Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Lokakuun lörppis. 🎃

Aloitetaan uusi ketju, huhuillaan vanhoja tuttuja mukaan. Ja tervetuloa myös uudet tyypit.💜

3.10.2019
NemiMilla
NemiMilla

Tsemppiä NemiMilla sinunkin opiskeluihisi!

Mun työkokeilukirjastosta on tullut varsin tärkeä paikka mulle. Tänäänkin tapasin tiimini aikaisempaa kollegaa. Samoin palvelupäällikkö tuli kysymään kuulumisia. Kaikki kollegat tsemppaa minua tosissaan. Palvelupäällikkökin totesi, että kohta mun sähköposteihin vastataan. Täällähän on ollut syyslomat.

Meidänkin kaikki lapset on Keski-Suomessa lomalla, esikoinen viikonloppuvapaalla. Nuoremmat tulee huomenna kotiin, mun isä tuo junalla, ja esikoinen tulee myöhemmällä junalla. Meidän neitokainen täytti perjantaina 6, sai viikolla Hop Lop-synttärit.

19.10.2019
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Toivottavasti pm löytyy toinen kirjasto opso tekoon. Sääli että eivät olleet varautuneet kaikkiin suuriin muutoksiin ja siihen että tulee opso harjoittelijoita.

Taros tsemppiä. Mites teidän remppaa edistyy? Eikö teillä ollut joitakin remppa projekteja menossa?

Mä sain heti lisää vastuuta kun aloitin mun opson, mikäs siinä. Siinähän tulee mukavasti harjoiteltua, samalla mietin mun tulevaa projektityötä että mikä se voisi olla ja samalla myös omat tavoitteet, jotka haluan oppia.

Mukavaa viikonloppua, me lähdetään mökille.😊 jos löytyisin vielä sieniä.

18.10.2019
NemiMilla
NemiMilla

Minähän olin 4 viikkoa tuolla kirjastossa. Mulla oli nimetty työpaikkaohjaaja, mutta ekan työviikon jälkeen, jolloin olimme aina samassa kirjastossa (yht. siis 3), sitten ei oikein oltukaan. Muille kollegoille tuli minun ohjaus. Hyvää ohjausta sainkin, mutta en riittävästi siihen nähden, että opiskelen aivan uutta kirjastoalaa, ja siis ammattia. Suhtautuminen minuun oli koko ajan asiallista.
Sanoin palveluohjaajalle, että tuolla kirjastossa sain samantasoista ohjausta kuin työkokeilukirjastossani, mihin olinkin tyytyväinen. Nyt se sama taso ei tosin riitä. Tuolla on iso muutto (yhden kirjaston siis) edessä, ja kokonaisuuden toisessa kirjastossa asiakkaita paljon enemmän kuin oli etukäteen laskettu.
Mun vastuuohjaaja sanoi, ettei tuolla kirjastossa oltu oikein varauduttu, siihen mitä opiskelijan ottaminen työyhteisöön ja varsinkin opiskelijan ohjaus tarkoittaa.
Katsellaan rauhassa.

Tarosille voimia.

14.10.2019
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Jospa nyt ehtisi itsekin muutaman sanan kirjoittaa tänne.... tsemppiä kaikille tasapuolisesti niin opiskelu- kuin työkuvioihinkin! Ja onnittelut raskauden johdosta!:)

Meillä on kans toi 4v. pikkuhiljaa siirtymässä Duploista Legoihin, mut tällä hetkellä on molempia hänellä leikeissä. Varmaan kohta sais siirtää Duplot kuopuksen huoneeseen....

Meillä on riittänyt säpinää ja haastetta tässä alkusyksyn aikana. Nuoremmalle tuli sitkeää iho-oiretta ja sen syytä selviteltiin niin yksityisellä puolella kuin terveyskeskuksenkin toimesta. Samaan aikaan poijan neuvolakäynnillä huomattiin viivettä ikätasoon nähden motoriikassa, joten niitä tutkimuksia/ tukitoimia käynnistellään tässä pikkuhiljaa. Itsellekin ois töitä tarjolla niin paljon kuin pystyy/ ehtii tekemään, mutta olen myös jonkun verran töistä jopa kieltäytynyt. Ja lasten kerhot ja harrastukset toki myös tässä kanssa viikottaisessa ohjelmassa. Joten vauhdikasta arkea on meillä ollut!

14.10.2019
Taros
Taros

Oi oi, ei ole sun aloitus alkanut ihan hyvin. Mites olet jäänyt ilman opiskeluohjausta? Eikö sulla ollut työpaikka ohjaaja nimetty vai jotain muuta, minkä takia ei riittänyt aika suhun? Toivottavasti löydät pian uuden paikan ja jos olet valmis reissaamaan vähän pidemmälle Uudellamaalla? Tsemppiä kuitenkin hakuun ja toivottavasti löytyy mukava kirjasto tilalle.

13.10.2019
NemiMilla
NemiMilla

Kiva kuulla misukan kuulumisia.
Meillä on vielä dublotkin käytössä, tyttö tykkää niillä myös rakentaa.

Mulla menee hyvin, tosin mun pitää etsiä uusi työssäoppimiskirjasto, koska ensimmäisessä en saanut riittävästi opiskelunohjausta. Viime lauantai oli vika työpäivä, ja vielä viikossa ei ole uutta löytynyt. Meillä oli lähipäiviäkin, ja vastuuopettajani kehotti etsimään uuden kirjaston.

13.10.2019
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Duplot lähti pois kun Legot tuli kuvaan. Kuitenkaan ei ole tilaa pitää kaikkia leluja esillä. Yksi lapsi kun vain on, niin miksi säästää niitä kun tilaa ei ole? Kun jollain muulla 2 vuotiaalla on niistä sama ilo kun pojalla oli pienenä. 😊

Kyllä lapset osaa ottaa hyödyn irti kun huomaa että vanhempi on kipeä.

Mites se misukka viihtyy siellä työssään? Ootko ollut jo puoli vuotta siellä?☺

12.10.2019
NemiMilla
NemiMilla

Heippis pitkästä aikaa.

Onnea Roosamariinan poitsulle ja toivottavasti tällä kertaa saatte nyytin syliin. Tsemppiä kovasti!

Meillä elämä on yhtä juoksua. Työt imee tehokkaasti mehut ja poikien treenit ja pelit sitten viimeisetkin.

Pienimmät on 2,5v ja 4,5v ja ne on ihan hirviöitä. Mulla lähti ääni torstaina ja noi osaa kyllä todella olla ymmärtämättä mun pihiseviä kieltojani. Voi jessus, että noi käy hermoon.

Mut kuinkas ne Duplot lähti 5-vuotiaalta? Niillähän voi oikein kivasti vielä leikkiä.

12.10.2019
misukka
misukka
2 years, 6-month-old toddler

Roosamariinalle onnittelut.❤ ja tietenkin 2v pojalle.💙 mun veljen tyttö täyttää tänää 2v.

Mulla oli eka koulupäivä, paljon tuli infoa. Uutta ja vanhaa, toivottavasti en unohda tai sössi mitään.😶 poika oli aamulla huolissaan siitä että onko mulla kavereita koulussa. Ja kyllä sieltä ainakin yksi tyttö tuli tutuksi ja varmaan aletaan kulkee samaa matkaa aina kouluun.

Aloitin siivoamaan pojan huonetta, lajittelin vauva lelut, muovi autot ja duplot pois. Ajattelin että kun se täyttää 5v niin ei ole enää tarvetta niille.☺ pitäisi taas ottaa kirppispöytä.😧

8.10.2019
NemiMilla
NemiMilla

Hei hei pitkästä aikaa! Meillä menee hyvin ja poikakin täyttää torstaina 2v, miten aika meneekin näin nopeasti..

Heinäkuisen km jälkeen olen uudelleen raskaana, tein pari päivää sitten vahvan plussan

8.10.2019
Roosamariina
Roosamariina
7 weeks pregnant

Täällä myös odottava tuleva äiti. 5.3.2020 olisi odotettu aika 😍 mä kans toivoisin löytäväni täältä ystäviä että saadaan kokea yhdessä asioita. T. 20v odottava äiti

4.10.2019
Karitakuik
Karitakuik
21 weeks pregnant

Olis joo kiva saada jutella muiden äitien kanssa, ite tosin oon vasta raskaana ja la 2.5.2020 mut haluisin jo nyt saada äitikavereita kenen kanssa vois jakaa asioita😋

4.10.2019
Rosam
Rosam
13 weeks pregnant
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...