallinen ravinto. Nykyään kuitenkin suositellaan tuomaan uusia makuja suht nopeasti. Me maisteltiin 3 päivää yhta ruokaa ja yhtä hedelmää/marjaa, jos oireita olisi tullu nii olis sitä kuitenkin tienny että se on joku niistä mitä nyt syöty ja sit jättää ne hetkeksi pois ja kokeilee sit erikseen jotta näkee mikä niistä sen oireen aiheutti. Sinuna tekisin niin että imetät ensin ja sit annat kiinteetä niin paljon kun haluaa kun olette näköjään jo hyvin maistelleet eri ruokia. Imetys ekana koska sillon vauva ei ala täyttää vatsaa kiinteellä jolloin juo vähemmän maitoa, eli maito vähenee. Jos annat pullosta ja hän syö esim 150ml kerta nii anna pahimpaan nälkään vaikka 130ml, sit kiinteitä ja lopulla 20ml saatte suun huuhdeltua.
Kohta ootte 5kk ja saatte alkaa syödä lihaa, kanaa, kalaa, kananmunaa ja puuroa. Nää tuo teille lisää makuelämyksiä. Siihen menessä tekee noista vaan sekoituksia, esim bataatti, porkkana, parsakaali tms. Hedelmiä ja marjoja löytyy vielä paljon mitä maistella.

25.1.2020
Moiskan92
Moiskan92
15-month-old baby

Syötät sosetta sen minkä hän syö.. Meillä ainaki syötii aika paljo enemmän kun pari jääpalamuotillista 👀

22.1.2020
TTTIIAAA
TTTIIAAA
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...