Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Huhti-toukokuiset 2020

Onko täällä muita, joilla laskettu huhti-toukokuussa? Mitä oireita? :) Tämä on mun toinen raskaus. Turvotus näkyy jo nyt :D

1.9.2019
Mirtsyli
Mirtsyli
20 weeks pregnant

Täällä myös. 22.04 ois laskettu aika. Tätä on odotettu. Ensimmäinen meillä meni kesken, joten tämän kohalla pelko oli alussa todella paljon läsnä. Nyt rv 15+1 menossa ja levollisin mielin ollaan. Yököttävää oloa ja rintojen arkuutta oli alussa paljon. Nyt vain turvotusta ja jatkuva nälkä. Ruokahalu palas takaisin. Pari kertaa tuntenu jo pientä kuplintaa joka tuntuu erilaiselta ku mitä ikinä kokenu. Kai ne on niitä vauvan liikkeitä. Näin haluan itelleni ainakin uskotella :D

31.10.2019
Jaaku
Jaaku
22 weeks pregnant

25.5.2020 olis LA ja odotetaan kauheesti että jo syntyisi :D eka raskaus ja jännittävää! Suurin oire mulla on ollu huimaus mikä on lähes päivittäistä ja epämukavaa ja sit tää väsymys johon ei auta 10 tunnin yöunetkaan plus päikkärit... Välillä on ollu myös pahoinvointia sekä rintojen arkuutta ja turvotusta ja muutenkin turvonnut olo vaikka ei vielä näy mitään. Mieskin innoissani mukana odotuksessa ja ihana nähä miten sieltäkin kuoriutuu tommonen herkkä ja huolehtiva melkeen -isä !

31.10.2019
Tulevamama
Tulevamama
16 weeks pregnant

24.10 kävin mieheni kanssa ensimmäistä kertaa neuvolassa, yritin netistä ottaa selvää ja lukea keskustelupalstoja sun muuta että mitä ekalla käynnillä tehdään, jossain luki että pissataan purkkiin, kuunnellaan sydänääniä, verikoe ja iso nippu kaikkee lukemista.
Ei mitään noista, täytin esitieto ja liikuntakysely lomakkeen niinkuin pyydettiin ja neuvola täti oli ihmeissään mutta tyytyväinen kun kaivoin ne laukusta, sitten oli keskustelua sairauksista ja mitä raskaus oireita olen kokenut, sitten olikin ultra mikä oli täysi yllätys, miehelleni kuiskasin että älä järkyty, vähän oli hassua riisua housut ja mennä makaamaan jalat levälleen kun neuvola täti tunkee ultra laitetta sisään, mies näytti erittäin järkyttyneeltä😂 äkkiä kaikki tommonen unohtu kun katteltiin ruutua ja sielä näky pieni epämääräinen möykky minkä sydän sykki. Sit juteltiin lisää ja sain purkit mihin pissata ennen labraa mihin meen tai varaan ajan ja samalla verikoe, saan heti varata ajan keskussairaalan niskaturvotusultraan ja seuraava neuvola on lääkärin tarkastus.
Oli kiva että oli ultra ja näin omin silmin että vauva on tulossa, mulla ei oo ollu ollenkaan oksettava tai pahaolo, rintoja vähän särkee ja ovat suuremmat ja väsyttää ihan hirveesti.

26.10.2019
Mööpöö
Mööpöö
16 weeks pregnant

Täällä kans! Tarkkaa aikaa ei oo vielä tiedossa. Ens viikolla ekat käynnit. Varasin myös ajan varhaisultraan. Innolla odotan ja kauhulla, molemmille ensimmäinen. Mulla ollut vaan vähän pahoinvointia iltasin, mutta ihan tajuton väsymys! Siis nukkuisin vaan..

19.10.2019
Norski
Norski
13 weeks pregnant

Mulla laskettuaika 29.5 ja ensimmäinen raskaus.
Ei huonoa oloa ollenkaan, vähän turvottaa ja rintoja aristaa.

14.10.2019
Mööpöö
Mööpöö
16 weeks pregnant

Moikka. Täällä LA 29.4. Voi toki muuttua vielä ultrissa. Kävin 7+1 viikolla yksityisellä varhaisraskauden ultrassa. Siellä näkyi pienenpieni sykkivä ❤️. Kolmas pienokainen sieltä olisi tulossa. Miehelle tosin ensimmäinen. Tämä raskaus ollut todella erilainen verrattuna aikaisempiin, suurin ero ollut rintojen kipu! Jatkuvasti olleet kipeänä. Turvotusta huomattavasti. Vaan alkaa se masukin sieltä jo kohta puskea, kuopuksesta oli jo neljännellä kuulla sellainen pallo 😅 on ollut ihanaa huomata kuinka innoissaan mies on. Entinen ei läheskään samalla tavalla ollut raskaudessa mukana..

12.10.2019
Eikahtailmankolmatta
Eikahtailmankolmatta
20 weeks pregnant

Heipä hei. Täällä iha uutena, neuvolatätin vinkitä otin vaarin ja lähin katteleen tänne.
Eli täälläkin toukokuinen 2020 tulosaa, 7+2 menossa. Yllätyin kuinka vähän oireita tässä raskaudessa on, vain rinnat kipeänä ja vatsan turvotusta. Edellisestä raskaudesta on aikaa miltein 14 vuotta ja kaikki muuttunut sen jälkeen, varsinkin neuvolassa.

10.10.2019
Lattunen
Lattunen
16 weeks pregnant

Niin ja oireet: rinnat kipeet ollu 2 vk ja pyörrytystä välillä, huono-olo, niin ja kuukautiset yli viikon myöhässä ❤️🙌🏼

29.9.2019
Toivoatäynnä
Toivoatäynnä
16 weeks pregnant

Eilen tehtiin testi ja 2 punaista viivaa ilmestyi ❤️🥰🤰🏼 Toukokuun lopulla laskettu aika. 5 viikkoa pian takana. 26.8 viimeiset kuukautiset alkoi. Tätä on niin odotti, meidän ensimmäinen pikku ihme ❤️💋

29.9.2019
Toivoatäynnä
Toivoatäynnä
16 weeks pregnant

LA 8.5-20 ja ensimmäinen raskaus😍 luulin et aloin tottumaan tähä et tältä tuntuu olla raskaana et voi huonosti jne alussa mut ei olin vääräs ku tänään ku heräsin nii oli paljon huonompi olo ku aikasemmin ja jopa oksensin.. eikä se huono olo mee pois.. jo jonkun viikon aikana on ollu huono olo, tosi paljon kipuja/kramppeja kohdun kohalla, alaselkä iha jäykkä ja kipee ja tää taitaa viel olla tämmöst ainaki vähä aikaa...

26.9.2019
Nintsuli0
Nintsuli0
19 weeks pregnant

Täällä menossa toinen raskaus, ja Laskettuaika 25.4.20 . Tämä raskaus ihan eri maata kuin ensimmäinen , eka raskaus ja synnytys oli kun unelma eikä oireen oiretta, oletin tietty että samoilla mennään. Ei menty. Etova olo, mikään ei maistu, välillä jäätävä nälkä ja syön ''lapsen annoksia'' ja niistäkin tulee ihan sairas ähky moneksi tunniksi. Turvotus on jäätävää ja tuskin siis vielä edes tämä vauva vaan vain muutokset kropassa. yritän olla itelleni armollinen että jokainen raskaus uniikki ja kyllä näistä selvitään mutta kyllä on ollut 10 ekaa viikkoa bitter sweet , ihan kuin ensimmäistä kertaa raskaana olis!

23.9.2019
Etovaolo
Etovaolo
21 weeks pregnant

Tämä kommentti on poistettu käyttäjän toimesta.

15.9.2019
elpahe
elpahe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...