Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Turvaistuimet. Cybex Sirona Q i-size. Kokemuksia

Loputtomien vertailujen ja pohdintojen jälkeen turvakaukalon jälkeen päädyimme ostamaan muksulle cybex sirona q i-size 360 istuimen. Siinä oli kutakuinkin kaikki toiminnot mitä haluttiinkin, ja niistä oltiin valmiita maksamaan. Ja maksoihan se. MUTTA, lapsi ei olekaan ollut istuimesta yhtä innoissaan kuin vanhemmat. Meidän muksu ei ole koskaan oikein viihtynyt autossa. Ja haluaisi olla kasvot menosuuntaan. Ja tämä istuin on aika kuppiasennossa, hän viihtyy paremmin selkä suorassa. Kokonsa puolesta voisi istua jo eteenpäin, mutta se palkki on valtava, lapsi saa raivarin kun palkki edes yritetään laittaa eteen. Jos palkkia kiristää, se puristaa jalkoja turhan tiukasti alaspäin. Kädet on todella korkealla edessä. Tai on käsille sivulla pienet kolot, mutta kukapa haluaisi käsiä pitää paikoillaan sivuilla. Yritin etsiä kuvia ja kokemuksia asiasta.. vaan ei tuottanut tulosta. Kaikki kuvat oli ihan pienistä lapsista selkä menosuuntaan turvavöissä. Onko muilla samoja kokemuksia? Auttaako asiaa jos lapsi kasvaa vielä isommaksi, vai pitäisikö nyt jo myydä pois ja vaihtaa tavalliseen istuimeen? Selkä menosuuntaan loppuu kuitenkin jossain vaiheessa kun jalat ei enää mahdu. Itselle tuo istuimen kääntyminen on parasta, saa helpommin muksun kyytiin ja kiinni. Mutta..

25.8.2019
Lapin äiti
Lapin äiti
2 years, 8-month-old toddler

Tämä kommentti on poistettu käyttäjän toimesta.

25.10.2019
Saagan
Saagan

Niin ja miten kuvittelet että kukaan voi antaa kokemuksia istuimesta joka on tarkoitettu isommalle lapselle? Ei kukaan joka laittaa lapsen turvallisuuden etusijalle.

15.9.2019
Moiskan92
Moiskan92
1 year, 6-month-old toddler

Ei ollut tarkoitus loukata, mutta yleisesti ottaen tää Libero on nykyään hiljainen, joten voi olla, että juuri kysymästäsi turvaistuinmerkistä ja sen mallista, ei täällä olevilla ole kokemusta, huolimatta siitä, että osalla palstalaisista on useampi lapsi (kuten minullakin). Meillä vaan ei ole autoa.

3.9.2019
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Nii sitähän minä en kysyny, vaan kokemuksia ko. istuimesta palkin kanssa. Sisälukutaito.

2.9.2019
Lapin äiti
Lapin äiti
2 years, 8-month-old toddler

Teidän lapsi ei todellakaan ole valmis istumaan kasvot menosuuntaan... Herran jestas sentään... Jos hän on alle kaks kuuluu hänen istua selkä menosuuntaan vielä ainakin 2 vuotta... Kaverin poika täytti heinäkuussa 5 ja nyt vasta ovat harkitsemassa turvavyöistyinta jolloin poika myös samalla kääntyisi tietenkin kasvot menosuuntaan... Ne jalat mahtuu kyllä sinne... Turvallisuus ennen kaikkea muuta.

29.8.2019
Moiskan92
Moiskan92
1 year, 6-month-old toddler

Minulle tuli yleisenä huomiona mieleen, että mahdollisimman pitkään lapsen suositellaan istuvan turvaistuimessa selkä menosuuntaan, 3 vuoteen on kai ollut suositus.

25.8.2019
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...