Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Lokakuun lörppis. 🎃

Aloitetaan uusi ketju, huhuillaan vanhoja tuttuja mukaan. Ja tervetuloa myös uudet tyypit.💜

3.10.2019
NemiMilla
NemiMilla

Tänään huomasin että Libero toimii jälleen.

13.12.2019
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Pääsin sentään kirjautumaan tänne. Ihme viiveellä saivat toimimaan.

Meillä tarhan joulujuhlat torstaina. Muuten opiskelua, töitä ja käydään mun iso äitiä sairaalassa aina vapaa aikana.

Mitä muille kuuluu näin joulun alla?
Lahjat hankittu? Leivottu?

10.12.2019
NemiMilla
NemiMilla

Mä pääsen tuonne Espoon kirjastoon koulutussopimuksella. Nyt riippuu enää meidän koulusta, miten ketterä se on. Huomenna olen yhteydessä vastuuopettajaani. Espoon kirjastot on ainakin ketteriä. Ehkä parin viikon päästä pääsen aloittamaan ja jatkamaan.
Meidän neitokainen putosi keinulaudalta eskarissa. Nenä on turvoksissa, mutta suorassa. Silmälaseja käytiin oikasuttamassa. Käytiin myös päivystyksessä, eikä tarvinnut kuin hetki odottaa.

31.10.2019
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Meidänkin autossa on nyt talvirenkaat. :)

Mä kans käytin kerrospukeutumista, mutta tyttö paleli silti... oli sukkahousut, legginsit, fleecepuku ja ulkovaatteet, eikä se riittänyt. Nyt on toppapuku ja legginsit niin tarkenee ja sitten voi vielä kovemmille pakkasille lisätä kerroksia. Ja nyt kun aamulla katoin mittaria niin -6, eli kylmää on kun kohta lähdetään ulos .

30.10.2019
Taros
Taros

Rakas mieheni vaihtoi mun auton nyt illalla talvirenkaat alle.😄 on luvattu yöllä pakkasta ja aamulla kun jo kuuden jälkeen lähtee niin on jo mustaa jäätä. Että ihan oman turvallisuuden ja lapsen takia vaihdettiin.

Kiitos ja on tullut ilmoituksia että osa juhlijoista tulee maanantaina synttäri kahville. Kun ovat sunnuntaina töissä.☺ eipä haittaa kun mulla on maanantaina aamuvuoro.

Parin viikon päästä alkaa meillä taas yövuoro töissä joka jatkuu jouluun asti ja sitä odotan innolla.

Toppavaatteet ei ole vielä käytössä, kerros pukeutumisella mennään täälläkin. Enemmän kun tulee pakkasta niin alan kaivaa esiin meidän toppikset. Kun yöllä on täällä pakkasta ja päivällä on nollassa tai pari astetta lämmintä tai pakkasta. Lämminverinen lapsi ja touhuu kaikenlaista, että ei tuu kylmä. Meillä tuli eilen räntää joka jäi puihin ja nurtsille. 🙂 nytkin on aika raaka keli ulkona.

29.10.2019
NemiMilla
NemiMilla

Täällä on ollut kylmää, viikonloppuna satoi lumiräntää.
Tyttö on 2-3 viikkoa kertonut, että on kylmä. Kaikkia välivaateviritelmiä olen yrittänyt järjestää. Nyt tuli nopeasti villapuku, kun on 130 cm, on reippaasti kasvunvaraa. Mietin pitäisikö tilata 120 cm:n villahousut ja 130 cm villatakki. Varmaankin.

29.10.2019
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Onnittelut niin Nemin kuin pm:n lapsille! Ja tsemppiä haastatteluun!:)

Täällä yllätti talvi. Eilen oli muutama sentti lunta maassa, ja lapset oli innoissaan lumipalloja tekemässä. Koulun pihaan oli joku tehny jo lumiukkojakin! Vaikka lumi sitten suli niin tänään oli aamulla ihan useampi aste pakkasta. Mutta oli tosi kiva ulkoilusää, kun aurinko paistoi!:)

Joten täytyy vaihtaa autoon talvirenkaat, ja toppavaatteet kanssa on ollu nyt pari päivää käytössä. Onko muualla yhtä talvista....?

29.10.2019
Taros
Taros

Kiitos.

29.10.2019
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Hyvä ja tsemppiä sinne torstaille!👍

29.10.2019
NemiMilla
NemiMilla

Kiitos tytön synttärionnittelusta.
Heii, mulla on jo torstaina uusi haastattelu uuteen kirjastoon, opiskelua varten siis! Ihanaa!

28.10.2019
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Pm: Onnittelut 6v tytölle!❤
Kiva kun viihdyt siellä työkokeilu kirjastossa ja mukavaa että saat tsemppiä toisilta. Ja kannustavat sinua. Toivottavasti saat vastauksen pian viesteihin.

Mulla oli 2 arki vapaata ja mökillä taas viihdyttiin. Sieniä löytyy taas korillinen ja tänään kävin hakee extra satsin muhennoksen.
Pojat menee vkl anoppilaan ja mä oon töissä koko vkl.

Ens viikonloppuna vietetään meidän 5v synttäreitä, eipä ole porukat kauheasti ilmoittaneet kuka tulee. Se jää nähtäväksi.😄

25.10.2019
NemiMilla
NemiMilla

Tsemppiä NemiMilla sinunkin opiskeluihisi!

Mun työkokeilukirjastosta on tullut varsin tärkeä paikka mulle. Tänäänkin tapasin tiimini aikaisempaa kollegaa. Samoin palvelupäällikkö tuli kysymään kuulumisia. Kaikki kollegat tsemppaa minua tosissaan. Palvelupäällikkökin totesi, että kohta mun sähköposteihin vastataan. Täällähän on ollut syyslomat.

Meidänkin kaikki lapset on Keski-Suomessa lomalla, esikoinen viikonloppuvapaalla. Nuoremmat tulee huomenna kotiin, mun isä tuo junalla, ja esikoinen tulee myöhemmällä junalla. Meidän neitokainen täytti perjantaina 6, sai viikolla Hop Lop-synttärit.

19.10.2019
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...