Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Tulehdus raskausaikana

Hei! Olen rv 30+4 ja mulla n. Kaksi viikkoa sitten todettiin bakteerivaginoosi ja sain fagyl 5mg (vai 500mg?) emätinpuikkokuurin viikoksi. Se rupesi vaikuttaa 4 päivän kuluttua, mutta silti kun harrastimme mieheni kanssa seksiä niin sen jälkeen kutisee ja kirvelee ja polttaa meidän molempien sukupuolielimiä. Nyt on kohta viikko mennyt kun en ole enää fagylia käyttänyt mutta oireet alkoi uudestaan. Voiko bakteeri voinut tarttua mieheeni, vai onko päässyt minulla niin pahaksi ettei auta? Osaako kukaan sanoa mikä neuvoksi, tämä on sietämätöntä tämä kutinakin😣

31.7.2019
Hellu19
Hellu19
3-month-old baby

Itsellä emätintulehdus oirehti niin että seksin jälkeen tiputteli verta muutaman päivän ja kun kävin ehkiksessä poistattaa kierukkan niin se sörkkiminen sattu niin maan prkleesti... Yleensä siis lekurin suorittamissa alapääjutuissa on toki aina vähä epämukavuutta mutta ei ikinä kipua. Antibioottikuuri auttoi ja pidättäydyin kuurin aikana.

11.8.2019
Moiskan92
Moiskan92
12-month-old baby

Pitäisikö miehen käydä lekurilla myös varuiks?

11.8.2019
Moiskan92
Moiskan92
12-month-old baby

Moikka.
Luulisin, että tarvitset jotain tehokkaampaa lääkitystä, jos on noin pahaksi päässyt. Mutta kun tilanne on rauhoittunut, tarvitsee käyttää jotain bakteeristoa tasapainottavaa tuotetta. Mulla parani lievä bakteerivaginoosi aikanaan ihan "Lactoline"-pesuainetta käyttämällä, koska se sisältää maitohappobakteereja. Pesin emättimen aluksi sillä joka päivä, ja sitten aina yhdynnän jälkeen, koska siemenneste pahentaa tilannetta.

4.8.2019
Kauhukakara
Kauhukakara

Ole uudelleen yhteydessä lääkäriin, koska saamasi lääke ei ole tehonnut.
Tarvitset antibioottikuurin.

2.8.2019
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...