1,5v taaperon iltaraivot!

Lapsi alkanut huutamaan kurkku suorana kun laitta omaan sänkyyn.. Ei pysy makuullaan vaan nousee pystyyn ja riekkuu ja huutaa. Sylissä huutaa ja potkii. Vieressä ei pysy makuullaan vaan koittaa lähteä pois. Vinkkejä nukuttamiseen?? KYLLÄSTYNYT ILTOIHIN. Jos jättää yksin huoneeseen huuto vielä kauheampaa ja yrittää kiivetä sängystään pois.. Tutti jätetty ajat sitten pois..

30.12.2019
Jjolle
Jjolle
2 years, 9-month-old toddler

Niin ja tekeekö hampaita? Onko korvat tarkistettu? Makuulla olo voi tehdä kipeää jonka takia ei halua niin olla... Mites päiväunet? Missä nukkuu ja kuinka kauan? Onko lapsi valmis yöunille sillon kun viet sänkyyn, onko yliväsynyt tai liian pirteä?

2.1.2020
Moiskan92
Moiskan92

Lapsiystävällinen unikoulu ja sit yrittää selvittää miksi lapsi pelkää sänkyään. Paljon läheisyyttä ja yhdessäoloa päivällä jotta sitä ei tarvitse hakea yöllä.
Mä teen oman 1vee kanssa niin että laitan omaan sänkyyn, jos on tyytyväinen niin hyvä mutta jos kitisee nii pidän kättä hänen päällä kunnes rauhoittuu jonka jälkeen nostan käden varovasti pois jotta ei nukahda käsi päällään. Jos alkaa kitisee uudestaan niin lasken taas käden hänen päälleen kunnes rauhoittuu. En puhu mitään, koska olen sänkyyn laittaessa jo toivottanut hyvää yötä jne. Syliin pääsee vain ja ainoastaan jos muuttuu hysteeriseksi mutta heti kun rauhoittuu nii lasken takasin sänkyyn. Meillä myös yövalo päällä, pienet himmeät koristevalot seinällä sängyn vieressä, itse olen huomannut että hän pelkää pimeää joten pieni valo ja saadaan pelon takia johtuva itku pois.

Myös säännölliset rutiinit auttaa, meillä esim iltakylpy - iltapala - pyjama ja hammaspesu - tissi jonka jälkeen nukkumaan hyvän yön toivotuksen saattelemana. Joka ilta sama kaava (kylpy ei ole päivittäin), tämä auttaa myös lasta ymmärtämään että nyt on ilta ja sitä myöten yöuniaika.

Tekstistä ei ilmene että oletko sinä esim palannut jo töihin, että kärsiikö lapsi esim eroahdistusta sinusta.
Onko hänellä jo jokin nalle tms unikaverina? Nämä voivat auttaa siinä siirtymisessä sylistä omaan petiin kun sen lohdun ja turvan saa haettua myös siitä rakkaasta pehmosta/rätistä tms.

2.1.2020
Moiskan92
Moiskan92
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...