LA juhannuksena

Onko täällä muita keillä todettu lapsivettä niukasti? Ylihuomenna kontrolli tästä ja jos laskenut veden määrä niin käynnistetään synnytys jo.. kuinka muilla on mennyt vauvan kanssa tämän jälkeen, onko joutunut olemaan tarkkailussa pitkään?

8.6.2019
Mimmeli81
Mimmeli81
3 years, 10-month-old toddler

Mullakaan ei kokemusta lapsiveden vähyydestä, mut tosiaan sulla raskaus jo niin pitkällä, että vaikka käynnistettäis niin ei mitään hätää :) itselläkin just käynnistettiin raskausmyrkytyksen takia pari viikkoa ennen la, huomenna olis siis laskettu aika ollut :) synnytys meni oikein hyvin, ainoa vaan et vauva oli vähän pieni, niin sokerit heitteli synnytyksen jälkeen ja valohoitoakin sai yhden yön, ja itsellä raskausmyrkytysoireet paheni synnytyksen jälkeen, joten jouduttiin olemaan osastolla neljä päivää. Ei siis hirveen kauaa silti :)

14.6.2019
RosaMK
RosaMK
1 year, 9-month-old toddler

Noilla viikoilla ole mitään hätää, hänhän on jo täysiaikainen. Joten jos ei vastaan tule mitään komplikaatioita saat hänet heti viereesi ja pääsette yhdessä kotiin jne ☺️ itsellä ei ole vähyydestä kokemusta mutta kakkosen kanssa epäiltiin että olisi liikaa vettä, no en niihin tutkimuksiin ikinä kerenny ku tyttö synty sektiolla 34+0, hän oli 10 päivää sairaalassa vauvateholla jonka jälkeen pääsi kotiin meidän luokse

12.6.2019
Moiskan92
Moiskan92

Mullakaan ei ole kokemusta lapsiveden vähyydestä, mutta meidän esikoinen (kohta 19-vuotias) syntyi käynnistyksellä. Samassa raskauden vaiheessa esikoisemme syntyi, kuin sinullakin vauvasi mahdollisesti nyt.

Sinulla synnytys menee todennäköisesti hyvin. Sanoisin että hoitotoimenpiteissä synnytyksen aikana luota lääkäriin ja kätilöön. Kivunlievityksestä voit esittää toiveita.
Voimia synnytykseen ja onnea vauva-aikaan!

9.6.2019
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ei ole kokemusta, mutta uskoisin vauvan selviytyvän jo tosi hienosti kun raskaus on noin pitkällä.

Isosti tsemppiä!

9.6.2019
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...