Huhti-toukokuiset 2020

Onko täällä muita, joilla laskettu huhti-toukokuussa? Mitä oireita? :) Tämä on mun toinen raskaus. Turvotus näkyy jo nyt :D

1.9.2019
Mirtsyli
Mirtsyli
3-year-old toddler

Mulla jo 3 raskaus niin aina sama juttu. Trimesteri kolmosessa aina yöt vaikeata nukkua. Sit kun mun tytöt ovat syntyneet olen jaksannut hyvin imettää öisin ja kuitenkin jaksanut ja osannut nukkua öisin..

6.4.2020
Linda_Porvoosta
Linda_Porvoosta

Mä olen alannut ottaa päiväunet. Yleensä herään yöllä valvon muutana tunti ja nukahdan uudestaan.
Ennen mulla oli 2 tyynyä reiden välillä koska mulla on leveä lantio että saa hyvän asennon mutta nyt tarvin vaan yhden tyynyn kun huomasin että muotoileva tyyny on parempi. Ennen se tyyny oli pään alla.
Kroppaa myös totuttaa äitiä siiheen että kestää yöimetykset sit kun vauv

6.4.2020
Linda_Porvoosta
Linda_Porvoosta

Mulla tänään viikkoja 37+5 ja jännittää jo, että mikä päivä hän päättääkin syntyä. Unen laatu on viimesen parin viikon aikana kärsiny huimasti. Unet on tosi eläväisiä ja pari kertaa oon heränny siihen, että oon itkeny ääneen. Ja asennon vaihtaminen öisin vaatii aina sen, että on hereillä. Esim. Viimeyönä heräsin n. 12 kertaa kääntämään kylkeä. Innolla odotan jo vauvan syntymistä ja sitä jotta voin nukkua selälläni :D

6.4.2020
Jaaku
Jaaku
3-year-old toddler

Hello, i dont speak Finnish that well but i wanted to say that i am 8month pregnant and my due date is 23.05.2020 anyone else is expectin their first baby? i am exciteddddd

5.4.2020
Lucky13
Lucky13
1 year, 6-month-old toddler

Miten teillä menee nyt? Olen itse 33+6 tänään. Me ollaan suuniteltu että mulla olisi yksinhuoltajuus vaikka ollaan pari vauvan isän kanssa. Hän asuu 90 km minustaja ei pääsyä nyt edes näkemään kun Uudenmaan rajat kiinni Corona viruksen estämiseksi.

5.4.2020
Linda_Porvoosta
Linda_Porvoosta

Täällä myös. 22.04 ois laskettu aika. Tätä on odotettu. Ensimmäinen meillä meni kesken, joten tämän kohalla pelko oli alussa todella paljon läsnä. Nyt rv 15+1 menossa ja levollisin mielin ollaan. Yököttävää oloa ja rintojen arkuutta oli alussa paljon. Nyt vain turvotusta ja jatkuva nälkä. Ruokahalu palas takaisin. Pari kertaa tuntenu jo pientä kuplintaa joka tuntuu erilaiselta ku mitä ikinä kokenu. Kai ne on niitä vauvan liikkeitä. Näin haluan itelleni ainakin uskotella :D

31.10.2019
Jaaku
Jaaku
3-year-old toddler

25.5.2020 olis LA ja odotetaan kauheesti että jo syntyisi :D eka raskaus ja jännittävää! Suurin oire mulla on ollu huimaus mikä on lähes päivittäistä ja epämukavaa ja sit tää väsymys johon ei auta 10 tunnin yöunetkaan plus päikkärit... Välillä on ollu myös pahoinvointia sekä rintojen arkuutta ja turvotusta ja muutenkin turvonnut olo vaikka ei vielä näy mitään. Mieskin innoissani mukana odotuksessa ja ihana nähä miten sieltäkin kuoriutuu tommonen herkkä ja huolehtiva melkeen -isä !

31.10.2019
Tulevamama
Tulevamama
33 weeks pregnant

24.10 kävin mieheni kanssa ensimmäistä kertaa neuvolassa, yritin netistä ottaa selvää ja lukea keskustelupalstoja sun muuta että mitä ekalla käynnillä tehdään, jossain luki että pissataan purkkiin, kuunnellaan sydänääniä, verikoe ja iso nippu kaikkee lukemista.
Ei mitään noista, täytin esitieto ja liikuntakysely lomakkeen niinkuin pyydettiin ja neuvola täti oli ihmeissään mutta tyytyväinen kun kaivoin ne laukusta, sitten oli keskustelua sairauksista ja mitä raskaus oireita olen kokenut, sitten olikin ultra mikä oli täysi yllätys, miehelleni kuiskasin että älä järkyty, vähän oli hassua riisua housut ja mennä makaamaan jalat levälleen kun neuvola täti tunkee ultra laitetta sisään, mies näytti erittäin järkyttyneeltä😂 äkkiä kaikki tommonen unohtu kun katteltiin ruutua ja sielä näky pieni epämääräinen möykky minkä sydän sykki. Sit juteltiin lisää ja sain purkit mihin pissata ennen labraa mihin meen tai varaan ajan ja samalla verikoe, saan heti varata ajan keskussairaalan niskaturvotusultraan ja seuraava neuvola on lääkärin tarkastus.
Oli kiva että oli ultra ja näin omin silmin että vauva on tulossa, mulla ei oo ollu ollenkaan oksettava tai pahaolo, rintoja vähän särkee ja ovat suuremmat ja väsyttää ihan hirveesti.

26.10.2019
Mööpöö
Mööpöö

Täällä kans! Tarkkaa aikaa ei oo vielä tiedossa. Ens viikolla ekat käynnit. Varasin myös ajan varhaisultraan. Innolla odotan ja kauhulla, molemmille ensimmäinen. Mulla ollut vaan vähän pahoinvointia iltasin, mutta ihan tajuton väsymys! Siis nukkuisin vaan..

19.10.2019
Norski
Norski
2 years, 11-month-old toddler

Mulla laskettuaika 29.5 ja ensimmäinen raskaus.
Ei huonoa oloa ollenkaan, vähän turvottaa ja rintoja aristaa.

14.10.2019
Mööpöö
Mööpöö

Moikka. Täällä LA 29.4. Voi toki muuttua vielä ultrissa. Kävin 7+1 viikolla yksityisellä varhaisraskauden ultrassa. Siellä näkyi pienenpieni sykkivä ❤️. Kolmas pienokainen sieltä olisi tulossa. Miehelle tosin ensimmäinen. Tämä raskaus ollut todella erilainen verrattuna aikaisempiin, suurin ero ollut rintojen kipu! Jatkuvasti olleet kipeänä. Turvotusta huomattavasti. Vaan alkaa se masukin sieltä jo kohta puskea, kuopuksesta oli jo neljännellä kuulla sellainen pallo 😅 on ollut ihanaa huomata kuinka innoissaan mies on. Entinen ei läheskään samalla tavalla ollut raskaudessa mukana..

12.10.2019
Eikahtailmankolmatta
Eikahtailmankolmatta
3-year-old toddler

Heipä hei. Täällä iha uutena, neuvolatätin vinkitä otin vaarin ja lähin katteleen tänne.
Eli täälläkin toukokuinen 2020 tulosaa, 7+2 menossa. Yllätyin kuinka vähän oireita tässä raskaudessa on, vain rinnat kipeänä ja vatsan turvotusta. Edellisestä raskaudesta on aikaa miltein 14 vuotta ja kaikki muuttunut sen jälkeen, varsinkin neuvolassa.

10.10.2019
Lattunen
Lattunen
2 years, 11-month-old toddler

Niin ja oireet: rinnat kipeet ollu 2 vk ja pyörrytystä välillä, huono-olo, niin ja kuukautiset yli viikon myöhässä ❤️🙌🏼

29.9.2019
Toivoatäynnä
Toivoatäynnä

Eilen tehtiin testi ja 2 punaista viivaa ilmestyi ❤️🥰🤰🏼 Toukokuun lopulla laskettu aika. 5 viikkoa pian takana. 26.8 viimeiset kuukautiset alkoi. Tätä on niin odotti, meidän ensimmäinen pikku ihme ❤️💋

29.9.2019
Toivoatäynnä
Toivoatäynnä

LA 8.5-20 ja ensimmäinen raskaus😍 luulin et aloin tottumaan tähä et tältä tuntuu olla raskaana et voi huonosti jne alussa mut ei olin vääräs ku tänään ku heräsin nii oli paljon huonompi olo ku aikasemmin ja jopa oksensin.. eikä se huono olo mee pois.. jo jonkun viikon aikana on ollu huono olo, tosi paljon kipuja/kramppeja kohdun kohalla, alaselkä iha jäykkä ja kipee ja tää taitaa viel olla tämmöst ainaki vähä aikaa...

26.9.2019
Nintsuli0
Nintsuli0
3-year-old toddler

Täällä menossa toinen raskaus, ja Laskettuaika 25.4.20 . Tämä raskaus ihan eri maata kuin ensimmäinen , eka raskaus ja synnytys oli kun unelma eikä oireen oiretta, oletin tietty että samoilla mennään. Ei menty. Etova olo, mikään ei maistu, välillä jäätävä nälkä ja syön ''lapsen annoksia'' ja niistäkin tulee ihan sairas ähky moneksi tunniksi. Turvotus on jäätävää ja tuskin siis vielä edes tämä vauva vaan vain muutokset kropassa. yritän olla itelleni armollinen että jokainen raskaus uniikki ja kyllä näistä selvitään mutta kyllä on ollut 10 ekaa viikkoa bitter sweet , ihan kuin ensimmäistä kertaa raskaana olis!

23.9.2019
Etovaolo
Etovaolo
11-month-old baby

Tämä kommentti on poistettu käyttäjän toimesta.

15.9.2019
elpahe
elpahe

Tämä kommentti on poistettu käyttäjän toimesta.

15.9.2019
elpahe
elpahe

Täällä vuosia toivottu ja lääkäreiden avulla aikaan saatu raskaus. Pieni ja kaunis 12 soluinen pakkasalkiomme tarttui mukaan 5.8. tehdyssä siirrosta ja laskettu aika on 22.4.2020. Oon joutunu jo olla sairaslomalla kolmisen viikkoa, kun voin niin pahoin. Vielä en oikein käsitä koko asiaa, vaikka jo pari kertaa ollaan pieni nähtykin ultrassa. Niin kovin kauan on odotettu. Tiistaina mennään taas katsomaan pientä ja rukoillaan, että saadaan nähdä taas sykkivä sydän! ❤️

14.9.2019
Hiutale
Hiutale
3-year-old toddler

Mulla on kans ensimmäinen raskaus, tein eilen postiivisen testin ja toisen tänään.. selvät kans viivaa kummastakin. Olo niin epätodellinen 🙈
Luulin alkuviikosta että oon vatsataudissa jossa myös kuume mukana, perus syysflunssaa? Huono-olo siis lähinnä iltaisin ja rinnat kipeet, alavatsaa nipistelee ja hajuaisti oikein super terävöitynyt 😅 Tein testin kun menkkoja ei alkanut kuulua.

8.9.2019
Emilliina
Emilliina
3-year-old toddler

Mulla on ensimmäinen raskaus ja laskettuaika toukokuun eka :) Oon aina tiennyt haluavani lapsia ja tää on tosi ihmeellistä ja jännittävää aikaa, kun oon haaveillut tästä pitkään. Varmaan johtuu turvotuksesta tai kuvittelen vaan, mutta mun maha on jo alkanu kasvaa. Normaalit housut puristaa ja piti jo ostaa uudet. Ihanaa pientä nipistelyä myös tuntuu mahassa. Mitään huonoa oloa ei oo tullu, mitä oon ihmetelly. Nälkä vaan tuntuu olevan kokoajan ja mielialat heittelee (mies parka :D). Heräilen yöllä, kun jotenkin jännittää tää kaikki.

7.9.2019
Veera1988
Veera1988
3-year-old toddler

Mulla laskettuaika ihan toukokuun ekoina päivinä ja ensimmäinen raskaus menossa. Mulla on kans kokoajan niin uskomaton olo tästä koko jutusta et tekis kans mieli vaan tehä testejä uudestaan ja varmistaa et tää varmasti on totta :D oireita mulla on ollut jo hirveen paljon ja tosi voimakkaasti. Ekaks tuli rintojen arkuus ja joinakin aamuina sattuu jo heti kun herää eikä tarvi edes liikkua :D pahoinvointia oon jo pari viikoa joutunu sietämään, samoin väsymystä ja toistuvia päänsärkyjä. Pari kertaa mun alaselkää on yhtäkkiin vihlonu ja alavatsassa on usein myös nipisteleviä kipuja. Mut ehkä suurin oire on mulla ollu jatkuva nälkä. Vaikka söisin kuinka niin tuntuu ettei nälän tunne mee koskaan ohi :D se on vielä hienoo kun yhdistää jäätävän nälän ja pahoinvoinnin toisiinsa!

3.9.2019
Rosam
Rosam
3-year-old toddler

Musta tuntuu, että tää toinen näkyy paljon selvemmin :D mulla aamusin on kauheeta närästystä

3.9.2019
Mirtsyli
Mirtsyli
3-year-old toddler

Täällä yksi, laskettuaika huhtikuun lopulla. Pahoinvointia ollut jo jonkin aikaa ja turvotus näkyy kyllä. Ruoka ei oikein meinaa maistua, kun pahoinvointia tulee pitkin päivää, mutta olen yrittänyt syödä pieniä annoksia. Mansikat ja viinirypäleet ovat tämän hetken lemppareita.
Tämä on mun ensimmäinen raskaus. Välillä tuntuu epätodelliselta ja melkein haluais olla tekemässä testiä uudestaan kokoajan vaikka oireita on kyllä selkeästi :D
Ensimmäinen neuvola-aika on parin viikon päästä.

3.9.2019
Silsu
Silsu
1 year, 11-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...