Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Koira-allergia

Moikka! Tarvitsen mielipiteitä. Olemme miettinyt perheeni kanssa koiran hankkimista, mutta 6v poikani on allerginen (vain) koiran kuolalle. Perheessämme oli koira ennen lapseni syntymää aina 3 ikävuoteen saakka. Tämä koira ei allergisoinut lastani millään tavalla vaikka sattuikin välillä nuolaisemaan. Kuola-allergia huomattiin vasta myöhemmin toisilla koirilla, kun ystäväni koira nuolaisi lapseni naamaa ja hänelle tuli lievä allergiareaktio (silmät vetistivät ja punoittivat) . Toisella kertaa ohikulkijan koira nuolaisi lapseni kättä ja siihen tuli ihottumaa. Uskaltaisitteko tässä tilanteessa hankkia perheeseen uutta koiraa?

26.12.2019
miwa1
miwa1
17 weeks pregnant

No en välttämättä koska en haluaisi joutua luopumaan koirasta sitten sen takia että todetaan että ei tää toimikkaan. Se on surullista niin koiralle kuin lapselle/perheelle.

2.1.2020
Moiskan92
Moiskan92
13-month-old baby

Lapsesi ei välttämättä ole allerginen kaikille koirille, joten allergia voi olla myös vain tiettyjä rotuja kohtaan. Ottaisin selvää, mitkä rodut allergiaa aiheuttaa ja valitsisin rodun, joka ei allergisoi lasta.

30.12.2019
TiinaLehto
TiinaLehto
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...