Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Vauvahaaveet

Heippa, en ole täällä vielä keskustellutkaan. Entiedä oliko täällä jo samankaltaisia ketjuja. Mä nyt kirjoitan kumminkin nyt uutta. Olen 33v 2 lpsen äiti ja meillä olisi vielä yksi lapsi haaveissa. Pillerit lopetin huhtikuussa ja ekat kk Alko pari kk siitä. Ja nyt kk on tullut 2 sen jälkeen. Nyt niiden piti alkaa viimeviikolla, mutta eivät ole vieläkään alkaneet. Raskaustesti näyttää kumminkin negatiivista. Voiko kk olla vaan myöhässä olematta raskaana? Vai onko testi antanut väärän tuloksen? Olen ruvennut laihduttamaan myös auttaakseni raskautumistani, vaikuttaako se tähän myös? Muuten kk ovat alkaneet täsmälleen sillon kun olen laskenut alkavaksi. Onko kohtalo tovereit?

10.9.2019
Vielä1
Vielä1
Toiveena raskaus

Täällä äiti 41v, edellisestä liitosta lapset 21, 17 ja 13v ja nykyisen puolison kanssa saatiin vauva nyt toukokuussa. Yhteisestä sopimuksesta ehkäisyä ei ole aloitettu ollenkaan, vaan meille uuden vauvan odotus olisi suuri siunaus.
Tässä kierrossa bongasin oviksen ja aktiivista elämää vietettiin puolin ja toisin tärppipäivän. Nyt viikon ajan on kovasti vihlonut menkkamaisesti alavatsaa ja varsinkin imettäessä ilmenee "supistus" tuntemuksia. Nyt kp 22/26 ja kovasti jännittää olisimmeko onnistuneet vauvahaaveessamme. Hätäisenä haluaisin jo testata, mutta tiedän myös että pettymys olisi taas iso jos negaa testi näyttäisi joten koitan malttaa mieleni ja odottaa kurvaako täti kylään viikonloppuna

15.10.2019
Emo77
Emo77
6-month-old baby

Moi
Olen myös 33 vuotias ja minulla yksi poika joka on 14. Vuotias. Olisi toiveena vauva viellä.

8.10.2019
Satumarianne
Satumarianne
9 weeks pregnant
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...