Synnytys seinäjoella & kivunlievitys

Hei! Mulla on kauhia synnytyspelko ja haluaisin kovasti kuulla minkälainen seinäjoen synnytyssairaala on? Esim. Kätilöt ja hoitajat ovatko mukavia vai ilkeitä? Kuinka hyvin saa perhe huoneen jos miehellä ei ole ajokorttia eikä muuten mahdollista kulkea? Kivunlievityksistä haluaisin myös kuulla hyvät ja huonot puolet!

16.8.2019
Hellu19
Hellu19
2 years, 3-month-old toddler

Hei, kätilöt olivat mukavia. Itse otin epiduraalin, se puudutti hyvin ettei kipu tuntunu. Seinäjoen sairaalalla on esittelykierros joku päivä niin siellä voi samalla kysellä. Silloin kun olin siellä niin mulla oli vauvan kanssa oma huone kokonaan kun ei ollut täyttä.

25.8.2019
Iida20
Iida20
3 years, 10-month-old toddler

Kannattaa soittaa sinnr synnytyssairaalaan ja kysellä mielen päällä olevia kysymyksiä. Parastahan olisi, jos siellä vielä järjestetään synnärin esittelyjä. Netissä sitä on ainakin, en tiedä, onko tuolla sairaalassa.
Perhehuoneen voi saada, jos synnytys on sujunut ilman ongelmia ja perhehuoneita on vapaana.

Taksillahan mies pääsee synnytyksen jälkeen kotiin, esim. yöllä, jolloin bussiliikennettä ei ole, Seinäjoen seudulla bussiliikenne ei kovin tiheää ole muutenkaan.

18.8.2019
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Hei synnytin itsekin 20v lapsen ja parasta kivun lievitys on epiduraali ja itse kysyin hetiku menin synnytys sairaalaan puuduttavan emla laastarin epiduraali piikitys paikkaa varten joten en tuntenut piikkiä ollenkaan kun kivut alkoivat ja sen jälkeen kaikki kivut katosivat ja kaikki sujui ilman mitään kipuja ja saat käteen ampullin mistä on mahdollista saada toinen satsi epiduraalia suosittelen ottaman sen toisen satsin ennenkun on aika työntää lapsi ulos koska sitten et tunne mitään kipua kun repeämät ommellaan, synnytyksen jälkeen heti.

17.8.2019
Kunhansanon
Kunhansanon
7-month-old baby
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...