Koira-allergia

Moikka! Tarvitsen mielipiteitä. Olemme miettinyt perheeni kanssa koiran hankkimista, mutta 6v poikani on allerginen (vain) koiran kuolalle. Perheessämme oli koira ennen lapseni syntymää aina 3 ikävuoteen saakka. Tämä koira ei allergisoinut lastani millään tavalla vaikka sattuikin välillä nuolaisemaan. Kuola-allergia huomattiin vasta myöhemmin toisilla koirilla, kun ystäväni koira nuolaisi lapseni naamaa ja hänelle tuli lievä allergiareaktio (silmät vetistivät ja punoittivat) . Toisella kertaa ohikulkijan koira nuolaisi lapseni kättä ja siihen tuli ihottumaa. Uskaltaisitteko tässä tilanteessa hankkia perheeseen uutta koiraa?

26.12.2019
miwa1
miwa1
1 year, 8-month-old toddler

Ajattelin tehdä tästä päivityksen jos joillakin on sama tilanne. Kaverini koira oli saanut pentuja, joista vain yksi oli selvinnyt. Kävin "altistamassa" poikaani tälle pennulle eikä oireita tullut. Pentu tuli meillekkin kyläilemään useita kertoja vähän kasvettuaan (yli luovutusiän tottakai), eikä pojallani ilmaantunut vieläkään mitään oireita. Päätimme pitää pennun ja poikani on ollut täysin oireeton. Näinkin voi tapahtua :) Taitaa olla vain rodusta kiinni, koska nykyinen koira on samaa rotua kuin edellinen.

1.3.2020
miwa1
miwa1

No en välttämättä koska en haluaisi joutua luopumaan koirasta sitten sen takia että todetaan että ei tää toimikkaan. Se on surullista niin koiralle kuin lapselle/perheelle.

2.1.2020
Moiskan92
Moiskan92

Lapsesi ei välttämättä ole allerginen kaikille koirille, joten allergia voi olla myös vain tiettyjä rotuja kohtaan. Ottaisin selvää, mitkä rodut allergiaa aiheuttaa ja valitsisin rodun, joka ei allergisoi lasta.

30.12.2019
TiinaLehto
TiinaLehto
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...